Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: tarvis näpunäiteid jagaja tagasi paigaldamiseks (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1306)
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 01.04.05 15:11 Tsiteeri
tarvis näpunäiteid jagaja tagasi paigaldamiseks

Kuna sain uue hammasratta jagajale lõpuks peale, siis paluks, et keegi kirjeldaks täpselt, kuidas ma pean tegema, et paneksin jagaja õigesse asendisse tagasi. Saan aru, et esimese kolvi pean saama silindri kõige ülemisse asendisse ja siis jagaja sisse pistma nii, et rootoril ja jagaja korpusel olevad märgid ühtiksid. Aga milliseid märke pean ma jälgima nukkvõllil? Hammasrattal, mis nuka otsas, on mingi märk peale tehtud, aga kuskil peaks vist veel midagi olema. Ja mismoodi ma kaane peale panen, kas lihtsalt suvaliselt ja siis sõidan töökotta, et süüde täpselt paika panna?
Pole varem sellise asjaga tegelenud ja teooria ka suht nigel. Äkki keegi viitsib seletada mulle seda elementaarset asja :)

Mootoriks on 3b, 2,2T

Või ajan nii lolli juttu, et peaksin kohe otse töökotta lohistama auto? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 01.04.05 15:42 Tsiteeri

kõigepealt paned väntvõlli ja nukkvõlli märgid paika ning siis hakkad jagajat panema. Jagaja korpusel (serva peal kuhu toetub j.kaas) on üks väike sälk, mis peab kohakuti jääma rootori otsaga. Jagaja kaas läheb ainult ühes asendis peale. Süüdet reguleerida ei saa, sest seda teeb ta automaatselt. Kui auto ei käivitu tuleb jagajat väheke ühele või teisele poole keerata kuni mootor käivituma hakkab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.05 16:21 Tsiteeri

oot, mismoodi ta ise süüte paika reguleerib? Kas seda ei pea selle nn. stroboga tegema?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 01.04.05 16:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kotkas
oot, mismoodi ta ise süüte paika reguleerib? Kas seda ei pea selle nn. stroboga tegema?

Ei pea, sest see on ju välismaa auto:P

Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 01.04.05 16:44 Tsiteeri

Ära ehmata, kui kohe ei käivitu, mina olen pidanud tavaliselt joonest natuke varasemaks keerama. Ei tasu esimese hooga päris kinni keerata. ;)

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.05 18:08 Tsiteeri

Ja ongi korras. Hirmus k*pp on, aga esimese käivitusega läks käima. Kusjuures, täiesti hääletult töötab see hammasratas :)

zagaja
huviline

Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A-200 20v 162kw turbo quattro avant

postitati 05.11.05 15:40 Tsiteeri

tekkis ka küsimus. vahetati ka jagaja hammakas ja mulle väidetakse, et süüde on vale. auto saadi küll käima, kuid mitte nii nagu vaja. süüde pidavat olema varajane.
on see võimalik?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 05.11.05 16:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zagaja
tekkis ka küsimus. vahetati ka jagaja hammakas ja mulle väidetakse, et süüde on vale. auto saadi küll käima, kuid mitte nii nagu vaja. süüde pidavat olema varajane.
on see võimalik?

Siis keera hilisemaks.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.0% - SQL: 83.0%]