Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 kellaploki (kompuutri) küsimus (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1344)
joost
huviline

Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.14 15:56 Tsiteeri
A4 B5 kellaploki (kompuutri) küsimus

Olen värske A4 omanik ja paar asja vajavad vastamist. Otsingu kaudu sellele vastust ei leidnud.

1) Kui näiteks kütus on otsakorral, kas ma siis välistemperatuuri ei saagi kuidagi vaadata? Näitab ta ju selle asemel lihtsalt tankuri märki. Kojamehekangi otsas mul nuppe pole, millega idee poolest võiks seda ära saada.

2) Kompuutri ekraan koosneks justkui kahest osast, mis on keskelt mingi ribaga eraldatud. Alumine näitab temperatuuri ja check'ib autot, ülemisel ei põle kunagi midagi. Mille jaoks see osa on?

3) Kas sellistlaadi kompuuter midagi peale temperatuuri ei näita? Kütuse kulu jne.

4) Kui on soov kellaplokki "targema" vastu vahetada, mis ka muid asju näitaks, kas auto on selleks raudvara mõttes võimeline? Et uus plokk peale ja näitab kõike? Seejuures peab ju ka ära vahetama kojamehe kangi, kas rool on nuppudega kangiks "valmis" ja seal on vajalik pistik olemas?

5) Kütusenäidik ise paneb vahel segast. Kord paak täis, siis tühi ja siis nii nagu peab. Kas selle kohta oskab keegi mõnda lahatud teemat linkida või öelda paarisõnaga, kus viga seisneb?

Mitut erinevat tüüpi plokke siis B5'l üldse on kokku?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 23.10.14 07:58 Tsiteeri

Plokkide arvu kohta leiad vastuse: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=143397&page=1

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 23.10.14 11:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: joost
Olen värske A4 omanik ja paar asja vajavad vastamist. Otsingu kaudu sellele vastust ei leidnud.
1) Kui näiteks kütus on otsakorral, kas ma siis välistemperatuuri ei saagi kuidagi vaadata? Näitab ta ju selle asemel lihtsalt tankuri märki. Kojamehekangi otsas mul nuppe pole, millega idee poolest võiks seda ära saada.

Kojameeste kangil peavad siiski juhtimiseks nupud asetsema. Siis keegi lihtsalt ainult ploki välja vahetanud mingil põhjusel. Kui kütet vähe parem tangi, ei tasu sõita sellise hoiatus tulega.

Tsitaat:
2) Kompuutri ekraan koosneks justkui kahest osast, mis on keskelt mingi ribaga eraldatud. Alumine näitab temperatuuri ja check'ib autot, ülemisel ei põle kunagi midagi. Mille jaoks see osa on?

Peaks koosnema ikka neljast osast. Ülemine osa kuvab infot makist, kui sul pole originaal raadio st järelturu oma paigaldatud siis ei kuvagi sinna midagi. Või sul mingi poolik väiksem siis ma ei tea..

Tsitaat:
3) Kas sellistlaadi kompuuter midagi peale temperatuuri ei näita? Kütuse kulu jne.

Muidugi peaks, reisiarvesti jms.
pilt

Tsitaat:
4) Kui on soov kellaplokki "targema" vastu vahetada, mis ka muid asju näitaks, kas auto on selleks raudvara mõttes võimeline? Et uus plokk peale ja näitab kõike? Seejuures peab ju ka ära vahetama kojamehe kangi, kas rool on nuppudega kangiks "valmis" ja seal on vajalik pistik olemas?

Kas sul pole siis selline üks suur display? On küll valmis.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=94753

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]