Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Raadio väljalülimisvõimalused. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2128)
joffe
klubiliige

Registreerunud 04.04.14
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.15 17:31 Tsiteeri
Raadio väljalülimisvõimalused.

A6C5 Avant Quattro 2,5 TDi 2004. RNS-E raadiot on vaja välja lülitada nii, et võti 0-asendisse ja välja ei tõmba(BMW E34- l toimis küll nii). Kas seda kuskilt seadistada annab? Muidugi on võimalus, et tõmmata korraks võti välja ja sisse tagasi, kuid natuke tüütu. On kellelgi kogemust, kas sellises olukorras raadio jaabki mängima või mängib ta ainult mingi aja(nagu siis, kui ilma võtmeta vajutada raadio nuppu) ja kui teine variant, kas seda aega annab muuta?
Üks võimalus pidi olema ka raadio toite ümbertõstmine süütelukus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 15.05.15 17:50 Tsiteeri

Kuigi mulle on arusaamatu, miks peaks kellelgi olema vaja võti tihti süütelukku jätta nii, et raadio tööle ei jääks, siis ehk tõesti saab 2004a C5-l juba seal midagi ringi programmeerida, sest seal vist ei toimu sisse-välja lülitamine enam +12V-ga vaid läbi can-bus'i. Ent lihtsam oleks vast need mõned korrad raadio ise nupust välja lülitada.
Või kui sisse lülitamine käib +12V-ga, siis saab vedada näiteks terminal 30 (+12V siis kui süüde on sees) pealt uue juhtme raadio taha selle sisse lülitamiseks (see vast on väheke lihtsam, kui hakata süüteluku taga juhtmeid ringi tõstma).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
joffe
klubiliige

Registreerunud 04.04.14
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.15 18:19 Tsiteeri

Mul ei ole vaja võtit TIHTI süütelukku jätta, mul saabki ta seal olema. Raadiot samuti pole vaja MÕNED KORRAD nupust välja lülitada, vaid IGA KORD, kui mootori seiskan. Miks see nii saab olema, seda ma ei avalda teatud põhjustel, kuid abi oleks siiski vaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 15.05.15 18:45 Tsiteeri

Esimene pähekargav mõte on süüteluku tagant juhe (S kontakt) ümber tõsta kuid sellega seoses muutub ka salongivalgustuse töö ja mingil määral ka keskluku töö.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]