Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 17.01.16 14:51
|
|
|
RNS-E'le supaka lisamine (LAHENDATUD)
Masinaks A4 B7 2005 sedaan orginaalis rns-e koos bosega.
Võim mida lisada tahan onDLS CA-50 ja subwoofer Kenwood
700w.
Kas orginaalvõimendi asukoht vastab tõele?
Kuidas oleks mõistlik kõige parema lahenduse jaoks ühendus teha sellise kompotiga?
Tuua orginaal võimult juhtmed uuele võimule (+, remote+, supakas)?
Tuua otse maki tagant kõlari juhtmed ja remote+ ning + tuua akult?
Hea oleks, kui keegi saaks skeemi ka visata, kus mis juhe on.
Aitähh!
|
|
|
kriips2
huviline
Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.8T
|
postitati 24.01.16 13:27
|
|
|
Orginaalvõimu asukoht peaks vastama tõele, kui teed pagassi lahti ja vaatad ise
+ TUUA KOHE KINDLASTI AKULT(kaitse ka vahele), mass kereküljest, mõne hea koha ikka leiab kuhu DLS võimu paned.
Org. võimult ei saa mitte mingi valemiga voolu võtta, võimu voolujuhe peab vähemalt pastaka kuni näpu jämedune olema.
Kuna oskasid otsida võimu asukoha skeemi siis leiad ka org. Bose võimu skeemi koos juhtmete/kirjadega, kus/mis juhe on.
Mina tegin omal B6-el nii algul, ega see erine B7-st, ostsin Hi-Low konverteri audiopoest, et võimu rca-desse signaal saada, mis tuleb võtta org.
võimu nt. tagakõlarite juhtmetest, sinna ühendad Hi-Low konverteri ära ja signaal olemas.
Remote ühendasin sellele juhtmele, mis paneb antenni võimu tööle kui makk tööle pannakse, mõlemad skeemid otsisin googlest, võib siia visata aga
igaüks saab erimodi aru siis proovi esialgu ise otsida ja aru saada.
Ühendamine suht halb aga korralikult peab olema, org. juhtmeid mitte lõhkuda/lõikuda ja midagi lühisesse ei läheks tulevikus
Üldiselt mulle tundub see võim(150w rms) sinna sedaani koos selle suppariga lahjaks, saan aru, et ei pea ilge bass olema, kuna Bose peaks suht hea
olema, oleks avanti siis enamvähem, kuna enamus bassi jääb taha kinni ja erilist effekti juurde väga ei tule, see on minu arvamus
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.16 16:12
|
|
|
See esialgu piisavalt võimas ja supaka kast piisavalt väike, et saab istet alla lastes salongi seljataha lohistada ja siis nii ringi sõita
Sain lõpuks aega ürituse ära teha.
Korralik jäme kaabel 60A kaitsmega akult pagassi, mass raamilt, kõlari juhtmed enne võimu läbi Hi-Low ning remote ka siis orginaal võimult.
On ilusti kuulda, et müdistab lisaks.
Kogu ürituse juures jätkuvalt ei meeldi audi inseneride haige loogika, kus liiste/polstreid saab lahti ainult toore jõuga tõmmates
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 07.02.16 16:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kjaups
Kogu ürituse juures jätkuvalt ei meeldi audi inseneride haige loogika, kus liiste/polstreid saab lahti ainult toore jõuga tõmmates |
Liistude ja asjade eemaldamiseks on spetsiaalsed plastikust või metallist tööriistad.
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.16 17:07
|
|
|
Ei tea, nende piltidel olevate elukatega minu arust küll pagassis poleks ligi saanud... Kindlasti ei tea ma õigeid nõkse ja nurki ka.
Samas interneti avarustes oli iga jumalama teemas "How to i get it off" - "Just pull"...
Ok. Ma tean, et makk ei lülita ennast kohe välja vaid on mingi pool tundi stand bys peale uste lukustamist.
Aga see on nüüd küll kahtlane, et võim on ka veel taga ning millal ta selle välja lülitab või kas üldsegi lülitab (midagi valesti ühendatud? või selle
eripära/läheb rohkem aega)?
Remote sai võetud nr9 juhtmelt? Või on see vale?
[LISA] Käisin vaatamas, võimul tuled kustus.
Saab sellel kuidagi kaabliga teha, et kui võti süütest välja tuleb, siis lülitab maki ja võimu välja, mitte ei istu stand by's?
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.02.16 10:21
|
|
|
Küsin siit lisaks.
Mul makile taha ühendatud AUX sisend.
Probleem selles, et see tuleb nii vaikselt ja saasta kvaliteediga läbi.
Kas see peabki selline olema või saab kusaltki veel mingit codingut muuta?
Väidetavalt peaks ilusti nö CD plaadi mängimise kvaliteediga läbi tulema. Juhtmed skeemi järgi paigas (ostes juba oli), see "GALA" on OFF peal
(pidavat probleeme tekitama).
