tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.15 18:22
|
|
|
A6,C6 3,0D 2005a ESP ja eelsüüte tuli.
Täna siis juhtus selline jama minu audiga,et lõi armatuuris põlema ESP off check user manual+põleb ka amordi kollane tuli.Jäädes seisma ja uuesti
käivitades kohapeal kõik ok.Edasi sõites jälle sama jama.Järsku avastasin veel,et põleb ka eelsüüte tuli ja ära ei kustu.Jätsin siis auto seisma ja oh
üllatust,kast parkingu peal ja jokk.Käike sisse ei saa.Homme siis hakkan kuulama,et mis kõik viga on.Kas juhtus tõesti,et mitu asja juhtus ühe
korraga ?
Ma kohe ei oska midagi muud rahaga teha,kui Audit remontida
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 04.02.15 18:41
|
|
|
Kõige odavam tuleb pädevasse kohta diagnostikasse viia. Sealt saab siis edasi vaadata. Odav "diagnostika" ja väike remonditöökoda võrdub sellel
autol tavaliselt korraliku arvega. Eriti, kui ehku peale juppe vahetatakse. 
|
|
|
tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.15 20:21
|
|
|
Sai viidud Flamekosse.Eks siis paistab,et kuidas seekord läheb seal.Senini olen nende teenustega suht rahule jäänud Veits nuriseda ikka võiks
|
|
|
ErkoI
huviline
Registreerunud 02.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.15 15:48
|
|
|
Kui auto kätte saad, anna teada. Endal sama jama ESP-ga 
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.15 16:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ErkoI
|
Sul hoopis teine jama ESP-ga. Selle vea leidmine võib aga kõvasti aega võtta ka parimatel elektrikutel. Viga võib olla ka mõnes vahe pistikus, või kus
iganes juhtmes. 
|
|
|
tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.15 17:22
|
|
|
Täna siis hommikul helistati,et võid järgi autole tulla.Katki oli piduripedaali asendi andur.Istusin autosse,aga kahjuks tuli viga kohe
tagasi.Abivalmis mehed võtsid auto kohe sisse tagasi ja hakkasid lahkama,et milles viga.Nüüd õhtul helistati ja teema oli selles,et vasakpoolne või
parempoolne (hetkel ei mäleta)kapoti alune kaitsmete karp, milles oli vesi ja juhtmed suht oksudeerunud.Sellest ka need auto anomaaliad.Keegi siin
foorumis just rääkis sellest,et kaan peab ilusti peal olema.Tänud Flamekole ja homme siis lähen järgi autole.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.15 13:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ErkoI
|
Tegelikult võib su probleemile ka lihtne lahendus olemas olla. Kui sul kaabel olemas, võid ühendust võtta. 
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 13.02.15 20:17
|
|
|
Mul analoogne jama, igakord peale 10 minutit lööb esp välja, nagu kellavärk. Olgu see siis sõites või kohapeal, diagnostikaga sain mingi umbmäärse
can-bus errori millele kõikvõimas google vastust ei leia. Testisin akut, vajas laadimist, laadisin, jama jätkus. Boonuseks lakkas töötamast täna ka
kütuse näidik.
On kellelgi nõu anda, enne flameko või revali poole pöördumist?
|
|
|
|
J.Aru
huviline
Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.15 20:33
|
|
|
Oli küll tegu ültse teise autoga aga ühel autol oli viga olnud mingis juhtmes (kui ei eksi siis mingi laadimissignaali juhe ESP-le) ja hakkas ka
igakord peale teatud aega põlema tuli.
|
|
|
tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 08:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RandoV
Mul analoogne jama, igakord peale 10 minutit lööb esp välja, nagu kellavärk. Olgu see siis sõites või kohapeal, diagnostikaga sain mingi umbmäärse
can-bus errori millele kõikvõimas google vastust ei leia. Testisin akut, vajas laadimist, laadisin, jama jätkus. Boonuseks lakkas töötamast täna ka
kütuse näidik.
On kellelgi nõu anda, enne flameko või revali poole pöördumist? |
Eks see a6 ongi üks suur elektrijuhe Mina olen hetkel oma muredele saanud abi
Flamekost.Raha on läinud,aga töötab
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
|
tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 09:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: tyyp1234
Tsitaat: | Algselt postitas: RandoV
kütuse näidik.
On kellelgi nõu anda, enne flameko või revali poole pöördumist? |
Eks see a6 ongi üks suur elektrijuhe Mina olen hetkel oma muredele saanud abi
Flamekost.Raha on läinud,aga töötab |
Ja viga ning maksumust on raske kirjutada? |
Minu auto viga ja lahendus on eelnevates postitustes juba kirjas Rahast ei
taha rääkida lihtsalt
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 09:51
|
|
|
Minu viga. Lugesin seda juba. Kas selle karbiga seoses mingiit suuremat jama ei tulnud? Soome foorumis ka kirutakse seda piduri andurit. Maksab aint
16 euri, aga jama kui palju. Ps: hullult raske lugeda, kui telefonil 3 tolli ekraan. 
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
tyyp1234
huviline
Registreerunud 13.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 10:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Minu viga. Lugesin seda juba. Kas selle karbiga seoses mingiit suuremat jama ei tulnud? Soome foorumis ka kirutakse seda piduri andurit. Maksab aint
16 euri, aga jama kui palju. Ps: hullult raske lugeda, kui telefonil 3 tolli ekraan. |
Jah.Selle piduri anduriga pidi mida iganes vigu sisse lööma.Isegi eelsüütega pidi mingi seos olema.Karp kuivatati ära ja puhastati juhtmed.Nüüd hetkel
kõik ok.
|
|
|