Lehekülgi: 1 2 |
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
|
Küsimus staffile e. jumalatele
miks minu teema kinni pandi? Kui ei sobi siis võib JU ütelda? Aga samas paluks teemade nimekirja mis tohib ja sobib?
EDIT: kihlusteema
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Mina panin. Põhjuseks see, et teema oli Audidest ikka väga kaugel ning kui sünnipäevadeteemad (mida ma ka tegelikult siin foorumis ei tolereeri) saab
järgmisel hommikul pärast sünnipäeva lukku panna, siis kaua me seda nüüd oleks pidanud "tänaste postide" topis hoidma? Kui ma oleks teemat täiesti
sobimatuks pidanud, oleks ma selle kustutanud.
Kuna asi tundus delikaatne, lähtusin ka teiste "jumalate" arvamusest - 2 pooldasid teema kustutamist, peale minu veel 1 lukustamist. Vastuhääli ei
olnud.
Teeme nii, et ei hakka seekord mingit pähelöönud võimu vms teemat üles võtma. Kindlasti ei tahtnud ma teema lukustamisega kuidagi Sinu tundeid riivata
ja kui ma seda siiski tegin, siis ma vabandan.
Ma loodan, et see, et ma julgen oma tegusid tunnistada, ei sunni kasutajaid mind risti lööma. Olen seni üritanud objektiivseks jääda ja
tuttavatel-tundmatutel sellistes asjades mitte vahet teha.
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
OK audi ruuulib, vabandust et soovisin enda rõõmu jagada....aga kui suudate sellise teema puhul enda nägemusi jagada läbi enda soovi, siiis EHK TEETE
SEDA KA "TEEMADE " puhul...
PS. klubi, kui asja olemus minu jaoks tähendas senini ühiste huvide (vabandust et rõõmude) jagamist..sry sain asjast valesti aru.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
ole hea ja tolereeri ka see teema kinni
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
|
black kle, pane nalja teema ka kinni, audidest ju asi kaugel 
kahju, kui foorum kujuneb vaid autopedede jutumaaks ...
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: teints
kahju, kui foorum kujuneb vaid autopedede jutumaaks ... |
Einoh, magage ikka nädalavahetusest ennem välja kui postitate 
Nagu sadistika väidab, on meil siin pealt 2600 kasutajat. Ehk siis kujutame elavalt ette, kuidas see teeb keskmiselt 7,xx sünnipäevalast päevas. Ja
nüüd kuidas iga päev on 7 uut palju õnne teemat + veel mõni eelmisest päevast mis venima läeb.
Normaalne, eks 
Okei, kihlus on selline vähe harvemini esinev (ning ylevam) nähtus, kuid sellegipoolest, kas peab siis sellest autofoorumis kuulutama.
Jah, ma saan aru et õnn ei mahu hinge ära ja peab kuulutama
Ehk siis siinkohal staffiga nõus.
Aga äkki peaks tegema alajaotuse, tähtpäevad vms. JA võimaluse seda alajaotust vimastes/tänastes postitustes ignoreerida. Siis on kõik õnnelikud. 
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Absolut, Sinu pahameel on põhjendamatu. Sõnum, mida Sa tahtsid foorumi liikmetele kuulutada jõudis nendeni. Topicut ei kustutatud ära ja seda ainuüksi
sel põhjusel, et mitte tekitada Sulle üleval ajahetkel nördimust. Mida oleks andnud selle teema lahti jätmine? Kas Sa oleksid õnnelikum kui veel
kümned inimesed, keda Sa mitte kunagi kohanud ei ole ja kelle nimegi Sa ei tea Sulle "Õnne, Õnne, Õnne!" soovinud oleks? Ei tasu adminnide ja
moderaatorite tegevusest vahepidamata õelust ja vaenulikkust otsida. Tore kui inimestel on sünnipäevad, nad kihluvad, abielluvad, saavad lapsi jne.,
aga selliste teemade väärtus Audide seisukohalt (vt. Foorumi
kasutamise reeglid Pt. 1) on null. Viisakusest asjaosaliste vastu neid ei kustutata, aga üldise praktikana nad tähtpäeva möödumisel lukustatakse.
See kui palju võõraid inimesi kellelegi õnne soovib ei näita kui tore inimene ta on, seega ei ole ka mõtet stressata kui kellegi teise tähtpäevateema
pikem on...