Sitt kaabel? http://www.amazon.de/gp/product/B01703UJPU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
|
|
|
Retro
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2xVW
|
postitati 10.02.16 13:54
|
|
|
Küsin siit lisaks.
Mul makile taha ühendatud AUX sisend.
Probleem selles, et see tuleb nii vaikselt ja saasta kvaliteediga läbi.
Kas see peabki selline olema või saab kusaltki veel mingit codingut muuta?
Väidetavalt peaks ilusti nö CD plaadi mängimise kvaliteediga läbi tulema. Juhtmed skeemi järgi paigas (ostes juba oli), see "GALA" on OFF peal
(pidavat probleeme tekitama).
Sitt kaabel? http://www.amazon.de/gp/product/B01703UJPU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 |
Mul töötab ipodiga ilusti, telefoniga oli jällegi natuke kehv heli. Ilmselt see oleneb sellest mis helikandja sa sinna otsa lükkad ja mis helikandja
settingud on. Ma kodeerisin rns-ed ka, netis õpetus saadaval kuidas lisada makis source nimekirja aux. Lisaks peab sul kõige uuem maki soft olema
sw650.
Ja minul ei mängi see Gala mingit rolli, kõik töötab nagu peab.
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.16 14:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Retro
Ma kodeerisin rns-ed ka, netis õpetus saadaval kuidas lisada makis source nimekirja aux. |
See tehtud, muidu polekski AUX'i Source all.
Lisaks peab sul kõige uuem maki soft olema sw650. |
Samuti olemas.
Mul töötab ipodiga ilusti, telefoniga oli jällegi natuke kehv heli. Ilmselt see oleneb sellest mis helikandja sa sinna otsa lükkad ja mis helikandja
settingud on. |
Siia võib olla koer maetud küll. Telefonil käib see lisa soonega otsik sisse, kaabel oldscool. Telefoniks Sony Xperia Z1, et äkki lihtsalt ei toeta
vanemat otsikut.
Peab laenama mingit mp3 mängijat või vanemat telefoni.
Vanal läpakal oli teema, kus telefoni kõrvaklappidega tuli hääl ainult ühelt pool ja seegi moonutatult. Makes sense.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 10.02.16 15:03
|
|
|
Siia võib olla koer maetud küll. Telefonil käib see lisa soonega otsik sisse, kaabel oldscool. Telefoniks Sony Xperia Z1, et äkki lihtsalt ei toeta
vanemat otsikut.
Peab laenama mingit mp3 mängijat või vanemat telefoni.
Vanal läpakal oli teema, kus telefoni kõrvaklappidega tuli hääl ainult ühelt pool ja seegi moonutatult. Makes sense. |
Telefon üldjoones saab aru, kas ühendatud on tavalised kõrvaklapid, handsfree või on ühendatud võimendisse (AUX-i). Mul küll Z3, aga kui ühendan
õkskõik millisesse võimendisse (autos AUX, kodukino AUX, kaasaskantav kõlar, arvutikõlarid jne), alati viskab ette, nagu oleks ühendatud tavalised
kõrvaklapid ja kõik toimib.
|
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.16 17:02
|
|
|
See on natuke jabur, kui miski asi ei toeta nelja kontaktiga 3.5mm pistikut, seda ma väga uskuda ei taha. See neljas on seal mikrofoni jaoks üldiselt
ning kui sa paned kõrvaklapi, kus neljandat soont ei ole siis on seal asemel maanduse klemmi osa, mis kokkuvõttes ei tee mitte mingit vahet, sa kuuled
täpselt samamoodi heli. Mingi eriti hiinakas või katkise pesaga asi võib tõesti probleemne olla, kuid seda lahendust kasutatakse niimodi 15 aastat
juba.
Täiesti loogiline on see, et telefonide heliväljund ehk line-out on erinevate nivoodega, mõndadel asjadel saab seda paremini regullida, kuid
õuna-toodetel on eraldi line-out kanal ning kõrvaklapi kanal, sp sealt tulebki hea heli. Kui kaabel kannatada pole saanud siis seal ei tee ka mingit
vahet sisse, sest vask on vask ning sa ei lase sealt sadu vatte läbi, vaevalt see kaabel 0.001mm2 läbimõõdulise ja ühe karvaga iga kanali kohta
(L,R,GND) on.
Teie mured lahendaks selline asi nagu väike reguleeritav eelvõimendi, kuid sellega ei viitsi niikuinii keegi jamada. Teine võimalus on proovida
heliallika erinevaid seadeid, nt kui volüüm panna 50% peale mobiilist siis võib olla heli palju puhtam ja ilusam automakist, olgugi, et vaiksem pisut.
RNS-E sisse-ehitatud eelvõimendi kivi võite samuti parema vastu välja vahetada, siis oleks heli parem ja toetaks rohkem seadmeid ka
|
|
|
|