Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Ei pinise kui tuled põlema jäävad (A6 C4) (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1066)
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 17.07.14 17:37 Tsiteeri
Ei pinise kui tuled põlema jäävad (A6 C4)

Mul siis selline mure, et olen tööle minnes paar korda tuled põlema unustanud ja tööpäeva lõpuks on aku tühi olnud. Uurisin,et pinisema peaks kellade plokis olev kõlar, kui ukse avad. Kuna ise uued kellad autosse panin, lootsin,et probleem laheneb aga ei. Uurisin,et süüteluku põhjast oleneb kah seal midagi. Samas süüteluku põhi on autol vahetatud ja hetkel tundub ,et seal ühendati midagi valesti. Nimelt puudub ka maki juhtmetes vool mis läbi süüteluku läheb ja hetkel pean makki koguaeg nupust kinni panema kui autost lahkun.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.07.14 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Mul siis selline mure, et olen tööle minnes paar korda tuled põlema unustanud ja tööpäeva lõpuks on aku tühi olnud. Uurisin,et pinisema peaks kellade plokis olev kõlar, kui ukse avad. Kuna ise uued kellad autosse panin, lootsin,et probleem laheneb aga ei. Uurisin,et süüteluku põhjast oleneb kah seal midagi. Samas süüteluku põhi on autol vahetatud ja hetkel tundub ,et seal ühendati midagi valesti. Nimelt puudub ka maki juhtmetes vool mis läbi süüteluku läheb ja hetkel pean makki koguaeg nupust kinni panema kui autost lahkun.

Ma tahaks näha, kuidas on võimalik süüteluku põhja valesti ühendada. Kuna vahetati üldse?

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.14 18:20 Tsiteeri

2012 aprillis vahetati. Eks pean uurima, kas orginaal kelladega see pinin toimis. Enne kui mina selle auto ostsin paigaldati autole S6e kellad ja kuna need enam ei töödanud siis sai need teiste S6e omade vastu vahetatud.
Millest tuleneb see,et makki läbi süüteluku vool ei tule?

h.u
huviline

Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 BiTDI

postitati 17.07.14 19:52 Tsiteeri

Võib-olla kõlar ise vigane või kuskil külmjoode... mul paaril komplektil kelladel nii olnud, et jumal juhatas, millal ta pinises või vait oli.

http://images.spritmonitor.de/396003_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
J.Aru
huviline

Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.14 19:53 Tsiteeri

Ukse lüliti ikka toimib ehk siis kas salongi valgustus hakkab juhiust avades põlema?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.14 20:00 Tsiteeri

Ma küsin hoopis, miks pole rakendatud/paigaldatud automaatset päevatulede lülitust?

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.07.14 07:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Ma küsin hoopis, miks pole rakendatud/paigaldatud automaatset päevatulede lülitust?

Plaan ongi see paigaldaga kui kõlarit pinisema ei saa. Ja ukse lüliti on kah koorras.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.2% - SQL: 83.8%]