kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.15 16:49
|
|
|
Aku tühi ja MMI ei tööta
Reede õhtul jätsin auto seisma ja täna nüüd tund tagasi tahtsin sõitu minna ja aku täiesti tühi, ringi vedada ei jõund rohkem kui ehk pool pööret, ja
aku sai uus ostetud ja vahetatud jaanuaris või detsembri lõpus, täpselt ei mäleta.. akuga pole enne probleeme olnud kui nüüd siis järsku.. Käivitades
olid MMI-l audi kiri ees, siis aga andsime täkku et käima saada ja MMI enam ei tööta, mitte mingit pilti ega piuksu ei tee.. oskab keegi aidata ?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.15 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kolmeneTdi
Reede õhtul jätsin auto seisma ja täna nüüd tund tagasi tahtsin sõitu minna ja aku täiesti tühi, ringi vedada ei jõund rohkem kui ehk pool pööret, ja
aku sai uus ostetud ja vahetatud jaanuaris või detsembri lõpus, täpselt ei mäleta.. akuga pole enne probleeme olnud kui nüüd siis järsku.. Käivitades
olid MMI-l audi kiri ees, siis aga andsime täkku et käima saada ja MMI enam ei tööta, mitte mingit pilti ega piuksu ei tee.. oskab keegi aidata ?
|
Kaabel taha, kustuta see punane vigademeri ära, mis mälus, vaata mis alles jäävad ja vaata kaitsmed üle.
Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
|
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.15 17:17
|
|
|
Nüüd lööb selle audi multi media interface kirja ette ja natukese aja pärast kustub ära, ta nagu üritaks connectida.. Telefon samamoodi teeb koguaeg
reconnecti autoga aga ei suuda ära ühenduda.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.15 17:41
|
|
|
Nüüd lööb selle audi multi media interface kirja ette ja natukese aja pärast kustub ära, ta nagu üritaks connectida.. Telefon samamoodi teeb koguaeg
reconnecti autoga aga ei suuda ära ühenduda. |
Mõned variandid:
http://www.audiworld.com/forums/a6-s6-c6-platform-discussion-58/mmi-dead-2776822/
Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.15 20:20
|
|
|
Tänud teile igasuguse info eest, proovisin igasugu variante kaitsmetega, kõik tunduvad terved olevat, võtsin aku tagant ära ka miskit ei muutunud,
siis leidsin infot et üldjuhul võib probleem tuleneda sellest et telefoni moodul on läbi läinud, sest see asub juhi jalge all ja sinna on nii
mõningatelgi vett sattunud... Võtsin siis selle asja käsile, kiskusin põrandamati juhi jalgealt ülesse ja vaatepilt ei old meeldiv, seal oli tõsine
järv, vett tuli pool ämbrit, svammiga imasin sisse vett ja üritasin nii palju kui võimalik kätte saada.. Aga mati küljes olev svamm või porolon on
ikka läbinisti märg ja uppund, et sealt eriti kätte ei saanud... hetkel siis jäi asi nii, moodulit ennast kätte ei saanud, pimedaks läks ja kell
palju.. Arvatavasti siis uut telefoni moodulit vaja, vaevalt et vana enam uuesti ellu ärkab ja siis see MOST bus loop installida, millest ma hetkel
mitte midagi aru ei saanud, kuidas see täpsemalt käib.. Aga homme õhtul üritan siis mooduli ka kätte saada
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 04.05.15 06:10
|
|
|
Selle MOST bus loop´i paigaldad oma ärauppunud telefonimooduli asemele optilise kaabli otsa ja saad raadiot kuulata niikaua kui uut moodulit otsid.
Kas mati all oli aknapesuvesi (avandi puhul) või vihmavesi.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 04.05.15 11:05
|
|
|
See loop on Revalis ka müügil. Hind vist oli mingi alla 20.-. Mul ka neid kaks kui vaja laenata.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.15 14:44
|
|
|
Väga hea samru sain selgema pildi nüüd, see loop läheb siis mooduli asemele, ja pärast siis ikka vaja ainult see uus moodul panna ja loop ära võtta.
Aga selle vee kohta täpselt ei oska öelda, pime oli kui tegutsesin aga kuidagi kahtlaselt vahutas küll kuid samas nagu eriti sinine ka ei paist
olevat... Ma ise mõtlesin ka et äkki satub mingi ime läbi klaasipesu vedelik sinna, ehk siis paak katki.. kuna ma alles ükspäev veel täitsin ka seda..
