Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1,9 66kW turbo sobivus (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1880)
ranel
huviline

Registreerunud 12.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.14 14:51 Tsiteeri
1,9 66kW turbo sobivus

Kuna mu auto turbo läks jahedaks, siis on turbosaagal.
Enamike 1Z mootorite turbod mulle ei sobi b4 pealt.

Leidsin ebayst aga tihendite kompekti, mis vastab mu auto turbole.
http://www.ebay.com/itm/Turbolader-Dichtungssatz-VW-Audi-Seat-1-9-TDI-TD-1991-2000-55Kw-66Kw-/281193660167?pt=DE_Autoteile&fits= Make%3AAudi%7CModel%3A80&hash=item417872bf07

Siit ka küsimus, kas nt ma saan oma autole peale panna ka nt a4, seat vms masina turbosid? On neil üldse mingit erinevust?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Nihhuja
huviline

Registreerunud 30.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.14 15:10 Tsiteeri

66kw omad sobivad sulle , 81kw on juba muutuvageomeetriaga, kuigi on bolt on bolt kinnitusega.

golf IV 66kw on muutvageomeetriaga , kindel ei ole , kuid kuskilt olen kuulnud

ja see su ebay link on ju tihendikomplekt kolle , sumpa, ja õlipeale vool ja äravoolu tihend, nendega turbot ei remondi :D, saad kuskilt uue turbo siis vanad tihendid ei hakka ka sul kuskilt läbi laskma, vähemalt endal ei ole probleeme olnud.

Kelleks sa saada tahad? Kaineks.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kunnark
huviline

Registreerunud 25.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E39

postitati 19.09.14 15:20 Tsiteeri

66kw mootoreid on erinevaid ligemale 10, osad geomeetriaga osad ilma. Hea oleks kui saaks samasuguse nagu tehasest pandud on loomulikult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranel
huviline

Registreerunud 12.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.14 15:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nihhuja
66kw omad sobivad sulle , 81kw on juba muutuvageomeetriaga, kuigi on bolt on bolt kinnitusega.

golf IV 66kw on muutvageomeetriaga , kindel ei ole , kuid kuskilt olen kuulnud

ja see su ebay link on ju tihendikomplekt kolle , sumpa, ja õlipeale vool ja äravoolu tihend, nendega turbot ei remondi :D, saad kuskilt uue turbo siis vanad tihendid ei hakka ka sul kuskilt läbi laskma, vähemalt endal ei ole probleeme olnud.

Ma tean jah, et tihenditega turbot ei remondi :D Lihtsalt Tartu lammutused pidasid mind idioodiks, kui sellist turbot näitasin :D
Seda mind huvitabki, et mis masina pealt veel saaks otsida :D See hea nimekiri, mille järgi vaadata, mis turbodel samad kinnitused.

vibro
huviline

Registreerunud 01.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.14 16:43 Tsiteeri

Oled kindel et sul üldse orikinaal turbo. Ei ole vaga kuulnud et nendel erinevaid turbosid.

ranel
huviline

Registreerunud 12.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.14 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vibro
Oled kindel et sul üldse orikinaal turbo. Ei ole vaga kuulnud et nendel erinevaid turbosid.

Originaal ikka. Käisin uue kohta infot ka pärimas. 1994 mingist hetkest tehti üleminek.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]