matu83
huviline
Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.3 Quattro 98kw
|
|
postitati 20.03.05 08:14
|
|
|
Probleem Audi 80 66kw (monoprits)
Probleem seisneb selles, et kiirendus ei ole ühtlane. Võtab nagu korraks kinni ja siis jälle pääseb. Samuti ei tööta tühikäigul päris õigesti. Pöörded
ujuvad veidi. Karbussi aluse vahetasin välja, kuna oli pragunenud aga see ei muutnud eriti asja. Bentsu läheb 10l/100km. Küünlad, juhtmed, jagaja
kontrollisin, oli ok. 
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
postitati 20.03.05 08:29
|
|
|
Kui kiirendades ikka konkreetselt kinni poob, siis paneks panuse gaasiklapi asendi andurile ... omal oli sama teema ja just selle anduri veakoodi
jättis meelde. Kõige kindlam - käi kusagil diagnostikas, raiska see paarsada krooni ja saad asja korda 
|
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
|
joller
huviline
Registreerunud 25.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
|
postitati 20.03.05 09:01
|
|
|
Millist teagnostikat eelistada
|
|
|
|
matu83
huviline
Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.03.05 15:56
|
|
|
Äss äkki oskad aidata. Karbussi paremal küljel on miski plastmassist kandiline jublakas.(Bosch) Sinna läheb sisse 4 juhtmega pistik. Kui panin süüte
sisse siis hakkab see vahel imelikult naksuma, siis kaob jälle. Pole seda enne täheldanud. Tahaks teada mis jublakas see üldse on?
|
|
|
|
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
|
|
postitati 20.03.05 16:22
|
|
|
Sellel monopritsungil on neid jullasid parasjagu seal.  
http://orav.terasvara.ee/remont/pages/IMG_1219.html
http://orav.terasvara.ee/remont/pages/IMG_1218.html
http://orav.terasvara.ee/remont/pages/IMG_1190.html
Olen seda ise kah enda autol täheldanud. Arvan et see julla mida sa silmas pead (teisel pildil paremal küljel) Peaks olema vist elektriline tooreklapp
või midagi taolist (minul teeb ta kah vahest häält) See jubin vist isegi mul olemas kodus. Ega ma kah täpselt ei tea. Oranz pistik on kah neljane kuid
see juhib pritsepead. Esimesel pildil on mingi regulaator, mis saadab ajule infi palju sa gaasi annad ja palju peab bensu peale andma. Lisaks on minu
autol veel üks kahene pistik mille vajadust karburatoril ma ei tea. Igaljuhul ma soovin sulle õnne. Kui see mono jukerdama hakkab siis oled võitnud
täismängu. Mine diagnostikasse sest enda ajudega sa suurt seal midagi ei tee  see on soovitus.
Mulon olemas ka tagavaru monopritsungi aju. Kui tahad võin need jubinad linna tuua ja proovida. Tean, et need asjad töötavad. Kui midagi paremaks ei
lähe ei kaota sa kah suurt vist midagi. Aju nr oli on 0280000718 ja tootnud selle siis BOSCH
http://orav.terasvara.ee/remont/pages/IMG_1194.html
Puhasta ka selle sinise kruvi alla käivad juhtmeotsad ära. Need on seoses bensiini peale andmisega. Ta juhib seda bensu peale andmist "-" sega Kogu
see jutt on lihtsalt minu oletus mida olen omal nahal tundnud. Võin ka eksida   
|
|
|
|
äss
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.03.05 17:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: matu83
Äss äkki oskad aidata. Karbussi paremal küljel on miski plastmassist kandiline jublakas.(Bosch) Sinna läheb sisse 4 juhtmega pistik. Kui panin süüte
sisse siis hakkab see vahel imelikult naksuma, siis kaob jälle. Pole seda enne täheldanud. Tahaks teada mis jublakas see üldse on?
|
Tühikäigu regulaator .. ja peabki tõmblema 
|
|
|
|
|
|
oodimees
huviline
Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4
|
|
postitati 20.03.05 18:01
|
|
|
mul on endal sama probleem. mõningad targemad vennad räägivad et kylma õhku saab liigselt pealej a siis on liiga lahja segu ja sellest ka bensu
suureneud kulu. samas minul on ka veits teistsugused probleemid. mul enda b4 on õhupuhastaja korpuse küljes olev klapi kaan katki kus tglt peaks
tekkima vaakum. ja sellega seoses tuurid kõiguvad, auto tõrgub võtab hingest kinni kui jõud taga ja käivitades külmalt lõõb tuurid üle 2000-de.oleks
tore kui keegi ka mulle selle teema kohta nõu annaks
|
|
|
|
matu83
huviline
Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
joller
huviline
Registreerunud 25.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.03.05 10:32
|
|
|
Kus ültse monopritset kontrollida saab
|
|
|
|
äss
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.03.05 14:35
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: joller
Kus ültse monopritset kontrollida saab |
Igas normaalses diagnostikakohas 
|
|
|
|
|
|
joller
huviline
Registreerunud 25.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.03.05 11:37
|
|
|
Ainult linnas nagu ma aru saan
Ja neid kohti on siis iga nurga peal
Kas kuskil linnast väljas polegi
TÄNUD
|
|
|
|
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
|
|
postitati 27.03.05 12:20
|
|
|
Mul on see julla olemas ja aju kah.
Võime vahest proovida ju . Tean, et minu jullad töötavad. Kui midagi paremaks ei lähe siis ei kaota su ju midagi. Annan võileva raha eest ära.  
|
|
|
|