Aga no kindlalt ei tea siin nv tuli mega vihm ka ja äkki jookseb kuskilt klaasi alt mingist avast sisse, ei oska kohe otsidagi viga aga üles tuleb see
leida.. Nii et edu mulle 
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.15 15:26
|
|
|
Nii moodul käes ja vesi loksub sees.. põrand ikka ujub korralikult ja see vesi on selline hallikas ja see karp kus moodul sees käib on nagu eriti
siukest halli vett täis nagu pesupulbrivesi... kärsahais on meeletu. tegin väikse klõpsu ka, tuletan meelde et eile sai pool ämbrit vett sealt kätte
ja niipalju jäi siis veel alles sinna seda vett või klaasipesuvedelikku.. Nüüd täidan klaasipesu paagi ära ja vaatan kas jookseb vesi sinna alla
jalgade juurde.. http://www.upload.ee/image/4706459/DSCN1334.JPG
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.15 17:20
|
|
|
Uputasin teda igatepidi, kallasin ohtralt vett mööda klaasi ja paisupaagi kõrvale ja sinna igalepoole, ühtegi tilka ei tundu tulevat sinna
põrandale... ja siis kolistades veel seal jalgeees ükshetk märkasin et taga klaasipesu voolik oli täiesti lahti, aga ma ei usu et ta enne täitsa lahti
oli ma oleks märganud, pigem oli viimasel piiril ja siis sealt võiski läbi lasta.. ning seal turkides tuli täitsa lahti..sest enne kunagi klaasile ta
pritsis, küll aga kehva survega.. ma üldiselt ei olegi seda taga klaasi pesu eriti kasutanud aint kojameest.. Nüüd panin korralikult kokku, surve on
täitsa korralik.. Nii et nüüd jääb esialgu loota et see vesi sellest voolikust ajapikku sinna ongi kogunenud, sest ma olen ennegi märganud et jalgeall
otsas on koguaeg veits märg, aga ei ole tähelepanu pööranud arvates et jalgadega sisse toodud vesi.. aga jah ta ei tundu päris vee moodi olevat ka
selline hägune vahutav ja nagu veits libe vedelik nii et ehk on siis klaasipesu vedelik..
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 04.05.15 17:41
|
|
|
Uputasin teda igatepidi, kallasin ohtralt vett mööda klaasi ja paisupaagi kõrvale ja sinna igalepoole, ühtegi tilka ei tundu tulevat sinna
põrandale... ja siis kolistades veel seal jalgeees ükshetk märkasin et taga klaasipesu voolik oli täiesti lahti, aga ma ei usu et ta enne täitsa lahti
oli ma oleks märganud, pigem oli viimasel piiril ja siis sealt võiski läbi lasta.. ning seal turkides tuli täitsa lahti..sest enne kunagi klaasile ta
pritsis, küll aga kehva survega.. ma üldiselt ei olegi seda taga klaasi pesu eriti kasutanud aint kojameest.. Nüüd panin korralikult kokku, surve on
täitsa korralik.. Nii et nüüd jääb esialgu loota et see vesi sellest voolikust ajapikku sinna ongi kogunenud, sest ma olen ennegi märganud et jalgeall
otsas on koguaeg veits märg, aga ei ole tähelepanu pööranud arvates et jalgadega sisse toodud vesi.. aga jah ta ei tundu päris vee moodi olevat ka
selline hägune vahutav ja nagu veits libe vedelik nii et ehk on siis klaasipesu vedelik.. |
See ongi tüüpiline viga, et lööb ühendusest vooliku lahti ja uputab aju ära. See ühendus tuleb korralikult kinni panna, võimalusel jäädavalt.
|
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.15 20:35
|
|
|
Jah vb peaks üle isoleerima. Aga on sellel moodulil autoga mingid kindlad sobivus aastad või mille järgi otsima peaks ? Ja kuskohast saada võiks, ebay
?
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 05.05.15 07:56
|
|
|
Kurat, eile avastasin et C6 sedaanil tagaistujate jalaruum täitsa märg. Riidest matid olid nii märjad, et välja tõstes vesi lausa voolas. Mis kohad
sedaanil on, kust vesi (maitse järgi vesi) sisse satub? Vihmavee äravool umbes kojameeste hoovastiku juures? Või katuseluugi äravool umbes? Auto nina
oli parkides kõrgemal ja seega vesi ehk valgus tahapoole. Auto on vahepeal nädala seisnud...
