Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: b4 2.0 85kw tõmbleb soojalt (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1422)
hellboy
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 05.03.05 09:08 Tsiteeri
b4 2.0 85kw tõmbleb soojalt

tegemist on 2.0 85kw mootoriga. Külmalt käevitub ja töötab normaalselt, kuid mootori soojenedes hakkab auto tõmblema.
Kui pedaali kergelt vajutada pole miskit häda aga kui vajutada natsa rohkem ja stabiilsena hoida siis on selline tunne nagu ei saaks kütet kätte, vajutades pedaali põhja läheb nagu loom poleks nagu häda miskit. Soojalt on tühikäigupöörded kah üle 1000.
Sõites ühtlaselt ja pedaal lahti lasta läheb mõni sekund aega ennem kui auto hakkab käiguga pidurdama.

Igasugused nõuanded on teretulnud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rax6
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 05.03.05 13:54 Tsiteeri

mul oli samma jama a õnneks oli viga lihtne nimelt oli pensu voolik paagi juurest tiba katki ja mootor sai rohkem õhku kui kutet:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hellboy
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.05 10:07 Tsiteeri

Lisa: Nüüd on tõmblemine ära kadunud aga on tekkinud uus jama, nimelt iseenesest kohapeal käies pöörded tõusevad kuni 3000p-ni, vajutades korra pedaali siis langeb alla kuid ikkagi jääb natukene üle 1000p.
Ise pedaali vajutades kah mootori pöörded ei lange nii kiiresti nagu vaja oleks, vaid pikkamööda.

Äkki oskaks keegi soovitada mõnd asjatundjat Tartus, või suunata kus kandist viga otsida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
LH
huviline

Registreerunud 22.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.05 14:57 Tsiteeri

krt mul täpselt sama jama. Vahepeal pöördel lambist tõusevad mingi 3000 kanti ja seda kuidas kunagi, vahest 4-5 korda jutti. Ja ütleks seda, et masin on kuidagi uimane, gaasi annad peaks nagu minema aga tundub et ei liigu nii nagu peaks. Masinaks siis sama B4 2.0 85 kw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hellboy
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.05 21:27 Tsiteeri

sain pöörete kõikumisest lahti, viga oli temperatuuri anduris mis oli läbi omadega, Vahetasin ära ja kütusekulu kah kohe väiksem.
Kuid see tõmblemine on ikka soojalt (nagu ei saaks kütet kätte)ja seda kah nii poole gaasiga, kui lapats põhja panna läheb nagu loom pole mingit muret. Endal mõistus juba otsas ei tea mis võib olla viga.

Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 09.04.05 07:36 Tsiteeri

Mul oli talvel täpselt samasugune probleem. Sa nagu mainisid, et Sul on selline tunne, et ei saa kütet kätte. Nii arvasin ka mina ja nii se ka oli. Tegin paagi lahti ja tõmbasin selle bensiinipumba sealt täiega välja. Besiinipumbal oli minu puhul siseneva ava juures tropp ees, see oli selline viltjas mustuse moodustis, eemaldasin selle ja minu probleemid lahenesid. Kusjuures oli ka nii, et vahel viskas pöörded üles ja vahel hakkas kakkuma, lõpus hakkas bensiinipump juba vilisemise moodi imelikku häält tegema. Kavatsesin alguses juba pumpa renoveerima hakata. Peale mustuse eemaldamist lahenesid aga kõik probleemid korraga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.1% - SQL: 69.9%]