Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vajan abi Audi 200 2.1 TQ 134kw KG juhtmestikuga. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1007)
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 2.1 TQ 85a. x2

postitati 13.12.14 14:58 Tsiteeri
Vajan abi Audi 200 2.1 TQ 134kw KG juhtmestikuga.

Vajan abi Audi 200 2.1 TQ 134kw KG juhtmestikuga. Kas on Tallinnas kedagi, kes teab selle auto juhtmestikku läbi ja lõhki?

Kui jah, siis ootaks homme abi ja nõu!

Tervitades,
Ken

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.14 09:47 Tsiteeri

Noh targad... Kuhu nüüd siis kadusite?
Muidu võtate igal pool sõna, aga siis kui tõsiselt oleks teadja meest vaja siis kõik järsku kadunud...

Elagu!!!

SalmA
klubiliige

Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90

postitati 15.12.14 10:32 Tsiteeri

http://www.isham-research.co.uk/quattro/wiring/Typ44/

SalmA

Some seek forgiveness, others escape...
Taavi.M(Audi&VW)
huviline

Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 treser megasquirt2 quattro, Passat 1.9tdi b5.5 4motion

postitati 15.12.14 21:22 Tsiteeri

Mina olen siit otsinud: http://www.isham-research.co.uk/quattro/wiring/Audi200/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.14 12:44 Tsiteeri

Ma tean läbi ja lõhki, aga aidata ei saa (loe: ei taha). (Selliseid postitusi tavaliselt Audiklubis ei postitata, sellepärast oligi tühjus)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.14 17:14 Tsiteeri

Ongi see, et kui abi on vaja siis pole kedagi aga kui endal midagi vaja siis tahavad kõik et neid aidataks.
(Taavi, tänud, et mingit infot jagasid)

Aga ei ole hullu, olen piisavalt iseseisev, et midagi välja mõelda ja juba ongi lahendus olemas! ;)

Keep going!

Taavi.M(Audi&VW)
huviline

Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.14 19:23 Tsiteeri

Eks sellist masinat omades peabki enamus asju ise tegema kuna keegi nii vanu masinaid enam remonti ei võta ja kui võtab siis peab rahakott paks olema. Ise tehes saad palju teadmisi ja oskusi juurde ;) Kui kunagi Tartu satud siis võta mälupulk kaasa, mul on arvuti typ44 jooniseid, manuaale ja skeeme täis.

Soovitan siia ka vaadata, palju väärt infot: http://t85q.com/info_data.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.14 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taavi.M(Audi&VW)
Eks sellist masinat omades peabki enamus asju ise tegema kuna keegi nii vanu masinaid enam remonti ei võta ja kui võtab siis peab rahakott paks olema. Ise tehes saad palju teadmisi ja oskusi juurde ;) Kui kunagi Tartu satud siis võta mälupulk kaasa, mul on arvuti typ44 jooniseid, manuaale ja skeeme täis.

Soovitan siia ka vaadata, palju väärt infot: http://t85q.com/info_data.html

Ega väga ei tahagi kusagile remonti viia, kuna võiks ja tahaks ikka ise teha ja õppida autot paremini tundma, et kui teinekord mingi jebla on siis tead mida teha. Muidugi kõiki töid ma teha ei oska/pole võimalust, siis pöördun sõprade poole, kes pädevamad.

Kui sinna kant satun, eks annan märku :D

Taavi.M(Audi&VW)
huviline

Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.14 22:16 Tsiteeri

Tule siis ikka mu endise armukesega :D ps! meil mõlemal on sama auto avataris, pean vist muutma.

widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.14 22:50 Tsiteeri

Ei pea, ma varsti muudan avatari, ootan kuni teise kätte saan, siis tuleb "Double shot"

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 18.12.14 15:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tule siis ikka mu endise armukesega :D ps! meil mõlemal on sama auto avataris, pean vist muutma.

Veidikene norides, siis peaksid küll. Lubatud on kuvada vaid isiklikust sõidukist pilti või selle puudumisel iseendast. Ei midagi pahapärast.

Teemaalgatajale. Nagu Taavi ütles, siis selle auto kohta ongi vaikselt infot vähemaks jäämas. See vähene on siin olemas, kuid usu, keegi ei istu foorumis, et just sind kohe paugust aidata saaks kui postituse teed. :) Mõni spetsialist, kes võib-olla sarnast isendit on kümneid omanud ei külasta ka foorumit nii tihti. Seega jäägem viisakaks. Eriti kui Sul on abi vaja. Lihtsalt vihje edaspidiseks. Sest on neid paukujaid olnud küll, kes samamoodi on lahmima tulnud ja siis imestavad, et miks keegi neid ei aita. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.14 16:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:

Veidikene norides, siis peaksid küll. Lubatud on kuvada vaid isiklikust sõidukist pilti või selle puudumisel iseendast. Ei midagi pahapärast.

Teemaalgatajale. Nagu Taavi ütles, siis selle auto kohta ongi vaikselt infot vähemaks jäämas. See vähene on siin olemas, kuid usu, keegi ei istu foorumis, et just sind kohe paugust aidata saaks kui postituse teed. :) Mõni spetsialist, kes võib-olla sarnast isendit on kümneid omanud ei külasta ka foorumit nii tihti. Seega jäägem viisakaks. Eriti kui Sul on abi vaja. Lihtsalt vihje edaspidiseks. Sest on neid paukujaid olnud küll, kes samamoodi on lahmima tulnud ja siis imestavad, et miks keegi neid ei aita. :D

Kivitare, saan sellest aru, et infot on vähe ja inimesed ei istu päevad läbi foorumis.
(olin selleks ajaks ennast igate pidi läbi n#####d nende jamadega, et närvid olid tead siin natukene ebastabiilsed)
Loodame, et ei solvanud kedagi! :D

Ei ole hullu, saame hakkama ;)

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 19.12.14 07:37 Tsiteeri

Siit teemast saad edaspidi ehk rohkem abi. Ja hea näide on Taavi ise. Keegi ka ei suutnud vastust leida tema lõigatud juhtme küsimusele. Ja samuti on hea, et ta tõi ka ise siiski vastuse kui selle ise leidis. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
widdler
huviline

Registreerunud 21.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.14 08:03 Tsiteeri

Jep, nii ta on jah!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]