Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Mida teha vanade auto kummidega? (Vastuseid: 41 | Vaatamisi: 4663)
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 14.03.05 22:14 Tsiteeri
Mida teha vanade auto kummidega?

Ehk siis mis nendega pihta hakata? Peres mitu autot ja aastatega kumme kogunenud oma 30-40 tükki. Kusagil keegi vastu võtta ei taha ja põõsasse viskama ka ei lähe. Igavene jama nendega muudkui tassi neid eest ära ühest nurgast teise. Ühe firma leidsin, aga sealt öeldi et nemad võtavad 1 tonni kaupa ja alla selle mitte. Kas pean tõesti neid terve tonni koguma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.05 22:20 Tsiteeri

Jaani tule alustuseks väga hea...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.05 22:25 Tsiteeri

Jah 40 tükki korraga. Tahad eesti järgmiseks nädalaks pimedaks teha või? Tuletõrje ja politsei sellesse ka vist hästi ei suhtu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Telepoiss
huviline

Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,8 V6

thumbdown.gif postitati 14.03.05 22:25 Tsiteeri

Hmm. Sõber kasutas varastel hommikutundidel jaanilõkke võimalust ning põletas ära - see polnud küll eriti esteetiline vaatepilt ja lõhn hõljus kilomeetrite taha :o Kuskilt meenub, et mingi kummifirma neid lasusa ladustas (a 20 eek/tk), aga kes garanteerib, et need sama moodi lõkkes ei maandu..

Äkki teed teabenõude Keskkonnaministeeriumisse - täitsa huviga sooviks samuti teada, mis amelikus korras vastatakse. Keskkonnaministeeriumi koduleheküljel peaks ka teabenõude esitamiseks vajalik lahter olema....

Yes - Audi is the best! Ei taha olla vulgaarne, aga ...... the rest :D
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.05 22:32 Tsiteeri

Keskkonnaministeeriumist ei saa hetkel küsida. Mu arvuti paneb midagi pange.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 14.03.05 23:25 Tsiteeri

Müü streetrace foorumis mõnele õnnelikule maha :)

Aga tegelikult ära nii tee, pärast see õnnelik lendab sulle vihmase ilmaga kuskil sisse. Mina olen üritanud oma kumme sahkerdada kas prügikonteinerisse või siin Haaberstis kord aastas kevadeti linnaosavalitsus paneb välja suured konteinerid kuhu võib siis kola tassida. Sinu 20-30 kummi muidugi täidaks selle hetkega. Kas neid vanu kumme tasuta ei peaks vastu võetama? Kunagi oli mingi jutt kuskil ju utiliseerimisest mille hind on liidetud uuele rehvile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Mutjuki
huviline

Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q5

postitati 15.03.05 06:07 Tsiteeri

Kui vähegi sõitu need kummid kannatavad, siis Tartus näiteks on mehed, kes teevad libeda sõidu koolitusi ja need võtaks sellised kummid hea meelega vastu. Kahjuks hetkel nende kontakti ei oska öelda aga kuskilt saaks ikka ühendust nendega.

Mutjuki

tanelm
huviline

Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel auditu

postitati 15.03.05 06:23 Tsiteeri

vanu autokumme võtavad vastu linnade /valdade poolt ülalpeetavad ohtlike jäätmete punktid ja seda nad peaks tegema elanikele tasuta. lisaks on olemas spets jäätmejaamad, mis neid kokku koguvad. täpselt tean, et võetakse neid vastu tasuta nt türi jäätmejaamas. kindlasti on tallinna läheduses ka neid kohti. tuleks netist nats uurida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
raivo
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.05 06:28 Tsiteeri

Võibolla siis ka võtavad Neste ja Statoili keskkonna "punktid" neid vastu. Ja ilmselt ka emex ei ütle neist ära.
Aga muidu jah, rehvifirmad võtavad neid 20.- 4tk eest. Ehk pole kah ju kallis, pealegi hea ja mugav viis neid ära anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 15.03.05 06:34 Tsiteeri

Tallinnas on Koplis üks jäätmekäitluskoht, mis kumme vastu võtab (raha eest ikka). Täpset aadressi kahjuks ei tea (aga äkki osatakse infot anda Tallinna infotelefonilt 1345).
Ise olen neid vanu kumme vähehaaval kummitöökodadesse viinud. Näiteks Veerenni ja Järvevana rismikul asuv koht võtab neid vastu 10.- tk (ehkki arvestades koha väljanägemist ja olemust siis nad lõpuks õigesse kohta ikka ei jõua).
Mis puutub tasuta vastuvõtmisesse, siis seda tehakse vaid juhul, kui ostad uued kummid (ja siis võetakse vastavalt ostetud kummide arvule).
Tartu libedarajale vist nii suurt kogust kah ei vii.

