Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vastukaja CTS Pärnu (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 5022)
alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDiQ. Audi D2 S8

postitati 19.06.15 14:11 Tsiteeri
Vastukaja CTS Pärnu

Tere foorumlased. Olen erinevate autodega käinud nii Jyrisoo juures kui ka Jõujaamas. Nüüd vaikselt plaanin 2004a. 2,5 TDi v6 132 kw automaati kaasa aidata. Oskab mulle keegi miskit rääkida CTS pärnu tegelastest. Nii positiivset, kui ka negatiivset, kui seda üldse on? Kes siia ei taha kirjutada võib ka u2u ning informatsioon on sellisel juhul ainult minule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 19.06.15 16:20 Tsiteeri

Ühe auto kohta tean, et pani cts-is chipi peale ja oli rahul, aga sai prj softi ja asi oli kõvasti paremaks muutunud. Tean ka ühte 2,5tdi v6 132kw mis prj softi saanud ja asi liigutab end kõvasti paremini kui stock. Eks muidugi hinna vahe on ka natuke. :) Endal tahtsin ka cts-is ühe asja ära teha, aga sellejaoks on aju veidi vana. :) Samas paljud cts-is chipitud autod mis pärnus silma jäänud ei tahma hullult ja samas tunduvad toimivat. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spool
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.15 10:21 Tsiteeri

Isiklik kogemus puudub, aga tuttavatelt olen kuulnud head. Tunduvad olema kogemustega vennad - teavad mida teevad.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 20.06.15 10:22 Tsiteeri

Tavaline "lae soft maha", "saada kuskile", "pane peale", "võta raha" süsteem, nagu 99% kohtades Eestis.
Hind on sellistel kohtadel oluliselt parem, kui nendel, kes ise midagi teevad, kvaliteet reeglina väga kõikuv, sest keegi ei kontrolli midagi üle.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDiQ. Audi D2 S8

postitati 21.06.15 17:29 Tsiteeri

Oligi kahtlus, kas CTS teeb siis tarkvara niiöelda ise valmis või tuleb kuskilt mingi tundmatu valmis tehtud asi ja siis laetakse peale.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.15 04:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alan2
Oligi kahtlus, kas CTS teeb siis tarkvara niiöelda ise valmis või tuleb kuskilt mingi tundmatu valmis tehtud asi ja siis laetakse peale.

Minu informatsiooni kohaselt need, kes Eestis on, ei tee ise midagi peale paigalduse.
Vastab ka tõele, et olen seal chipitud autosid ringi teinud mitmeid, aga see ei tähenda, et kõik saadav halb on - rahulolevad kliendid ilmselgelt minuni ei jõua, ainult need, kellel midagi nirusti läks.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 22.06.15 13:11 Tsiteeri

Kui ma oma auto aju softivahetuse probleemidega maadlesin siis see oli CTS seda laadi ettevõtjate seast ainus kus konkreetne lahendus välja pakuti. Jõujaamast täpselt vastupidine kogemus, isegi ei vaevutud kaasa mõtlema. Kuid kuuldavasti jõujaamas nüüd uued tuuled ja uued inimesed, loodetavasti ka suhtumine uus.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
marx008
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 B7, 100 C4

postitati 11.10.15 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alan2
Tere foorumlased. Olen erinevate autodega käinud nii Jyrisoo juures kui ka Jõujaamas. Nüüd vaikselt plaanin 2004a. 2,5 TDi v6 132 kw automaati kaasa aidata. Oskab mulle keegi miskit rääkida CTS pärnu tegelastest. Nii positiivset, kui ka negatiivset, kui seda üldse on? Kes siia ei taha kirjutada võib ka u2u ning informatsioon on sellisel juhul ainult minule.

Käisin ka neist ühe juures, eemaldati DPF jne. aga nüüd tuli uus jama kaela, nimelt õlitase hakkas kerkima, mis siin nüüd teha annab?

Vabandan teema teema solkimise eest :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.10.15 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marx008

Käisin ka neist ühe juures, eemaldati DPF jne. aga nüüd tuli uus jama kaela, nimelt õlitase hakkas kerkima, mis siin nüüd teha annab?

Vabandan teema teema solkimise eest :D

Pihustid vöi nende tihendid lekivad.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.15 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kui ma oma auto aju softivahetuse probleemidega maadlesin siis see oli CTS seda laadi ettevõtjate seast ainus kus konkreetne lahendus välja pakuti. Jõujaamast täpselt vastupidine kogemus, isegi ei vaevutud kaasa mõtlema. Kuid kuuldavasti jõujaamas nüüd uued tuuled ja uued inimesed, loodetavasti ka suhtumine uus.;)

Sul oli Temici klikiaegse ajuga EGR vaja välja progeda.
Selliste ajudega on ainult Mercedese vanemat tüüpi 400CDI mootorid ning kuna päringuid selle aju koha tuleb 1-2 korda aastas, siis tõesti ei ole mõtet seda endale selgeks teha.
Kuna ma kõik oma asjad teen ise, mitte ei osta kellelgilt softe, siis ütlesin sulle konkreetselt, et mina seda ei tee ja kõik, küsi mujalt.

Päris naljakas on nüüd sinupoolset laimu siin "suhtumise" kohta lugeda.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 12.10.15 04:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Sul oli Temici klikiaegse ajuga EGR vaja välja progeda.
Selliste ajudega on ainult Mercedese vanemat tüüpi 400CDI mootorid ning kuna päringuid selle aju koha tuleb 1-2 korda aastas, siis tõesti ei ole mõtet seda endale selgeks teha.
Kuna ma kõik oma asjad teen ise, mitte ei osta kellelgilt softe, siis ütlesin sulle konkreetselt, et mina seda ei tee ja kõik, küsi mujalt.

Päris naljakas on nüüd sinupoolset laimu siin "suhtumise" kohta lugeda.

Õige, oma ala proff jätabki alati endale õiguse kliente valida. Ja polegi tegelt vahet, kas töö on vastuvõetamatu või lihtsalt nägu ei meeldi. Nii ongi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mrko
huviline

Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.24 12:11 Tsiteeri

Kaks isiklikku autot lasknud seal teha. BMW ca 8a tagasi ja Audi ca 2a tagasi. Sõidavad tänaseni probleemivabalt ja vahe tehaseseadistusega persedynoga vägagi tuntav. Audiga nüüd plaan minna ka huvi pärast pinki aga reaalset vahet teada ei saa kuna tava softiga jäi dyno tegemata. Kui kW tulebüle oem andmete siis võib pidada tulemust edukaks😁 Igatahes kui mõni auto veel peaks majja tulema siis külastan seda kohta ka edaspidi.👍

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]