Mina lasin enda autol klaasid kiletada kusagil õismäel astangu lähedal, firmat enam ei mäleta. Olin ise juures ja paistis ikka paras lõhkumine olevat
(olen ise nii uste, kui luugi polstreid eemaldanud ja tean kuidas asi käib ja saab ka veidi hellemalt), kuid midagi vist siiski ära ei lõhutud. Lõpuks
sai nendega tükk aega jageletud, et nad ühe tagumise ukse tihendi tagasi korralikult paika ajaks ja suhtumine oli selline, et kord tuleb vaatab üks
tüüp, saab pisut paremaks jalutab minema, siis mingi aja pärast tuli teine tüüp vaatas ja näppis aga korda ikka ei saanud, kuni lõpuks läksid nad
uuele ringile ja siis saadi ikka viimaks peaaegu (ei saanud hiljem ise ka paremaks) paika. Kilet ei kuivatatud puhuriga ja kui ma näitasin, et
tagaklaasil paaril kohal servast ei ole hästi vastas, siis öeldi, et las kuivab paar päeva ja selle aja jooksul siis ise näpu või mõne pehme asjaga
suruda seda vastu klaasi. Tagumistel klaasidel on ülemine tagumine nurk kile natuke inetult lõigatud, mitte ei lähe täpselt klaasi kujuga. Aga kuna
oli mingi pakkumisega siga odavalt saadud, siis ei viitsinud ka nuriseda seal pikalt. Kui kunagi peaks uuemal autol laskma klaase toonida, siis laseks
seda teha proffidel ja oleks nõus maksma ka vastavalt kvaliteedile rohkem. Esimesed uste klaasid tegin hiljem ise. Esimese korra kohta sai üsna hea ja
olen tulemusega peaaegu (kuna jäi paar mulli alguses ja neid ära ajades jäid nende kohtade peale väiksed jäljed) rahul.
Kui oled kõrvalt näinud, kuidas klaase toonitakse, ning on olemas kuumapuhur + soe ja hästi valgustatud siseruum + pealehakkamist, siis http://salinas.ee/ saab kile (ise ostsin sealt ja seal on korralik kvaliteetne kile).
|
|