Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi esindus ei anna tasuta raadio koode? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 2066)
tom975
huviline

Registreerunud 02.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.15 18:34 Tsiteeri
Audi esindus ei anna tasuta raadio koode?

Tere!

Kas keegi on saanud tasuta või kasvõi makstes, aga tel/meili teel raadio koodi Revalist ntx?

Omal oli tegemist navi plus makiga.

Igaljuhul mulle öeldi, et tule kohale ja nad annavad koodi siis. ("Turva asi see kood ja ei saa niisama anda vms, arvuti vaja järgi panna ja mis iganes."
Ei piisanud ei VIN.koodist, raadio peal olevast maki koodist, oleksin võinud pildid, passi koopiad saata jms.

Kohale sõitmine ~1,5h, tagasi 1,5h + kohapeal läheks aega + hinnaks taheti 38€.( Ei hakanud oma aega raiskama).

Sain lahenduse mujalt ja odavam variant, vaja ainult maki seerianumbrit. Ajaliselt läks ~1h

Seerianumbri järgi tulev kood kõlbab ainult siis, kui protsessorit pole vahetatud.

Rauasaelehtedest saab teha ise ntx "kahvlid", diagonaali saagida, (nurka väga järsku pole mõtet teha) 4 "võtit" ja makk käes. (Ma lihvisin hambad ka ära.)

Minu jaoks oli oluline, et ma ei peaks maki pärast kuskile veel sõitma, vaid panen need 4 numbrit sisse ja asi töötab.

Seega kellel huvi saab poole hinnaga: 19€-ga ja autot ei pea kohale tooma.

Tel: 58587165

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 12.12.15 00:05 Tsiteeri

No see makikood peaks poole tunni tööna kirja minema seega mini 20 euri tuuri esinduses. Kas pealinnas on 76 eur tunnihind juba või küsitaksegi selline summa? Miks peaks seda koodi keegi tasuta andma suht kasutaja viga, et ära kadunud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
iguaan
huviline

Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05

postitati 14.12.15 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
No see makikood peaks poole tunni tööna kirja minema seega mini 20 euri tuuri esinduses. Kas pealinnas on 76 eur tunnihind juba või küsitaksegi selline summa? Miks peaks seda koodi keegi tasuta andma suht kasutaja viga, et ära kadunud?

Ja kui sulle pank ütleb sama, kui nt netipanga koodi ära unustad?
Eks kõik tahavad kuidagi raha teenida aga kui sa oled juba selle eest maksnud, siis võiks suhtumine/teenuse hind mõistlikum olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]