Registreerunud 18.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c4 1.9tdi
postitati 14.12.15 11:02
Salongi ventilaator viliseb
Autoks a6 c4 1.9tdi. Viimasel ajal on hakanud salongi ventilaator vilisema ja igasugu muid hääli tegema. Muidu nagu täitsa töötab lihtsalt närvidele
hakkab see vilin. Oskab keegi öelda kuidas ma selle ventika kätte saaks, on palju vaja lammutada? Ehk saab kuskilt avast mingit õli sisse pihustada ja
saab mingi aeg rahulikult sõita?
Ette tänades.
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
postitati 14.12.15 11:12
Kui on ilma kliimata masin, on väga lihtne mootor kätte saada. Kui aga on kliimaga, siis on vaja veidi vaeva näha. Mootor tuleb väga napilt vahelt
välja, kui just ei viitsi kogu kupatust maha tõsta (tööd veelgi rohkem).
zerps
huviline
Registreerunud 18.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c4 1.9tdi
postitati 14.12.15 11:18
Kliimaga masin muidu. Mingit pildi materiali ei ole kellegi abiks anda. Ei tahaks tegelikult ültse väga lammutama hakata aga kui muud üle ei jää tuleb
hakata. Olen lugenud, et mõndadel mudelitel saab salongi filtri maha võtta ja sealt pihustada mingit määrde ainet, pidi aitama. Ehk saab c4 mudelil
kah on kellelgi kogemusi?
Kaar3l
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Quattro
postitati 14.12.15 11:25
Tsitaat:
Algselt postitas: zerps
Kliimaga masin muidu. Mingit pildi materiali ei ole kellegi abiks anda. Ei tahaks tegelikult ültse väga lammutama hakata aga kui muud üle ei jää tuleb
hakata. Olen lugenud, et mõndadel mudelitel saab salongi filtri maha võtta ja sealt pihustada mingit määrde ainet, pidi aitama. Ehk saab c4 mudelil
kah on kellelgi kogemusi?
Ühe musta karbi pidi laskma kaane lahti, et siiber keerata ära, muidu ei tule see kast üles. Lisaks oli kinni mingi plekist ribaga, see peaks olema
kohe pealt näha. Veel olid vist mingid juhtmed lühikesed ning pidi pistikutest lahti laskma. Üldiselt on seda välja võtta ja õli panna paras sport.
Ise läksin kindlamat teed, vahetasin ära juba kui nii palju tööd on.
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
postitati 14.12.15 15:59
Ma olen ka kunagi ammu proovinud neid õlitada. Kaks päeva on vait, siis hakkab uuesti.
Ka paksema määrdega on sama jama.
Lõpuks aitab ikka ainult kas terve mootori või siis mootori otsapukside vahetus.
Seal on asi selles, et mitte pukside kuivusest ei teki see hääl (puksid on mingist grafiidi ja pronksi segust), vaid sellest, et ava on suureks
kulunud ning võll hakkab seal vibreerima, mis tekitabki selle hääle.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]