Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Õhukompressor autosse (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1655)
traksid
huviline

Registreerunud 19.08.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Quattro S-line 2.5TDI 132kW

postitati 01.02.16 15:57 Tsiteeri
Õhukompressor autosse

Tervitus !

Pidevalt juhuseid olnud, kus oleks vaja väikest pumpa/kompressorit, et siis õhuga pumbata täis mõni rehv, pall vms. Sai täna sellist pisikest kompressorit Maximas nähtud, kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada ja siinkohal tekkiski küsimus, kas keegi omab või on omanud kompressorit, mida saaks kasutada sigaretisüütajast? Internetis on neid täitsa mitmeid, aga isiklik kogemus puudub nendega, ehk mõnel siiski olnud selline seadeldis ja oskab ehk nõu anda ostu suhtes?

Kõike paremat
Kermo

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 01.02.16 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: traksid
kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada

Vahet pole ju kust ostad. Tehas on ikka sama, Hiinas. Vahet pole ka millise ostad, nagunii üks ja sama Hiina pask ning kestab sama pikalt.
Mul on kompressor pagassis aastast 2007, maksis 400 EEKi koos käibemaksuga.
Näiteks madratsipumbad (12/230V) maksavad Handymanni poes 2,40€ ning töötavad ilusti. Ostsin 2tk igaks juhuks kuid teist pole veel vaja läinud kuna esimene on kestnud juba kolm suve.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 01.02.16 16:20 Tsiteeri

Selliste odavate kahtlaste asjade puhul on kõige lihtsam reegel - mida raskem seda kvaliteetsem. Tegelikult saab poes küsides ka üsna palju infot kui teenindajalt küsida, et palju remondis käivad jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 01.02.16 16:21 Tsiteeri

Soovitan vaadata ringi foorumis, soovis ja osta.ee's ning soetada Audi originaal. Liiguvad enamasti 20-30 euriga. Minul on siiamaani hästi töötanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Arno
huviline

Registreerunud 09.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: 103Kw

postitati 01.02.16 16:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: traksid
Tervitus !

Pidevalt juhuseid olnud, kus oleks vaja väikest pumpa/kompressorit, et siis õhuga pumbata täis mõni rehv, pall vms. Sai täna sellist pisikest kompressorit Maximas nähtud, kuigi sealt ei soovi selliseid tooteid soetada ja siinkohal tekkiski küsimus, kas keegi omab või on omanud kompressorit, mida saaks kasutada sigaretisüütajast? Internetis on neid täitsa mitmeid, aga isiklik kogemus puudub nendega, ehk mõnel siiski olnud selline seadeldis ja oskab ehk nõu anda ostu suhtes?

Kõike paremat
Kermo

Ostsin endalegi mingisuguse umbes 15 eurose. Pealtnäha tundus okei toode, aga rehvi see asi täis ei pumbanud.
Küll aga soovitan samuti mingi automargi originaal toode osta, nagu eespool mainiti. Olen kasutanud toyota oma mis toimis suurepäraselt: täiesti tühi rehv mõne minutiga täis. Endale soetasin Citroeni originaal kompressori ja samuti toimib.
Too 15 eurone sobib minu arust ainult madratsi pumpamiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.02.16 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Arno
Too 15 eurone sobib minu arust ainult madratsi pumpamiseks.

Sa vist unustasid mainida, et need pisikesed kolbkompressorid põlevad enne maha kui madratsi täis saavad, sest nende tootlikkus oleks paras jalkapalli, mitte suuremat asja täis pumbata :D. Ma panen parema meelega masinale tagavararatta alla ja sõidan sellega esimesse töökotta kui hakkan sellisega enam jändama ja näiteks külma ilmaga midagi "üritama", sest siis on nende tootlikkus üldse nullilähedane :D. Originaaliga olen ka ise toimetanud ja saab toimetatud küll, iseasi kas endiselt pole lihtsam lihtsalt tagavara alla visata. Kui tegemist on tänapäevasema asjaga, millel pole enam tagavararatastki vot see on juba teema omaette, kuna igasugu vahu sisse laskmine on tegelikult rehvile põhimõtteliselt ka viisaka eluea lõpp. Ma olen seda vahu varianti ühe korra elu jooksul kasutanud ja siiani on raha maitse suus, sest üksikuna sellist rehvi enam võtta polnud ja saigi tutikas jooks talverehve soetatud (kes kolme rehvi tahab 1 talv sõitnud - ptui kurat :D).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
traksid
huviline

Registreerunud 19.08.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant Quattro S-line 2.5TDI 132kW

postitati 05.02.16 21:06 Tsiteeri

Tänud info eest !

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 05.02.16 21:24 Tsiteeri

Mul on ca paar aastat Handymannist ostetud "profikompressor," suurim, mida müüsid. Vist maksis mingi 40.- €. Olen sellega väga palju rehve pumbanud, väga kiire loomulikult pole. Kõige õigem on kasutada töötava automootoriga, et pinge püsiks - vastasel juhul ronib voolutugevus pingelangu tõttu üles ja kuumutab rohkem.
Algselt soetasin eesmärgiga murutraktori rehvide pumpamiseks, kuna sellel lähevad rehvid tühjaks, aga uusi rehve ei taha soetada ja garaa˛ist pika õhuvooliku vedamine on tülikas. Korra olin sunnitud kompressori lahti võtma, kuna oli pikalt seisnud auto pakiruumis ja sinna oli palju vett kogunenud, et ka kompressor istus vees. Kolvi - silindri osa isegi metallist. Peale kuivatamist ja puhastamist töötab jälle.
Paaril korral on mind ka reaalselt teepeal hädast välja aidanud - õnnestus rehvi võõrkeha sisse sõita. Kuna ka rasvanöör ja paigaldusvahendid olid kaasas, sai rehvi täis ilma varuratast alla panemata.
Osadel Audidel/VW on pisike kompressor originaalis kaasas. Kui selle ostad, eeldan, et parem kui Handymann.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]