Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi a4 b7 tulede probleem (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 791)
aadi87
huviline

Registreerunud 23.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.16 13:28 Tsiteeri
Audi a4 b7 tulede probleem

Audi a4 b7 järelturu tuuning esitulede probleem

Autole on paigaldatud kunagi enne minu aega tuuning tuled, millel on sees led pirnidega kulmud. Kulmud sees olevad ledid põlevad hästi tuhmilt ja vilguvad aegajalt. Nüüd kui meile saabus tõsine külm hakkasid tuled põlema ideaalselt, aga nii kui tuled üles soojenevad hakkab sama jama jälle pihta. Ehk on keegi sarnase probleemiga kokku puutunud ja oskab nõu anda. Ja äkki oskab keegi öelda, et kui ma tulede sees olevad kontaktid ja trükiplaadid elektroonika puhastus vahendiga üle pihustan(nt: http://alvadi.ee/varuosad/audi/a4-b7-2004/elektroonika-puhastusvahend/) kas see võib aidata? Ettetänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.16 15:01 Tsiteeri

Mina pakuks, et kuskil on halb kontakt. Soe ja külm seda otseselt ei muuda, kas mingi klemm annab hästi ühendust või ei, määrdunud / oksüdeerunud klemm on seda nii sooja kui külma ilmaga. Pigem pakuks, et seal kulmu sees on midagi halva ühendusega, tuleks täiesti lahti võtta, et näha.

Sa võid puhastusvahendit proovida, mine tea, kuid mina selle peale ei panustaks. Külm ilm midagi seal puhtamaks küll ei tee, et nüüd äkki hästi töötab, kuid soojaga paisuv /normaalolekus misiganes võib külmaga kokku tõmmata ning seeläbi paremini elektrit läbi lasta küll kui on valesti paigaldatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.0% - SQL: 80.0%]