Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi S4 b5 2.7BiT - 1999 - muumitroll (Vastuseid: 97 | Vaatamisi: 23865)
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001

postitati 30.11.14 12:00 Tsiteeri
Audi S4 b5 2.7BiT - 1999 - muumitroll

Tervist,

Üle poole aasta sai siis E61-ga sõidetud kuid siis tuli veidi järgi mõelda ja ikka Audile truuks jääda :D

Sel korral siis proovin S4-ja b5 kerel. Umbes nädalake olen selle masinaga kulgenud ja siiani on ainult naeratus näol :)
Auto tundub aus. Auto sai siis soetatud klubilise "p8d3r" käest kellele suur aitäh ausa kauba eest. Auto eest on hoolt kantud ja rahaga kokku ei ole hoitud. Viimase suurema tööna on auto saanud 2 kuud tagasi Audis uued turbod. Käigukast on ka üle käidud. Sees tal siis vähe kangem sidur ja ühemassiline hooratas.
Ingmari poolt on auto saanud ka RS4 coolerid ja JõuJaamas seadistuse. Masin liigub üsna reipalt. Praegune rõhukell näitab kahjuks ainult aiateibaid.
Tahaks öelda ka, et auto on kena sile aga kahjuks paar väikest pehmet mõlki leidub kuid mitte midagi märkimisväärset.

Hetkel ootan, et saaks õli ära vahetatud + paar päeva tagasi hakkas üks süütepool jukerdama kõrgematel pööretel mis ka juba garaasis vahetust ootab.

Paar klõpsu ka siis autost

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/913/wvoiTu.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/633/Ge0gE7.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/904/NLZbhs.jpg

Peace!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 30.11.14 12:47 Tsiteeri

Kena masin, eile õhtul võis seda silmata bussijaama kandis?

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.14 17:16 Tsiteeri

Ülemistelt Mustamäele tiksusin küll aga bussijaama ei sattunud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 30.11.14 18:23 Tsiteeri

Umbes seal kandis pidasin silmas pigem, sest fooritaga jäi silma sarnase veljega sõiduk :)

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 01.12.14 12:38 Tsiteeri

Ostad S4 ja tahad juba õlivahetuselt kokku hoidma hakata? Naljamees :) see on ju kõige odavam asi mida teha saab. Muidu on tegu minu vana autoga, vaatan pildi pealt et keegi on vahepeal kapoti mõlki istunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
urgaa
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: ur-s4,cadillac bls

postitati 01.12.14 13:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Ostad S4 ja tahad juba õlivahetuselt kokku hoidma hakata? Naljamees :) .

Õige jutt, minu arust nende s-ide omamine nõuab koguaeg paksu rahakotti arvestades varuosa hindasid tava mudelist. :) Muide õlivahetus hakkab al. 7 eurost ei näe küll, hullu hinnavõitu kui tahad kellegile 6-paki osta. :D
Aga väga kena ja ilus masin alati s4 meeldinud :)

Keep going and never stop!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nimi
huviline

Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4

postitati 01.12.14 14:17 Tsiteeri

Need S id käivad nagu rändkarikad siin käest kätte.
Muidu tundub sile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.14 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Ostad S4 ja tahad juba õlivahetuselt kokku hoidma hakata? Naljamees :) see on ju kõige odavam asi mida teha saab. Muidu on tegu minu vana autoga, vaatan pildi pealt et keegi on vahepeal kapoti mõlki istunud.

Targutajatele selgituseks siis, kuna oli pühapäev siis ei leidnud kohta kus vahetada seepärast otsisingi kohta niiöelda kellegi juures. Täna leidsin koha kus öli ära vahetati.

Ntm
huviline

Registreerunud 02.06.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 5,2 V10 320kw (2006)

postitati 01.12.14 21:11 Tsiteeri

Kõlab küll labaselt aga kena velg on audil.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 02.12.14 06:18 Tsiteeri

Ise omanud juba S-i pea aastake ja küll ei ütleks et auto ülalpidamise kulud suured on, nagu tavalisel A4 või siis A6-el. Pigem on see et varuosi autole ostes maksad poes kas letihinda või siis nn sõbrahinda mis võib olla odavam kuni 40% nagu olen ise mõne arve pealt vaadanud. Pigem halavad need kes ei tea S-ist või RS-ist midagi ja OLETAVAD et issand kui kallid jupid, mina ütleks et auto nagu auto ikka lihtsalt edevam kui igateine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urgaa
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: ur-s4,cadillac bls

postitati 02.12.14 07:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Ise omanud juba S-i pea aastake ja küll ei ütleks et auto ülalpidamise kulud suured on, nagu tavalisel A4 või siis A6-el. Pigem on see et varuosi autole ostes maksad poes kas letihinda või siis nn sõbrahinda mis võib olla odavam kuni 40% nagu olen ise mõne arve pealt vaadanud. Pigem halavad need kes ei tea S-ist või RS-ist midagi ja OLETAVAD et issand kui kallid jupid, mina ütleks et auto nagu auto ikka lihtsalt edevam kui igateine.