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
Olen samuti eelkõnelejatega nõus, ise ka kihlusin hiljuti, kuid ei teinud selleks teemat. Kui oleksin seda teinud, siis hiljem peaks ju kirjutama ka
sellest, et abiellusin, laps sündis, põnn hakkas täna käima...jne. See on minu elu ja eriti foorumilugejatest kedagi see ei huvita. Eks kuskiltkaudu
saadakse sellest teada ja õnne saab ju soovida ka näiteks privaateadete kaudu.. Saan aru, et ülevas meeleolus on sellest raske aru saada, aga foorum
las jääb audifoorumiks.
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
ok, minu viga....siiski tegu auditeemalise foorumiga. Palun pange see teema kinni...sain Teie eelistustest-soovidest ettekujutuse.
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
|
|
Statistika näitab, et kihlumisi ja abiellumisi on 2600 foorumikülastaja seas vähem kui sünnipäevi. Seega "kunnid" pange palun sünnipäeva teema ka
kinni 
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Absolut
OK audi ruuulib, vabandust et soovisin enda rõõmu jagada....aga kui suudate sellise teema puhul enda nägemusi jagada läbi enda soovi, siiis EHK TEETE
SEDA KA "TEEMADE " puhul...
PS. klubi, kui asja olemus minu jaoks tähendas senini ühiste huvide (vabandust et rõõmude) jagamist..sry sain asjast valesti aru.
|
Olen Rainiga 100% nõus, selleks ju Vaba Teema ongi, et saaks ühtseid rõõme, muresid jne jagada ja just klubilisete vahel...
Samuti suleti minu teema "Järjejutt", mis nagu rahvale meeldis aga siis järsku suleti, kuna asi oli puusse läinud, millest oli ka selgesti
kirjutatud teema alguses, et kui tiba läheb siis ärge tehke välja ja laske edasi. Soovitus oli, et tulege lalisege chatis edasi. Kuna ise ei kasuta
kunagi jututuba siis ka mulle see ei sobi ja usun, et sellise järjejutuga ei saaks chatis asjagi.
Kuidagi liiga "korralikuks" hakkab siine foorum muutuma, varsti juba nagu audi ametlik koduleht!?
Võtke vähe vabamalt!!!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tekkis küsimus, et mida vabas teemas siis kirjutada võib? just juks11 pandud teema sulgemine on suhteliselt huvitav???
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kusjuures viimasel ajal on foorumis teatud ebakõlad ja ülemajandamised tekkinud. Minul isiklikult poleks selle vastu midagi, kui üks mees oma
kihlusest teada annab. Las annab, las jagab oma rõõmu! Paljud meie vabariigis selle asja üldse julgevad ette võtta? Vähesed.. Mis halba selle teema
mittelukustamisest ikka oleks võinud tulla? Muidugi üks probleem on asja juures see ka, et kogu meie elu on liiga internetipõhiseks muutunud. Vanasti
võeti sellise sündmuse puhul parimad sõbrad ligi ja tehti korralik pidu (mida Rain nagunii tegi ka ) aga nüüd antakse ka foorumites sellest teada. Lihtsalt inimesed ärme kisu omavahel nii palju, proovime teistest
ka aru saada. Pole mõtet toriseda ja kõike liiga tõsiselt võtta. Jumala õige ütlemine, et eestlase parim eine on teine eestlane. Meil on neid "fa-fa
tegijaid" niigi palju, me ei pea ise nendeks muutuma.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Ok, 1 hääl (sinu oma) on juba olemas, kui mõni veel lisandub, panen kinni. Minul isiklikult pole kunagi aega olnud neid nalju seal lugeda.
Statistika näitab, et kihlumisi ja abiellumisi on 2600 foorumikülastaja seas vähem kui sünnipäevi. Seega "kunnid" pange palun sünnipäeva teema ka
kinni |
Millist neist sa hetkel konkreetselt silmas pead? Enamik neist ongi järgmisel päeval pärast sünnipäeva lukustatud.
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tekkis küsimus, et mida vabas teemas siis kirjutada võib? just juks11 pandud teema sulgemine on suhteliselt huvitav???
|
Midagi asjalikku ja informatiivset. Milleks raisata foorumiruumi lambiteemadele, mida mitte kellelgi vaja pole? Ma loodan, et enamik siinsest
seltskonnast on lasteaia east väljas ja käib siin siiski rohkem info saamise eesmärgil, mitte lihtsalt meelt lahutamas. Kui igav on, lugege delfit, zone.ee foorumeid, miksikest jne.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ok, 1 hääl (sinu oma) on juba olemas, kui mõni veel lisandub, panen kinni. Minul isiklikult pole kunagi aega olnud neid nalju seal lugeda.
kinni |
Millist neist sa hetkel konkreetselt silmas pead? Enamik neist ongi järgmisel päeval pärast sünnipäeva lukustatud.
