Lehekülgi: 1 2 |
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 14.03.05 22:14
|
|
|
Mida teha vanade auto kummidega?
Ehk siis mis nendega pihta hakata? Peres mitu autot ja aastatega kumme kogunenud oma 30-40 tükki. Kusagil keegi vastu võtta ei taha ja põõsasse
viskama ka ei lähe. Igavene jama nendega muudkui tassi neid eest ära ühest nurgast teise. Ühe firma leidsin, aga sealt öeldi et nemad võtavad 1 tonni
kaupa ja alla selle mitte. Kas pean tõesti neid terve tonni koguma?
|
|
|
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.05 22:20
|
|
|
Jaani tule alustuseks väga hea...
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.05 22:25
|
|
|
Jah 40 tükki korraga. Tahad eesti järgmiseks nädalaks pimedaks teha või? Tuletõrje ja politsei sellesse ka vist hästi ei suhtu.
|
|
|
Telepoiss
huviline
Registreerunud 04.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2,8 V6
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.05 22:32
|
|
|
Keskkonnaministeeriumist ei saa hetkel küsida. Mu arvuti paneb midagi pange.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 14.03.05 23:25
|
|
|
Müü streetrace foorumis mõnele õnnelikule maha 
Aga tegelikult ära nii tee, pärast see õnnelik lendab sulle vihmase ilmaga kuskil sisse. Mina olen üritanud oma kumme sahkerdada kas
prügikonteinerisse või siin Haaberstis kord aastas kevadeti linnaosavalitsus paneb välja suured konteinerid kuhu võib siis kola tassida. Sinu 20-30
kummi muidugi täidaks selle hetkega. Kas neid vanu kumme tasuta ei peaks vastu võetama? Kunagi oli mingi jutt kuskil ju utiliseerimisest mille hind on
liidetud uuele rehvile.
|
|
|
|
Mutjuki
huviline
Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q5
|
postitati 15.03.05 06:07
|
|
|
Kui vähegi sõitu need kummid kannatavad, siis Tartus näiteks on mehed, kes teevad libeda sõidu koolitusi ja need võtaks sellised kummid hea meelega
vastu. Kahjuks hetkel nende kontakti ei oska öelda aga kuskilt saaks ikka ühendust nendega.
Mutjuki
|
|
|
|
tanelm
huviline
Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel auditu
|
postitati 15.03.05 06:23
|
|
|
vanu autokumme võtavad vastu linnade /valdade poolt ülalpeetavad ohtlike jäätmete punktid ja seda nad peaks tegema elanikele tasuta. lisaks on olemas
spets jäätmejaamad, mis neid kokku koguvad. täpselt tean, et võetakse neid vastu tasuta nt türi jäätmejaamas. kindlasti on tallinna läheduses ka neid
kohti. tuleks netist nats uurida.
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 06:28
|
|
|
Võibolla siis ka võtavad Neste ja Statoili keskkonna "punktid" neid vastu. Ja ilmselt ka emex ei ütle neist ära.
Aga muidu jah, rehvifirmad võtavad neid 20.- 4tk eest. Ehk pole kah ju kallis, pealegi hea ja mugav viis neid ära anda.
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 15.03.05 06:34
|
|
|
Tallinnas on Koplis üks jäätmekäitluskoht, mis kumme vastu võtab (raha eest ikka). Täpset aadressi kahjuks ei tea (aga äkki osatakse infot anda
Tallinna infotelefonilt 1345).
Ise olen neid vanu kumme vähehaaval kummitöökodadesse viinud. Näiteks Veerenni ja Järvevana rismikul asuv koht võtab neid vastu 10.- tk (ehkki
arvestades koha väljanägemist ja olemust siis nad lõpuks õigesse kohta ikka ei jõua).
Mis puutub tasuta vastuvõtmisesse, siis seda tehakse vaid juhul, kui ostad uued kummid (ja siis võetakse vastavalt ostetud kummide arvule).
Tartu libedarajale vist nii suurt kogust kah ei vii.