Võtsin ja vaatasin mõned võrdlused tegelikult oluliselt vahet ei ole, aga mõne kohapealt on ikka kallim s4-ja osa. Tiba kallim on, aga see mis sõidumõnu saad korvab selle ära.
Näiteks :
piduri klotsid 23 euri s-ile ja 15 tava mudel. (tagumised)
kettad 132euri s-ile ja 43 euri tava mudel. (esimesed)
Veovõll s-ile 195euri ja tava 178 euri.
Hammasrhim s-ile 44euri ja tava 15 euri.

Keep going and never stop!
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.14 07:47 Tsiteeri

Tutvus kuskil varuosakauplises muudab küll oluliselt asja jah :D
Õnneks mul ka tutvus on :)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 02.12.14 09:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O

Suud võiks avada peale seda, kui kasvõi ühte RS mudelit omatud. Näiteks proovi osta pidureid, esistanget või mõnda muud RS-only juppi. Üks väike vahemärkus - B osa ei ole olemaski, ei aita sind ka eriti palju mingit tutvused varuosapoes, kus orig. jupil mingi 20% katet.
S-i jupid ei maksa jah nii palju, aga kui mootoriga/turbodega mingid probleemid on töömaht ikkagi väga suur.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.14 10:22 Tsiteeri

Tean mida prj räägib. Ja oma postitusega, et õlivahetus on üks odavamaid asju mida teha saab, pole ma mõelnud mingeid pooltelje otsi või kõige odavama tootja tagumisi piduriklotse. Mul on neid autosid piisavalt olnud ja nende tüüpvigade remont (neid ei ole vähe) on ikka omajagu kulukas, tööraha ruumipuuduse tõttu juba iseasi. Nüüdseks on tegu ikka juba päris vanade ja läbi aetud masinatega ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.14 10:51 Tsiteeri

Mis kuradi lahmimine siin käib? Ma ei teinud seda teemat, et teada saada kas S4 ülalpidamine on kulukas v mitte!
Ma ei ostnud seda autot koonerdamiseks... ja ei ole mul plaanis auto pealt ka kokku hoidma hakata.
Ei ole mul kahju autosse investeerida mis mulle ka sõiduelamust pakub :)

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.15 15:06 Tsiteeri

Vahepeal on auto omale saanud siis uue kõrvalistuja poolse westgate rõhuvooliku, uued küünlad ja uued süütepoolid.
Hetkel tundub, et saab rahumeeli sõita ja kõik toimib :)
Vajutades tuleb naeratus näole küll...

Head seda aastat!

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.15 11:27 Tsiteeri

Sai ükspäev jälle auto puhtaks pestud ja naabrite juures lund otsimas käidud. Seda jagus seal küllaga võrreldes meil :)

http://i59.tinypic.com/68cxv4.jpg

siimuu
huviline

Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible

postitati 16.01.15 11:33 Tsiteeri

Ilus auto. Tuledepesurikatted jalutama läinud?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.15 11:36 Tsiteeri

Tänud, üks kate läks katki. Ei ole jõudnud veel lihtsalt korda teha. Ootab kindalaekas oma aega :)

Uk_
klubiliige

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 RS4

postitati 21.01.15 13:57 Tsiteeri

Sul naguinii juba RS v6re yleval, siis Link

Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.15 17:36 Tsiteeri

Tänud sheerimast. Olen pikalt mõelnud mida välimusega teha. Peale talve on plaanis nagunii kere üle käia sest nii vanale autole kohaselt leiab hetkel kahest kohast kobru ja paar olmemõlgikest.
Ei tahaks aga välimuse poolest liiga väljakutsuvaks muutuda, pigem tahaks hunti lambanahas.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.15 11:36 Tsiteeri

Tervist,

Olen kunagi näinud õpetust kus vahetati b5 isendil concert makk välja navi vastu mis neil ka originaalis saada oli. Hetkel enam toimivat linki ei leia, oskab keegi aidata? Ei mäleta päris täpselt enam mida veel vaja läks peale navi enda.

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 24.01.15 11:49 Tsiteeri

See RNS-D on täitsa kasutu asi ju, ainuke lisa on väike värviline ekraan.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.15 17:01 Tsiteeri

Mõte tekkis lihtsalt sellest, et tekkis soov sinna originaal makk panna. Hetkel on suvaline järelturu makk ja arvan, et originaal oleks tunduvalt kenam. Sellest tuligi huvi selle navi vastu. Kui juba siis juba.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.15 17:11 Tsiteeri

Selle suvalise Alpine makiga läks auto heli 4x paremaks, kannatas juba kuulata, originaal makiga oli täiesti null. Vahetuse põhjus polnud muidugi see, vaid tüüpiline katkine volüümi nupp. Jutu põhjus see, et originaal tagasi panna, läheb heli uuesti kehvemaks, mitte et see seal midagi head üldse ongi. Vana RNS on tõesti pointess, kuid augu täiteks vast kõige viisakama väljanägemisega. Ja muidugi see ka, et sa pead siis kõik 2-DIN jaoks ümber vahetama, hetkel on ju 1-DIN keskkonsool.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]