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
|
Midagi asjalikku ja informatiivset. Milleks raisata foorumiruumi lambiteemadele, mida mitte kellelgi vaja pole? Ma loodan, et enamik siinsest
seltskonnast on lasteaia east väljas ja käib siin siiski rohkem info saamise eesmärgil, mitte lihtsalt meelt lahutamas. Kui igav on, lugege delfit, zone.ee foorumeid, miksikest jne. |
Miks hakkab mulle tunduma, et foorum muutub Hr.Black'i omaks, kui tal pole aega mingit teemat lugeda siis kohe lukku või kustutama?!
Klubi kui mõiste peaks olema ju mingisugune rühmitus, mis esindab teatud seltskonna huve...Mitte nagu sõjaväes, et kui "jumalale" ei meeldi siis nii
ka ei tehta...
Mulle on selline asi juba häirivaks muutunud, enam ei viitsigi kuhugi eriti vastata, sest varsti nii ehk naa teema plokitakse või kustutakse, vihjates
juba kaudselt sranasele teemale jne.
Kuna sai isegi 5 aastat revalis toimetatud, siis olen klubilisi ikka püüdnud aidata, kuid viimati enam mitte (pole mõtet lihtsalt mingit pikka joru
kirjutada, kui kõik varsti nii ehk naa suletakse...
|
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q C4 & A80 B4 & ur90q B2 & UR
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Miks hakkab mulle tunduma, et foorum muutub Hr.Black'i omaks, kui tal pole aega mingit teemat lugeda siis kohe lukku või kustutama?!
|
Vaba maa, kui ei meeldi, ei sunni sind keegi siin käima.
Aga ürita aru saada, meil siin foorumis käib päevas umbes 1200 lugejat. Ja millegi pärast teevad siin "liiga saanute" kisa 2-3 kasutajat. Kas me
kuulame nüüd neid paari kasutajat ja teeme kõik, et neil hea ja mugav oleks, või me arvestame üldsusega?
Ja see "jumalate" teema on lapsik. Jah, osadele kasutajatele on antud voli kustutada ja lukustada teemasid. See käib iga foorumi juurde. Ja igal
neist on oma subjektiivne lähenemine, kuidas keegi neid teemasid korrastab. Ja nagu eelnevalt oli kirjas, siis tolle "kihlumise" teema lukustamisel,
peeti moderaatorite seas nõu, ehk ei olnud ühe inimese tahtmine, et teema lukku saaks.
Ning kui keegi tunneb, et talle siin liiga tehakse, siis andke andeks, aga me ei sunni teid siin lugemas/kirjutamas käima. Minge lugege näiteks Auto24
foorumit.
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
ma ostsin eile KIRDE saia 
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diversion
|
Vaba maa, kui ei meeldi, ei sunni sind keegi siin käima.
Aga ürita aru saada, meil siin foorumis käib päevas umbes 1200 lugejat. Ja millegi pärast teevad siin "liiga saanute" kisa 2-3 kasutajat. Kas me
kuulame nüüd neid paari kasutajat ja teeme kõik, et neil hea ja mugav oleks, või me arvestame üldsusega?
Ja see "jumalate" teema on lapsik. Jah, osadele kasutajatele on antud voli kustutada ja lukustada teemasid. See käib iga foorumi juurde. Ja igal
neist on oma subjektiivne lähenemine, kuidas keegi neid teemasid korrastab. Ja nagu eelnevalt oli kirjas, siis tolle "kihlumise" teema lukustamisel,
peeti moderaatorite seas nõu, ehk ei olnud ühe inimese tahtmine, et teema lukku saaks.
Ning kui keegi tunneb, et talle siin liiga tehakse, siis andke andeks, aga me ei sunni teid siin lugemas/kirjutamas käima. Minge lugege näiteks Auto24
foorumit. |
Kindlasti on kaebajaid rohkem aga kes viitsib ikka kirjutada, kui kohe kõik kustutakse või plokitakse?!
Minu kaebused on rohkem suunatud ühele moderaatorile, teistega ei tähelda eriti porbleeme, või siis lihtsalt teised on laisad ja ei täida nendele
määratud kohustusi
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
"Jumala" teema on lapsik!? Mida see siis tähendab, mina ei loe ja kui veel kögised panen kinni!?
