Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Temp andur B4 (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1787)
hardi
huviline

Registreerunud 22.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 93 2,3 autom

postitati 25.04.05 12:39 Tsiteeri
Temp andur B4

Mul temp näidik nullis - üks tark ütles et see suur nelja otsaga andur läbi aga kuidas saada kindlalt teada et see läbi on - muidu ostad 6 soti eest uue anduri ja näidik on sama null

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 25.04.05 12:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hardi
Mul temp näidik nullis - üks tark ütles et see suur nelja otsaga andur läbi aga kuidas saada kindlalt teada et see läbi on - muidu ostad 6 soti eest uue anduri ja näidik on sama null

proovi, äkki näidiku viga hoopis ja kas see andur mis temperatuurinäitajale inffi annab on ikka 4 otsaga??
Mõtlen selle jutuga seda et ehk on see nelja otsaga hoopis ajule inffi andev jurakas ja pärast investeerid valesse kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hardi
huviline

Registreerunud 22.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 93 2,3 autom

postitati 25.04.05 12:48 Tsiteeri

kuidas ma proovin kas näidik on korras? nagu tean on tal kaks andurit üks väike(pealmine) ja teine suur(alumine ehk tagurpidi) ja alumisel on neli otsa

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 25.04.05 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hardi
kuidas ma proovin kas näidik on korras? nagu tean on tal kaks andurit üks väike(pealmine) ja teine suur(alumine ehk tagurpidi) ja alumisel on neli otsa

proovi teiste kelladega, kõige lihtsam, sinuomadel võib vabalt mingi külmjoode olla ja sellest siin foorumis oi-oi kui palju räägitud ka. Võibolla saab ka andurit testida miskitmoodi mõõtes, aga sellest räägib ehk peale selle teema lugemist mõni targem klubiliige :D

pahadeplaneet
Bännitud

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4

postitati 01.05.05 19:37 Tsiteeri

kui sa leiad teise anduri siis ühendad juhtmed taha ja soendad välgumihkliga endal proovisin nii.

Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.05 06:46 Tsiteeri

Ei hakanud uut teemat tegema sest sama jama autol. Aga kas minu puhul võib järeldada et kella viga, kuna vahepeal näitab ja vahepeal nullis?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.05.05 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timo
Ei hakanud uut teemat tegema sest sama jama autol. Aga kas minu puhul võib järeldada et kella viga, kuna vahepeal näitab ja vahepeal nullis?

Täpselt samamoodi võib teha ka mittetöötav andur või ka lihtsalt vilets pistikühendus anduri juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.05 10:48 Tsiteeri

Selge, kas oskad ka seletada, kus 2,8-l see andur paikneb?

Ette tänades

Dantee
huviline

Registreerunud 06.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 320

postitati 04.05.05 13:48 Tsiteeri

Jälle mingi aju infi jama?! Too nelja (uued kolme) otsaga andur ei jaga mingit infi ajule, ajule on teised andurid. Üks ots on +, teine lülitab sisse hoiatuslambi armatuuris, kolmas liigutab kella ja neljas on lisaühendus kerega (maakeeles mass), mida uutele anduritele enam ei paigaldata.
Kontrollimiseks võta üks pirnipesa koos 12v pirniga ja ühenda anduri taha käiva pistiku klemme järiest omavahel kokku. tulemuseks peab hakkama vilkuma ühel juhul punane signaallamp ja teisel juhul jookseb kell põhja.
Rikkis anduriga sõites on lisaks veel see risk, et kui ei tööta kell, ei tööta ka ülekuumenemisest hoiatav tuli. Ühtlasi puudub signaal ülekuumenemisest!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]