Endal muidu täpselt samasugune mure ja kevadepoole on plaanis see Kopli koht üles otsida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 15.03.05 06:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raivo
Võibolla siis ka võtavad Neste ja Statoili keskkonna "punktid" neid vastu. Ja ilmselt ka emex ei ütle neist ära.
Aga muidu jah, rehvifirmad võtavad neid 20.- 4tk eest. Ehk pole kah ju kallis, pealegi hea ja mugav viis neid ära anda.

Emex-is hakatakse karjuma selle peale, kui kasvõi ühte üleliigset kummi neile üritad sokutada!
Neste ja Statoili kohta ei usu.
Ja milline rehvifirma neid nii odavalt vastu võtab? Anna aadress ja viin kohe kodu tühjaks. Tavatariif siiski 20.- per kumm.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 15.03.05 06:46 Tsiteeri

nagu juba kasutaja tanelm jõudis öelda, tuleb pöörduda kohaliku omavalitsuse poole, kuna vastuvõtupunktid on nende asi korraldada. Kui midagi kobisevad siis rõhu sellele, et neil ju jäätmekava ja ka jäätmehoolduseeskiri vastu võetud. Need leiad http://uus.keila.ee/441

Tanel Mõistus
amet: keskkonnaspetsialist
vastuvõtuaeg: E 13.00 - 18.00, R 9.00 - 12.00
telefon: 6 790 706
e-posti aadress: tanel.moistus@keila.ee

ma ise ka kohaliku omavalitsuse töötaja, aga Tartumaal

Raidz
huviline

Registreerunud 01.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 15.03.05 08:04 Tsiteeri

Ringrajad/krossirajad:)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.03.05 08:17 Tsiteeri

Miks neid üldse nii palju koguda? Mina olen andnud ära rehviremondikohta (külastan ise sütiste teel paiknevat) ja minu arvates see 5.- kummi eest ei ole sugugi palju. Kui neid on nii palju kollektsioneeritud, eks siis peaks vist jupikaupa viima?! Tasuta vaevalt, et keegi neid vastu võtta tahab, tegemist on ikka eraisiku jaoks ebanormaalselt suure kogusega.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 15.03.05 08:59 Tsiteeri

Kuule kui sul 14" või 15 " kumme, mis kannataksid sõita veel pool suve, siis võtaks hea meelega neid kaks jooksu( 1 jooks 14" ja 1 jooks 15"ära.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.05 11:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Jah 40 tükki korraga. Tahad eesti järgmiseks nädalaks pimedaks teha või? Tuletõrje ja politsei sellesse ka vist hästi ei suhtu.

Ei ikka ühe kaupa, ikka mõistusega :D. Samas olen neid kasutanud, kui metsa lähed talvel puid tegema, tulealustuseks väga hea (plänniga vana motoõli ka kaasa). Nii saab tasapisi lahti küll. See mis puutub reostust, nu jah, seda esineb küll. Kuid arvan et oma A6-ga reostan loodust tükk maad vähem, kui mõni mossega või kadettiga vend, kes kahe jalaga gaasipedaalil seljas ja taga õlipilv üleval...

raivo
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.05 11:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur4
Tsitaat:
Algselt postitas: raivo

Emex-is hakatakse karjuma selle peale, kui kasvõi ühte üleliigset kummi neile üritad sokutada!
Neste ja Statoili kohta ei usu.
Ja milline rehvifirma neid nii odavalt vastu võtab? Anna aadress ja viin kohe kodu tühjaks. Tavatariif siiski 20.- per kumm.

