MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 09:01
|
|
|
Mingi hull undamine pagassist??
Tere,mul teema selline siis,et muud pole teinud vahepeal kui sai ainult audi 100 c4 2.6 v6 110kw vahetatud kellablokk s4-ja oma vastu.nüüd siis läksin
panin peale ja nii kui 3m sõita sain hakkas mingi jube lärm pagassis pihta,nagu hoiaks keegi signaali peal ainult et pagassis! Milles asi,ei osanud
muud teha ka kui võtsin akul klemmid maha... 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 09:10
|
|
|
Pagassi ühes põses võib asuda originaal signa pasun, mis on samasugune umbes nagu märguandepasun ees. Vb kellaploki vahetusega läks see miskitpidi
hulluks?
|
|
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 09:58
|
|
|
No leidsin üles ja ongi selline pasun seal,aga sellega hädad ei piirdu,nüüd põlevad ka suunatuled ja ei lase käivitada kui süüdet anda.ei tea kas see
kellablokk äratas mingi tehaseimmo üles,et see nüüd jamab? Kuidas sellest lahti saada??? Aitäh!!
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: (80Q 20V ex  ) A4 1.9TDI
|
|
postitati 27.08.14 10:06
|
|
|
Seal veel on tehaseimmo eraldi karpikes, mite kelladeplokkis, kui immo ei lase autot käima, siis mootor läheb tööle 1-2 sekundile ja siis surub välja.
Äkki lihtsalt undas ja andis saba bensupump ? 
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 10:22
|
|
|
Ei tea,pump võtab järgi,on kuulda ja kui aku lahti ühendan ja jälle kinni suiis laseb mingiks ajaks tööle panna ja siis jätte suunadf peal ja ei
käivitu.Aga kus see eraldi immokarbike asuda võib??
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 10:45
|
|
|
kuskil süütelukku juures kas hall või must suitsupakki suurusega, aga kui sa seda ühendad lahti ja siis keerad süüde sisse siis võiks aju ja immo
sinhroniseerimist kaotada ja siis pärast on vaja arvutiga neid uuesti sõbraks teha ja selleks pin koodi vaja. Tehase signa jaoks(see pasun pagasnikus)
peaks releede karpis, rooli all relee olema, minul b4 vähemalt ta on siukest rohelist värvi, c4 kere kohta täpselt vastust mul kahjuks ei ole, aga
saad googelda ma arvan , see peaks immost eraldi töötama ja võiks provida seda releed ülevaadata esiteks,
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 11:07
|
|
|
Se relee värk tundub loogilisem jh,sest mul ei paista seda tehaseimmo karpi kusagil olevat enam.b4-jal ma tean mul kunagi jah,et oli seal rooli
all,sai see maha võetud,sest hakkas ka aju segama ja sai peale seda korda.Ma tean,et mul pandi c4-jale enne minukätte jõudmist mingi aasta varem ise
kesklukk puldiga peale ja nüüd mõtlen,et äkki see segab midagi kui see näiteks äkki originaaliga ühendati.ja teine asi mis just avastasin,oli see,et
vaakumpumba pistikud olid kõik kondentsist märjad,et äkki seal ka mingi selline lühis mis ei lase käivitada??
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 12:05
|
|
|
Mina kahtlen et see on põhjus, aga korda teha võib nii kui nii, vaata äkki mingi kaitse põles maha, kas starter/bensupump töötab? sääde on ka olemas?
samas kui on paigaldatud aftermarket signa see võiks põhjuseks olla, sellel ka peak olema enda oma kaitsmed. Kui signa millegi pärast katkestab
benapumba tööd siis võib pumbale otse anda +12v käivitamisel ja vaadata kas läheb käima või jaab samaks
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 12:09
|
|
|
Asi paistab rohkem imo viga olevat kuna starter ei tee piuksugi aga pensapump võtab küll taha 
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 12:16
|
|
|
Sellest ma varem ei teadnud kui immo ei ole tehase oma siis on vaja seda
autost ules leida ja ülevaadata, signal peaks olema mingi relee starteri/benapumba blokeerimiseks, vaja selgitada signa/immo tootja ja siis netist
ühenduskeemi üles leida. Juhtub et signakarpikeses mõnikord on olemas väljalülitamis lüliti, aga ei pruugi olema.
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 13:09
|
|
|
seda küll jh,aga mul pole õrna ainugi kuhu see immoblokk peidetud on
armatuuriall ei mäleta,et oleks näinud kui sai armatuuri vahetada ja samuti ei paista kusagil pagassis ega ka tagumise istme all 
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 13:16
|
|
|
Veel selline imelik plastik karbike on mul pandud abs-i aju bloki alla peitu ja mingid paar juhet on abs-i aju küljest ära lõigatud ja samas on mingid
juhtmed sellest karbikesest veetud abs-i ajju.??? ma ise arvan,et see on keskluku puldi saatja kuna tal ka mingi antennilaadne juhe küljes 
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 13:17
|
|
|
Veel oleks vaja teada,et kus see tehase immo tavaliselt c4 keredel asub kui see üldse alles veel olema peaks?? Aitäh.
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 13:27
|
|
|
Vaata seda netist, olin kunagi siukseid skeeme näinud kus mis plokk autos asub, äkki see on kusagil keskel kliima ploki taga või rooli all. Kui on
võimalus tee pildi sellest karpikesest mis on kuidagi absiga sul ühendatud.
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 13:50
|
|
|
Kle ma pilti praegu ei teinud,aga ime on see,et auto käivitus jälle poolest pöördest peale seda kui olin vaakumpumba ja kõik selle pistikud puhastanud
ja kuivatanud ilma pumbata kui oli järelt ära siis tööle ei läinud ja
nüüd kui oli kuiv panin tagasi ja jälle töötab Muidugi on minuarust
õlirõhk põhjas kui auto käib,aga ma ei mäleta isegi kas see oli eelmise kellablokiga ka nii või ei olnud,pole eriti seda seal jälginudki.igatahes
näitan 5bar. kui auto tööle panin ja mingi kahtlane klõbin on ka juurde tulnud mootori vasakusse poolde mida minuarust enne kellabloki vahetust ei
olnud ?? Aitäh.
|
|
|
|
butan
huviline
Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.08.14 14:56
|
|
|
Imelik olukord sul seal mis aasta masina pealt see kelladeplok on, sest
kui see on S4 pealt , siis erinevusi eriti sealt ei prugi olema, aga kui S6 96- siis selle pinoutis isegi võivad mingid muudatused olema, aga ma
kindel pole 
|
|
|
|
MercaJ
|
|
postitati 27.08.14 15:24
|
|
|
Ma ei oska selle s4 ploki aastat öelda kuna võtsin selle ise ka teise 100-ja pealt.nüüd igatahes käima läheb,see on kõik ok,aga see 5bar. õlisurve
häirib mind.ma ei tea kas neil trükkplaatidel on mingi vahe millest kohe teema alguses pildid on või ei ole.mul läksid need vist vahetusse ja ei tea
enam kumb mul algselt oli Ma ei saa siiani aru,et mida need nagu teevad
või mis otstarve neil on?
|
|
|
|