Endal muidu täpselt samasugune mure ja kevadepoole on plaanis see Kopli koht üles otsida.
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 15.03.05 06:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raivo
Võibolla siis ka võtavad Neste ja Statoili keskkonna "punktid" neid vastu. Ja ilmselt ka emex ei ütle neist ära.
Aga muidu jah, rehvifirmad võtavad neid 20.- 4tk eest. Ehk pole kah ju kallis, pealegi hea ja mugav viis neid ära anda. |
Emex-is hakatakse karjuma selle peale, kui kasvõi ühte üleliigset kummi neile üritad sokutada!
Neste ja Statoili kohta ei usu.
Ja milline rehvifirma neid nii odavalt vastu võtab? Anna aadress ja viin kohe kodu tühjaks. Tavatariif siiski 20.- per kumm.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 15.03.05 06:46
|
|
|
nagu juba kasutaja tanelm jõudis öelda, tuleb pöörduda kohaliku omavalitsuse poole, kuna vastuvõtupunktid on nende asi korraldada. Kui midagi
kobisevad siis rõhu sellele, et neil ju jäätmekava ja ka jäätmehoolduseeskiri vastu võetud. Need leiad http://uus.keila.ee/441
Tanel Mõistus
amet: keskkonnaspetsialist
vastuvõtuaeg: E 13.00 - 18.00, R 9.00 - 12.00
telefon: 6 790 706
e-posti aadress: tanel.moistus@keila.ee
ma ise ka kohaliku omavalitsuse töötaja, aga Tartumaal
|
|
|
Raidz
huviline
Registreerunud 01.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
postitati 15.03.05 08:04
|
|
|
Ringrajad/krossirajad
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 15.03.05 08:17
|
|
|
Miks neid üldse nii palju koguda? Mina olen andnud ära rehviremondikohta (külastan ise sütiste teel paiknevat) ja minu arvates see 5.- kummi eest ei
ole sugugi palju. Kui neid on nii palju kollektsioneeritud, eks siis peaks vist jupikaupa viima?! Tasuta vaevalt, et keegi neid vastu võtta tahab,
tegemist on ikka eraisiku jaoks ebanormaalselt suure kogusega.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 15.03.05 08:59
|
|
|
Kuule kui sul 14" või 15 " kumme, mis kannataksid sõita veel pool suve, siis võtaks hea meelega neid kaks jooksu( 1 jooks 14" ja 1 jooks
15"ära.
|
|
|
|
kama2
huviline
Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 11:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Jah 40 tükki korraga. Tahad eesti järgmiseks nädalaks pimedaks teha või? Tuletõrje ja politsei sellesse ka vist hästi ei suhtu. |
Ei ikka ühe kaupa, ikka mõistusega . Samas olen neid kasutanud, kui metsa
lähed talvel puid tegema, tulealustuseks väga hea (plänniga vana motoõli ka kaasa). Nii saab tasapisi lahti küll. See mis puutub reostust, nu jah,
seda esineb küll. Kuid arvan et oma A6-ga reostan loodust tükk maad vähem, kui mõni mossega või kadettiga vend, kes kahe jalaga gaasipedaalil seljas
ja taga õlipilv üleval...
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 11:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur4
Tsitaat: | Algselt postitas: raivo
Aga muidu jah, rehvifirmad võtavad neid 20.- 4tk eest. Ehk pole kah ju kallis, pealegi hea ja mugav viis neid ära anda. |
Emex-is hakatakse karjuma selle peale, kui kasvõi ühte üleliigset kummi neile üritad sokutada!
Neste ja Statoili kohta ei usu.
Ja milline rehvifirma neid nii odavalt vastu võtab? Anna aadress ja viin kohe kodu tühjaks. Tavatariif siiski 20.- per kumm. |
Hmm,
seal Sütiste tee ääres, kus parkla on. Sinna sai kunagi jäetud. Ja kui ma nüüd ei eksi, siis isegi peterburi tee ääres asuvas rehvikohas (Desika maja
hoovis) oli sama hind.
Krt või oli ta siis tõesti 20 per rehv....