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ok, 1 hääl (sinu oma) on juba olemas, kui mõni veel lisandub, panen kinni. Minul isiklikult pole kunagi aega olnud neid nalju seal
lugeda. |
|
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q C4 & A80 B4 & ur90q B2 & UR
|
|
Ainus mõte, mis seda viimast posti lugedes tuleb, on see ära kustutada.
Sellest postist pole isegi aru saada, kellele see sõimamine suunatud on.
Palun edaspidi ainult konstruktiivset kriitikat, mitte seda mis sülg suhu toob.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
või siis lihtsalt teised on laisad ja ei täida nendele määratud kohustusi
|
See oli küll nüüd hea nali, Sa saad ise ka aru, et moderaatoreid on vaja kes julgeks ka midagi teha aga samas nutad, kui üks tõesti tegi nii. See ei
olegi hetkel tähtis, et see tegu sinu arvamusega ei ühtinud. Väike soovitus ka, minge lugege kasvõi tikutaku või mõnda välismaist autofoorumit ja
vaadake palju seal seda "Vaba teema" osa igapäevases trafficus on.
Miks peab see foorum päev-päevalt aina rohkem delfiks hakkama kujunema (antud teema päris selle alla ei liigitu) ?
Lahendus on vist see, et enam lihtsalt ei kuvata Vaba teema all toimuvat ei "Tänaste Postituste" ega ka "Postitused Viimasest Külastusest" all. Ja
neid keda huvitab seal toimuv, klikkavad lihtsalt selle foorumi lahti ja hakkavad algusest lugema 
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
|
|
Link audiclubi foorumi esilehel - Vaba teema
Selgitus - Kõiksugu jutte mis teiste teemade alla ei sobi
Moded, palun pange pead kokku ja korrastage selgitust. Paluks ka, et igal teemal saavad olema reeglid, punktide kaupa, mida tohib, mida ei.
Ja selline jutt, et foorumi moderaator ei viitsi teemasid lugeda on küll huvitav. Ära ole moderaator, kui sa ei viitsi, eks .
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Minu kaebused on rohkem suunatud ühele moderaatorile, teistega ei tähelda eriti porbleeme, või siis lihtsalt teised on laisad ja ei täida nendele
määratud kohustusi |
Kui on midagi isiklikku, tule räägi sellest privas. Sinu lause teisest poolest teen ma aga järelduse, et sa saad probleemist väga hästi aru, kuid
tahad lihtsalt solvumisest, et su teema kinni pandi, midagi targutada.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Link audiclubi foorumi esilehel - Vaba teema
Selgitus - Kõiksugu jutte mis teiste teemade alla ei sobi
Moded, palun pange pead kokku ja korrastage selgitust. Paluks ka, et igal teemal saavad olema reeglid, punktide kaupa, mida tohib, mida ei.
Ja selline jutt, et foorumi moderaator ei viitsi teemasid lugeda on küll huvitav. Ära ole moderaator, kui sa ei viitsi, eks . |
Väga õige soovitus... äkki peakt selgituses olema nii hoopis:
Selgitus - Kõiksugu Auditeemalisi jutte mis teiste teemade alla ei sobi?
|
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
|
Okei, inimesed, rahunege maha ?!
Kas tõesti peaks sünnipäevaõnnitluse/kihlusteema olema avatud järgmised 10a, et *ehk* keegi veel ytleb midagi ?!
Kas oleks normaalne lugeda iga päev 10 õnnitlusteemat? kõigis 15 vastust, õnne! mina soovin ka! jeje! jne ?! Inimeste pihta keda sa ei tunne ja kunagi
ei saagi tundma?
Oli teema. oli. Kui kellelgi veel seal midagi olulist õelda on siis a) teeb uue teema, b) saadab privaatteate.
milleks oodata, et ehk mõni suvaline anonüümik internetist ytleb mulle veel korra kui tubli mees sa ikka olid? Kõik lähemad sõbrad teevad seda ilma
netita. kaugemad saavad PMi saata. milles probleem?
//rot13 on//
xnf gõrfgv rv byr avv cnywh vfvxyvxh ryh, rg crno ghaahfghfg vagreargvfg bgfvzn?
//rot13 off//
Saage üle oma solvumisest "kuidas juleti minu tehtud teema küll lukku panna?! *MINU* TEEMA!!!"
Ootan huviga millal mängu tuuakse põhiseadus ning sõnavabadus 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|