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 10:06
|
|
|
Muide vaata ka, kas tagaustest voolab vesi ikka alt välja või hoopis kuskilt polstri vahelt.
|
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 17:09
|
|
|
Täna õhtul kookisin igaksjuhuks teised jalge alused ka üles.. Kunde pool on ees-taga kõik ilus kuiv, aga juhi pool on vee tase ikka nii kõrge old et
taga ka kõik ujub ja see svamm läbinisti märg, lüpsa nagu lehma.. ei saa kätte ka seda polstrit et kuivama panna, käega kyuidagi mati alt pigistama
seda ja ööseks jälle korralikult ajalehte täis toppima et imaks midagigi vähemaks.. Aga kas keegi oskaks öelda kuskohast moodulit saada, forsist, kui
siis seal vist mega kallis ? Või siis tõesti tuleb ebayst otsida ?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 17:30
|
|
|
Täna õhtul kookisin igaksjuhuks teised jalge alused ka üles.. Kunde pool on ees-taga kõik ilus kuiv, aga juhi pool on vee tase ikka nii kõrge old et
taga ka kõik ujub ja see svamm läbinisti märg, lüpsa nagu lehma.. ei saa kätte ka seda polstrit et kuivama panna, käega kyuidagi mati alt pigistama
seda ja ööseks jälle korralikult ajalehte täis toppima et imaks midagigi vähemaks.. Aga kas keegi oskaks öelda kuskohast moodulit saada, forsist, kui
siis seal vist mega kallis ? Või siis tõesti tuleb ebayst otsida ? |
Mooduli saad forsist, revalist kindlasti hind vb kuskil 500(oletus) kanti. Vaata lammutustest vb joppab, ebayst leiad kasutatu vb ca poole odavamalt.
|
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.15 14:47
|
|
|
Ühesõnaga hull värk selle mooduliga, forssi tegin päringu, seda moodulit sealt ei saa ja üldse nemad juhtplokke ning ajusi ei pidavat müüma.. Tegin
siis päringu esindusse, sain vastuseks et antud moodulit on võimalik tellida ja maksab see 1883,70 eurot :O Olen kamminud netist ja igaltpoolt neid,
kuskilt pole saada hetkel peale ebay, tuleb siis sealt vist ära tellida ja eks siis näis kas ka töötab..
Keegi teab kas 2004 aasta moodul sobib ka mu 2005 aasta autole ?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.15 08:48
|
|
|
Ühesõnaga hull värk selle mooduliga, forssi tegin päringu, seda moodulit sealt ei saa ja üldse nemad juhtplokke ning ajusi ei pidavat müüma.. Tegin
siis päringu esindusse, sain vastuseks et antud moodulit on võimalik tellida ja maksab see 1883,70 eurot :O Olen kamminud netist ja igaltpoolt neid,
kuskilt pole saada hetkel peale ebay, tuleb siis sealt vist ära tellida ja eks siis näis kas ka töötab..
Keegi teab kas 2004 aasta moodul sobib ka mu 2005 aasta autole ? |
Auto aasta ei mängi erilist rolli, kui ikka mooduli number sama peab sobiba, vb pead healjuhul tegema pärast softi uuenduse, kui sul hetkel 5570 ja
"ebay" moodul nö vanema softiga.
Võid vaadata ka aftermarketi moodulite poole kui huvi, töötavad sisuliselt nagu oem ehk siis läbi mmi.
|
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.15 17:56
|
|
|
Samasugust kasti seal tõesti pakkuda ei ole, küll aga igasugu teise kujuga motorola replacement bluetooth module'id
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
postitati 08.05.15 18:32
|
|
|
Vaata siit ka: www.bildelsbasen.se
Kui tellida vaja siis saan aidata.
|
|
|
kolmeneTdi
huviline
Registreerunud 17.11.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.05.15 16:15
|
|
|
Täna just sain mooduli kätte, nädal tagasi tellisin ebay-st, panin juhtmed taha ja töötab nagu vanasti. Aitäh kõigile igasuguse info ja abi eest 
|
|
|