Hmm,
seal Sütiste tee ääres, kus parkla on. Sinna sai kunagi jäetud. Ja kui ma nüüd ei eksi, siis isegi peterburi tee ääres asuvas rehvikohas (Desika maja hoovis) oli sama hind.

Krt või oli ta siis tõesti 20 per rehv....

Emexis on 800kr/t, utiliseerimine. Palju üks rehv kaalub? :P

4b
huviline

Registreerunud 09.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80B4 1.9tdi

postitati 15.03.05 13:46 Tsiteeri

AS Slops on koht, kuhu vanad autokummid kõik lõpuks peaksid jõudma. Asub see Koplis. Ladusamise hind oli 2124 eeku/tonn. Aga seda ma ei oska öelda, kas nad 1 haaval ka kumme vastu võtavad ja palju see maksab.

link ka siis http://www.slops.ee/

Auto hakkab ikka A tähega
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 15.03.05 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Hakka veel oma vanade rehvide eest maksma...never.
Peale peaks ikka mulle maksma, et ma nad kuskile viin.

Enne paneks põlema. Rehvid siis :P

Pane jah põlema. Ennast siis.

miks maksta prügi äraveo eest, viskame aga aknast välja nagu keskajal tehti.
Savi sellest katkust, mis sellele järgnes, looduslik valik, tugevam jääb ellu. Mina olen Tugev. Auto on mul kah Vinge.
Mille t*a pärast ma solgivee eest maksan, niristan parem maja taha kraavi
Sama teed läeb sitt ja kusi.
Maksan ma jee nende eest, ma juba ometi kogu selle eest maksnud, siis kui ostsin ning peale tarbimist ei ole see enam minu mure. teised vaadaku ise kuidas minu sita sees hakkama saavad, mul on poh*i.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 15.03.05 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Oi, kas keegi tundis ennast puudutatuna või.
Minu pärast võid seda sitta ja kust omale koju koguda nii, et vähe pole.

Iroonia on sulle tundmatu suurus?
Tsitaat:

Rehvide põletamine on vähe teine teema aga eks iga üks vaatab oma mätta otsast ja keerab asjad omale nii nagu talle parem on.
Jään siiski enda seisukoha juurde.

Ehk teisisõnu sul on täiesti savi millisel määral sa keskkonda saastad. Pärast sind tulgu või vee(sita)uputus?
Ning see 20 eeki per rehv on ületamatu summa.
Aastas läheb ju tervelt kuni 2 jooksu rehve, 160 krooni, see on nii suur summa, seda parema elukeskkonna nimel küll ei raatsi kulutada?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 15.03.05 16:35 Tsiteeri

Need 2 (Eraldi postitustes i mean. Kokku 3 siis) galeni tsitaati moodustavad minu kaks kommentaari/postitust.

Kaaku

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 15.03.05 17:57 Tsiteeri

Tuttav viis kuhugi Dirhami sadamasse, kus siis sadama inimesed konstrueerisid neist kai kaitsed või midagi sellist.

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.05 21:44 Tsiteeri

Paljud kummitöökojad ei võta kumme endale kui sa seal vahetamas käid. Ja osad kummid on veel kuumast veneajast. Ja kasutada ei anna neist suurt midagi. Kas slikk või kühm üleval mis sõites tekitab sellist vibra et tädidel naeru näole toob:D:D

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.05 21:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 4b
AS Slops on koht, kuhu vanad autokummid kõik lõpuks peaksid jõudma. Asub see Koplis. Ladusamise hind oli 2124 eeku/tonn. Aga seda ma ei oska öelda, kas nad 1 haaval ka kumme vastu võtavad ja palju see maksab.

See sama koht võtabki tonni kaupa! Oleks nõus ka 15-20eeku maksma aga oleks tarvis kohta tallinna lähedal kuhu viia.

octyrs
huviline

Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda

postitati 19.03.05 11:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat:
Algselt postitas: 4b

See sama koht võtabki tonni kaupa! Oleks nõus ka 15-20eeku maksma aga oleks tarvis kohta tallinna lähedal kuhu viia.

http://www.kuusakoski.ee/?id=849 võtab tonni rehve vastu 800.- +km, miinimumkogust ei tea..

kristjan

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.6% - SQL: 59.4%]