Emexis on 800kr/t, utiliseerimine. Palju üks rehv kaalub? 
|
|
|
4b
huviline
Registreerunud 09.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80B4 1.9tdi
|
postitati 15.03.05 13:46
|
|
|
AS Slops on koht, kuhu vanad autokummid kõik lõpuks peaksid jõudma. Asub see Koplis. Ladusamise hind oli 2124 eeku/tonn. Aga seda ma ei oska öelda,
kas nad 1 haaval ka kumme vastu võtavad ja palju see maksab.
link ka siis http://www.slops.ee/
Auto hakkab ikka A tähega
|
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
postitati 15.03.05 15:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Hakka veel oma vanade rehvide eest maksma...never.
Peale peaks ikka mulle maksma, et ma nad kuskile viin.
Enne paneks põlema. Rehvid siis |
Pane jah põlema. Ennast siis.
miks maksta prügi äraveo eest, viskame aga aknast välja nagu keskajal tehti.
Savi sellest katkust, mis sellele järgnes, looduslik valik, tugevam jääb ellu. Mina olen Tugev. Auto on mul kah Vinge.
Mille t*a pärast ma solgivee eest maksan, niristan parem maja taha kraavi
Sama teed läeb sitt ja kusi.
Maksan ma jee nende eest, ma juba ometi kogu selle eest maksnud, siis kui ostsin ning peale tarbimist ei ole see enam minu mure. teised vaadaku ise
kuidas minu sita sees hakkama saavad, mul on poh*i.
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
postitati 15.03.05 15:45
|
|
|
Tsitaat: |
Oi, kas keegi tundis ennast puudutatuna või.
Minu pärast võid seda sitta ja kust omale koju koguda nii, et vähe pole.
|
Iroonia on sulle tundmatu suurus?
Tsitaat: |
Rehvide põletamine on vähe teine teema aga eks iga üks vaatab oma mätta otsast ja keerab asjad omale nii nagu talle parem on.
Jään siiski enda seisukoha juurde. |
Ehk teisisõnu sul on täiesti savi millisel määral sa keskkonda saastad. Pärast sind tulgu või vee(sita)uputus?
Ning see 20 eeki per rehv on ületamatu summa.
Aastas läheb ju tervelt kuni 2 jooksu rehve, 160 krooni, see on nii suur summa, seda parema elukeskkonna nimel küll ei raatsi kulutada?
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 15.03.05 16:35
|
|
|
Need 2 (Eraldi postitustes i mean. Kokku 3 siis) galeni tsitaati moodustavad minu kaks kommentaari/postitust.
Kaaku
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 15.03.05 17:57
|
|
|
Tuttav viis kuhugi Dirhami sadamasse, kus siis sadama inimesed konstrueerisid neist kai kaitsed või midagi sellist.
|
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 21:44
|
|
|
Paljud kummitöökojad ei võta kumme endale kui sa seal vahetamas käid. Ja osad kummid on veel kuumast veneajast. Ja kasutada ei anna neist suurt
midagi. Kas slikk või kühm üleval mis sõites tekitab sellist vibra et tädidel naeru näole toob 
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 21:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 4b
AS Slops on koht, kuhu vanad autokummid kõik lõpuks peaksid jõudma. Asub see Koplis. Ladusamise hind oli 2124 eeku/tonn. Aga seda ma ei oska öelda,
link ka siis http://www.slops.ee/ |
See sama koht võtabki tonni kaupa! Oleks nõus ka 15-20eeku maksma aga oleks tarvis kohta tallinna lähedal kuhu viia.
|
|
|
octyrs
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: koda
|
postitati 19.03.05 11:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat: | Algselt postitas: 4b
link ka siis http://www.slops.ee/ |
See sama koht võtabki tonni kaupa! Oleks nõus ka 15-20eeku maksma aga oleks tarvis kohta tallinna lähedal kuhu viia. |
http://www.kuusakoski.ee/?id=849 võtab tonni rehve vastu 800.- +km, miinimumkogust
ei tea..
kristjan
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |