geenius
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 95.a.
|
|
postitati 14.04.05 11:13
|
|
|
Jahutusvedeliku tundmatu leke
Tutvusin otsingu kaudu jahutusvedeliku lekke probleemidega, kuid ikkagi vastust ei saanud. Lähiajal on peale viimast normini täitmist jahutusvedeliku
tase jälle cm võrra kahanenud. Vaatasin kõikvõimalikke lekkeid radika juurest, ei tossa ka summuti ja paisupaagis pole samuti jahutusvedeliku pinnal
õlikirmet näha. Kuhu ta siis kaob?
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
|
postitati 14.04.05 12:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: geenius
Tutvusin otsingu kaudu jahutusvedeliku lekke probleemidega, kuid ikkagi vastust ei saanud. Lähiajal on peale viimast normini täitmist jahutusvedeliku
tase jälle cm võrra kahanenud. Vaatasin kõikvõimalikke lekkeid radika juurest, ei tossa ka summuti ja paisupaagis pole samuti jahutusvedeliku pinnal
õlikirmet näha. Kuhu ta siis kaob? |
Sa tahad öelda, et ei tilkasid auto all kui asi seisab ?
Mootori põhjakatte olemaolul võib väike lekke avastamata jäädagi kui seda ära ei võta.
|
|
|
|
lorits
huviline
Registreerunud 10.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
|
postitati 14.04.05 19:20
|
|
|
Mul sama mure. Jahutusvedelik kaob aga ei saa aru kuhu. Lõdvikud kõik kontollitud ja õli ka puhas. Ise arvasin et äkki aurustub misgit moodi, aga see
tundub ka ebareaalne kui veits mõelda, sest jahutussüsteem peaks ikka õhukindel olema.
|
|
|
|
Jaks
huviline
Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant
|
|
postitati 15.04.05 05:26
|
|
|
Üks võimalike lekke kohti on ka veepump, mis võib hakkata ära lõppema.
|
|
|
|
geenius
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.04.05 06:36
|
|
|
Veepump sai minu masinal 2003.a. sügisel koos rihmavahetusega vahetatud ja karterikaitset tal pole, seega peaks allnirisevad tilgad hiljem loiguna
nähtavad olema, kuid alt on kuiv mis kuiv.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 15.04.05 07:39
|
|
|
Töötava salongiventilaatoriga sees antifriisi lõhna ei ole tunda? Klaasid ei kattu kahtlase hallika kihiga? Vastu madalat päikest sõites eriti hästi
näha.
|
|
|
|
geenius
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.04.05 08:59
|
|
|
Kusjuures ei ole tunda mingit kahtlast lõhna, aga aknad on seest nati mustad lihtaslt, sest teatavasti ju talvel tekib niiskus aknale ja seda ära
nühkides jäävad sinna jäljed. Kunagi omasin 89.a. Audi 80-t ja sellel lekkis salongiradikas ja jalgade all siis kõik ujus ja oli ka lõhna tunda.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 15.04.05 09:39
|
|
|
Ta võibki sealt nii immitseda, et loiku ei tekita, kuid õhuvooluga tuleb vaikselt kaasa. Ma vahetasin sügisel soojendusradika ära, aga nüüd on
kahtlus, et uus laseb ka jälle kergelt läbi. 
Moraal: ei tasu osta kõige odavamalt pakutavat uut varuosa.
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
postitati 15.04.05 10:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ta võibki sealt nii immitseda, et loiku ei tekita, kuid õhuvooluga tuleb vaikselt kaasa. Ma vahetasin sügisel soojendusradika ära, aga nüüd on
kahtlus, et uus laseb ka jälle kergelt läbi. 
Moraal: ei tasu osta kõige odavamalt pakutavat uut varuosa. |
Black, lasin enda omal samuti selle radika vahetada, ning vahetaja ütles, et kuna vana radikas lasi hirmsasti läbi, siis uus radikas ja puhurid
peksavad seda vana vedelikku veel omajagu, nii et äkki ikkagi jäi ta sul pidama. Enda omal tuli veel ca pool aastat seda vana lebra sisse.
|
|
|
|
Firehead
huviline
Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2 coupe
|
|
postitati 15.04.05 11:37
|
|
|
Mingi aeg tagasi olin ise ka samasuguse müstilise jahutusvedeliku kadumisega hädas ja ei osatud mul sellega midagi peale hakata. Kuni üllatus-üllatus,
peale termostaadi vahetust juhuslikult jahtusvedelikku ei kadunud enam äkki. Foorumit lugedes sain teada, et termostaadi tihendi vahelt võib
jahutusvedelikku lekkida, ju oli mul sama probleem, teisiti ei oska seda nagu seletada
|
Dreams first, needs later
|
|
|
|
|