statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4;B2;Yaris
|
postitati 29.03.05 18:33
|
|
|
saksa kraami ostma:)
tere,
sirvides juba pikemat aega ebay.de lehekülge(ostsin hiljuti ka audi selle portaali kaudu) jääb silma et seal müüakse ikka igasugust staffi väga odava
hinna eest(tehnika,veljed,sisu,tuuning jne.).Küsimus siis selline et kas oleks inimestel huvi suvepoole teha üks reis sinna riiki ja osta sealt
hunnikute viisi odavat kraami kokku. Nagu kauba saatmistingimuste kohta näha võib, siis paljusid asju ei saadetagi vaid müüakse käest-kätte. Ajaks
mingi pundi kokku, võtaks väikebussi(kongiga), võib ka mitu, põrutaks sinna, kraabiks kauba paari päevaga kokku ja siis tagasi.
'
Et andke siis märku kas see üldse väärt ettevõtmine oleks, või jääbki see puhtalt selle kirja tasemele.
PS: asi eeldab ka muidugi teatud summa olemasolu, mida isegi mul hetkel veel pole
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 29.03.05 18:37
|
|
|
Siiani pole ükski foorumis kirenud kodanik oma reisi teoks teinud.
Näita ja tõesta(endale,mulle pole vaja) et SINA oled see õige mees
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 29.03.05 18:46
|
|
|
Analoogne mõte oli endalgi, et neid "minejaid-toojaid" on ennegi siin olnud aga reaalselt pole veel teadaolevalt riigipiiridest välja saadud. Veel
hullem, pakun et foorumi topicuks see jäänud ongi. Ja eks põhjuseid on ju teada tegelikult. Kusjuures ega mõte ei ole üldse paha aga mingite ebay
oksonite järgi ajastada on täiesti lootusetu ja suvalist rämpsu ei soovi vist ka keegi kokku osta, mida järgmised paar aastat foorumis müütada, et
tagasi teenida pooltki sõidule kulunud finantsidest.
Palju parem idee oleks tuua siia teatud autode juppe spets lammutuskojast, aga sellele tõmbab kriipsu peale nende teatud esemete kõrge hind ning
eestlase suht tühi rahakott.
Tegelikult siin ju Tarts ja Kiire on neid teatud juppe ka pakkunud täitsa heade hindadega aga minuteada on huvi suht leige olnud.
Ps. Korralik RS2 sisu alates 1,5k euri Arvestades asja headust on see hind
poisike aga Eestis ei maksa keegi never seda summat. Sparco analoogne 1 iste maksab 15 000.-
|
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.05 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Siiani pole ükski foorumis kirenud kodanik oma reisi teoks teinud.
Näita ja tõesta(endale,mulle pole vaja) et SINA oled see õige mees
|
Ei tõestada mul küll siin miskit kellelegi vaja pole.
Lihtsalt tundsin huvi et kas ka klubiliikmed on selle peale varem mõtelnud ja ka ellu viinud(tõesti ei viitsinud otsingut kasutada)..Oleksin ise igast
kraami kokku korjanud, aga kui kuu tagasi masinat toomas käisin ei olnud mul eestist eemal olemiseks rohkem aega kui 24h, nii et selle lühikese ajaga
saksas(2h), ei jõudnud miskit kaasa krahmata.Ja kasumi seisukohalt oleksin ma ka pisut teisel arvamusel.Aga igatahes see reis ise oleks juba lahe(mul
üldiselt oli v.a kiirustamine).
Just interesting
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 29.03.05 19:01
|
|
|
Kui Sa viitsid kulud ka kokku arvutada, siis jõuad ise ka arusaamisele,et Eestist on odavam osta.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.05 19:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Kui Sa viitsid kulud ka kokku arvutada, siis jõuad ise ka arusaamisele,et Eestist on odavam osta. |
Kas väidad siis et masina toomine ka ennast ära ei tasu(mõtlen ise järgi minna ja sõiduga tagasi tulla)?
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.05 19:51
|
|
|
ja veel selline küssa ka, et mis arvate mida piiripunktides selle peale kostetakse kui näiteks kaubiku kongis on 40tk valuvelgesid, või kas seda peab
ka miskitmoodi deklama ja maksu maksma?
|
|
|
Telepoiss
huviline
Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2,8 V6
|
|
shadow