MarKal
huviline
Registreerunud 17.01.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.15 16:42
|
|
|
Q7 2009 aknapesuvedeliku paagile juurdepääs
Tere. Kuidas pääseb ligi klaasipesu vedeliku paagile-pumbale. Eile panin 4 liitrit sisse, kuna tuli hakkas põlema, mõned korrad sai peale seda
kasutatud ka. Täna panin hommikul auto tööle ja andis displeil märku, et jälle tühi? Kui suur see paak seal on, üle 5 liitri? Kas rattakoopast pääseb
ligi ja logar maha võtta või saab ka led suuna juurest, stange nurgast kuidagi. Pimedas saanud aru ka, et kuskilt sinist tilguks. Välismaa foorumis
mainiti ka, et anduriga on kala olnud.
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 VW Passat EcoFuel
|
postitati 17.01.15 18:53
|
|
|
Parem esimene logar küljest ja saab ligi.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 17.01.15 19:25
|
|
|
Tavaliselt probleem tulepesuritega, sinna jääb sodi vahele ning siis tulepesurist jookseb tühjaks kogu asi.
Paakidega reeglina probleeme pole ega ka anduritega.
|
|
|
|
Reims86
huviline
Registreerunud 12.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 171kw 3,0TDI Quattro / Audi A4 110kw 2,5TDI / Opel Corsa E 2015a
|
postitati 18.01.15 07:08
|
|
|
Eeldatavasti on see lihtsalt suur C6 minu (C6) oli pumbal korpus katki ja
lekkis kah usinasti, ööga päris tühjaks ei tilkunud, kuid max 2he päevaga oli küll tühi. Uus pump lahendas minu probleemi, selle ostsin automaailmast.
|
|
|
ralf
klubiliige
Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Avant q 3.0tdi,c4 avant 2.5tdi
|
postitati 18.01.15 09:56
|
|
|
Tere.Mul jooksis ka paak ööga tühjaks ning vigane oli parem tulepesur.Välisel vaatlusel oli kõik ok aga kui katte pealt ära võtsid siis oli näha ,et
mingi plastmass rõngas oli katki ja segas pihusti sulgumist.Mina viskasin ta sealt üldse minema.
|
|
|
MarKal
huviline
Registreerunud 17.01.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.15 11:04
|
|
|
Kuidas tulepesuri katte maha saab(kangutades katki ei lähe?)? Kas neid kuidagi avatud asendisse saab jätta?
|
|
|
ralf
klubiliige
Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Avant q 3.0tdi,c4 avant 2.5tdi
|
postitati 18.01.15 11:44
|
|
|
Ei tohiks katki minna kui ettevaatlikult teha.Ajad küüned taha ja tõmbad välja siis saad vardast kinni võtta ja eemaldad katiku.See jutt muidugi A6
kohta aga arvan,et Q7 sama süsteem.Uus pesur oli kuskil 80 euri kanti.
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw
|
postitati 02.09.18 11:20
|
|
|
Mul c6 saab ka kuidagi väga kiirelt otsa vedelik. Vasaku ratta koopa juures pidevalt loik maas. Kas paak või mingi ühendus? Ja kuidas seda paaki sealt
kätte saada?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 02.09.18 18:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kresetnjak
Mul c6 saab ka kuidagi väga kiirelt otsa vedelik. Vasaku ratta koopa juures pidevalt loik maas. Kas paak või mingi ühendus? Ja kuidas seda paaki sealt
kätte saada? |
Võta juhipoolne logar tagantpoolt lahti ja näed seal nii mõndagi põnevat.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw
|
postitati 03.09.18 13:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tsitaat: | Algselt postitas: kresetnjak
kätte saada? |
Võta juhipoolne logar tagantpoolt lahti ja näed seal nii mõndagi põnevat. |
Tänud Jann. Võtsin lahti ja kaevasin selle liiva esmalt sealt ümbert ära. Võtsin alumise pumba ära( eeldan et see tulede pesurite oma?) puhastasin
kõik sealt ära ja lappasin kokku kallasin ülevalt vett peale ja siis nägin et alumise pumba korpuse vahelt tuleb välja.
Homme lähen sebin uue.
|
|
|