Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: termosidur (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1598)
Thor
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.05 20:36 Tsiteeri
termosidur

Tere.Teab keegi kuidas v6tta laht ventilaatori termosidur koos rihma rulliga.Mootoriks 2.5tdi.Mis otstarve on sellel plekiribal seal ees?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 22.03.05 20:48 Tsiteeri

et kas tahad sidurit lahti võtta või küljest ära?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5 TDI

postitati 22.03.05 21:24 Tsiteeri

See pisike plekk kus on numbrid peal jne? ~8mmX50mm? see ongi see plekk mis siis vastavalt temperatuuurile painutab ennast peale või maha ja seejärel sidur kas haakub või annab järele. targemad mehed ütlevad, mis erimetalliga tegu on!

Minu isiklik arvamus on see, et lahti kakkudes ei saa teda küll vist ideaalselt tööle, seal sees on ju ka mingi kogus vedelikku jne.

aga siiski kuulaks targemate vastuseid - lammari oma ei hakanud mul korralikult tööle ja siis otsustasin uue kasuks

Aga kui jutta on siduri mahavõtmisest, siis pika jebimise kaudu sain ta vaevaga lahti keeratud, enne tuli see plastik kate mis tiivikut ümbritseb, maha võtta.

Thor
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.05 21:30 Tsiteeri

kyljest ära ikka.Plastikate muidugi ära v6tta,aga mis edasi saab?kas sellest suurest mutrist,paistab siduri ja rihnmaratta vahelt.

jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.05 21:39 Tsiteeri

just just, ma ei mäleta, vist oli see nr22, padrun sinna vahele vist ei mahtunud, mul oli selline kõverik lehtvõti.

Ja se mutter siis ongi selline et ta on ühte otsa pidi siduri küljes ja teist pidi siis rihmaratta küljes. Rihmaratta küljest ta ära keeratakse, ja arvestada tuleb nüüd seda et iga korraga, kui mutrit lahtipoole keerad, jääb radika ja ventika (siduri ) vahele vähem ruumi.

PS! Vindi suunda ei mäleta, aga loodan et oli see tavaline.
PS2! Kõigepealt eemalsasin siis vist selle plastkatte, siis sain siduri lahti, ja lasin tal alla vajuda, ja siis pidin veel ühekaupa need 3 mutrit lahti keerama, et see labade osa kätte saada ja siis ühekaupa nad kuidagi alt välja saingi, seda labade osa samas ei peagi välja võtma, kui ei näe vajadust.

Thor
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.05 21:54 Tsiteeri

Selge.Aga kuidas sa ratast kinni hoiad,käib teine juu vabalt ringi...lihtsalt midagi vastu pressida.

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.05 06:14 Tsiteeri

Omal kogemus Senatori termosiduriga.Tööpõhimõte täpselt sama.Sidurit ennast lahti ära mingiljuhul võta, kuna siis on prügimäe kaup.Omal oli üks pees sidur ja selle kakkusin lahti.Sees on mingid õhukesed lamellid ja mingi viskoõli(läbipaistev) Sees midagi korda teha ei ole.See ees olev õhuke metall leht on bimetall mis siis vastavalt kuumusele liigutab seal pleki all olevat vask pulka.Vask pulk surub siduri sees olevad lamellid kokku ja tänu sellele võtab tiivik pöörded ülesse.

jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.05 07:39 Tsiteeri

jah, surusin sinna kuhugi rihma ja võlli vahele kiilu (tol momendil oli see vist lapiku otsaga meisel) - esimakordsel lahtikeeramisel kasutasin abistavat kätt, kes seda kiilu paigal hoidis. Pessimist nagu ma olen kartsin midagi puruks teha, aga kui see nõks ära käis, siis tuli ta juba kenasti.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.5% - SQL: 73.5%]