Tere nimelt avastasin 1 päev et tagumise matialt on põrand märg. Viskasin siis mati välja mõtlesin et kuivatan ära(keegi midagi maha ajand). Siis tuli
aga vihma ja päris suur loik oli taga põrandal maas ja ees matipeal ka.
Kuskohast se vesi sisse tuleb?
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Täpsusta ka, kummal pool loik on. Kui juhipool, siis üks koht võib olla kapoti avamis trossi ava läbi tulemüüri. Seal ümber on kummilutt, mis nii
vanadel autodel tihti ära väsinud või ära lagunenud.
Registreerunud 04.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2,7bi
postitati 07.06.14 10:50
Taga põranda sees mõlemil pool peaks ka olema kummist korgid. Minu omadel olid vähemalt. Aga milleks need seal on ei tea. Vb sul see punn/kork sealt
siis jalutama läinud kus põrand märg
kaspara
huviline
Registreerunud 25.07.09
Kasutaja on eemal
postitati 07.06.14 13:56
Ega põhja alt vihma ei saja :-) Täpsustuseks siis veel et auto seisis ja kapotialused äravoolukanalif korras
Jake7115
huviline
Registreerunud 04.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2,7bi
postitati 07.06.14 14:28
Eeldasin seda, et tegemist autoga siis see ikka liigub, seal ei olnud seda kirjas. Aknad olid kinni?
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Kas autol on olemas ka katuseluuk? Minu kogemustel on nii olnud, et kui vesi on juhi istme taga, siis tuleb vesi salongi kapoti avamis trossi kaudu,
kui vesi on teisel pool, siis on umbes kliima kondensi äravool, katuseluugiga kogemused puuduvad. Sinu masinal aga vist pole kliimat/konti peal?
.:Rasta I Land:.
kaspara
huviline
Registreerunud 25.07.09
Kasutaja on eemal
postitati 07.06.14 16:17
Katuseluuki pole jah, aga on olemas kont. Vaatan selle kapoti trossi koha üle siis. Aga kondi kohapealt ei oska. Aga kui ma konti ei kasuta, siis ei
saa ju sellekaudu vett tulla?
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]