Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kust saab mootori aju voolud peale. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 806)
nikolai
huviline

Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 13.06.14 20:11 Tsiteeri
kust saab mootori aju voolud peale.

auto siis 2.5 tdi ja 132 kw. mure selline et sureb välja.diagnostik arvas midagi sellist et aju pealetulev vool katkeb mingi aeg ära.
seega tekkiski huvi et kust saab aju endale voolu?kuskilt läbi relee või midagi äkki ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.14 20:26 Tsiteeri

Tead, küsi teise "arsti" arvamus enne, kui lammutama hakkad.
Üks internetidiagnostik paneb samaani kaardid hoopis selle peale, et kütuse trass sokkib; näiteks tagasivooluga mingi jura, pump ei anna peale ja ecu paneb asja seisma.
Mõtlen nii, et kui see diagnostik asus oletama, et ecu-l pingekatkestus siis selle kohta pidid selged vihjed maha jääma. Ilma nendeta ehk palja mingi tundmuse peale hakkad pimesi releid vahetama ja sipled lihtsalt tühja.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.06.14 20:28 Tsiteeri

Ma küll ei tea mismoodi selle mootoriaju toide on lahendatud, kuid ma soovitan sellise arvamise eest makstud raha tagasi küsida ja kuhugi diagnostikasse minna.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nikolai
huviline

Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.14 20:45 Tsiteeri

Ise olen sama mõelnud aga pea enam ei võta kinni mis krdi jama tal seal on.Teeb seda siis mootori soojenedes 75 kraadi ja edasi.Sureb nii 10 korda välja ja siis sõidab normaalselt.
Absi aju sai ka otsa niiet ei saanud see tohter oma arvutiga ligigi lihtsalt oletas et midagi sellist võib olla.Kui välja sureb ja süüde sisse jääb siis on pumba juurest kuulda mingit pirinat.

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Tead, küsi teise "arsti" arvamus enne, kui lammutama hakkad.
Üks internetidiagnostik paneb samaani kaardid hoopis selle peale, et kütuse trass sokkib; näiteks tagasivooluga mingi jura, pump ei anna peale ja ecu paneb asja seisma.
Mõtlen nii, et kui see diagnostik asus oletama, et ecu-l pingekatkestus siis selle kohta pidid selged vihjed maha jääma. Ilma nendeta ehk palja mingi tundmuse peale hakkad pimesi releid vahetama ja sipled lihtsalt tühja.

nikolai
huviline

Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.14 20:55 Tsiteeri

Mis seal tagasivoolus nii sellist olla saab üldse?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.06.14 21:20 Tsiteeri

Kui ta ikka konkreetselt 10 korda soojenemise jooskul välja sureb, siis on selline viga tõenäoliselt üsna lihtsalt diagnoositav. Üsna tavapärased on ntx pumbas olevate andurite probleemid. Otsi foorumist kontakte ja pöördu õigete inimeste poole.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]