Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2000 A6 C5 anomaalia kliimaplokiga- lahendatud (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1102)
henrij
huviline

Registreerunud 04.06.14
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.14 14:29 Tsiteeri
2000 A6 C5 anomaalia kliimaplokiga- lahendatud

Tere foorumlased!

Minu autol ühtäkki kallal kohe mitu muret:

1. Kliimaplokk pime. Kui tuled sisse lülitada, siis taustvalgus töötab, kuid mõlemad displeid tummad. Selle tulemusena ei tööta ka salongipuhur (mis iseenesest on töökorras, kui otse 12v järgi panna).

2. El. peeglid ei tööta.

3. Sigaretisüütaja ei tööta.

Kõik muud asjad- el. aknad, kellade taustvalgus jms töötab. Olen käinud üle kõik pistikud nii juhi kui kunde pool jalgade juures- võtnud lahti, pihustanud vahele kontaktispreid ja pannud kokku tagasi. Olen kontrollinud üle kaitsmed- kõik on terved. Samuti üle vaadanud kõik juhtmed (nii palju kui neid ilma armatuuri maha võtmata näha on). Salongi massiühendused olen ka üle kontrollinud. Olen proovinud ka teist kliimaplokki- täpselt sama tulemus: taustvalgus töötab, displeid pimedad.

Mõistus otsas. Tundide kaupa guugeldamist pole samuti tulemust andnud. Juhet pole järgi pannud autole, targemad mehed arvasid, et ilmselt mingi füüsiline viga, mis ilmselt ei kajastu. Auto on päris mitu aastat seisnud, kuid enne seda oli kõik täiesti töökorras. Loogiliselt võttes võiks mingisugune kontaktiviga olla kuskil ahelas, millega eelpoolmainitud mittetöötavad asjad seotud on.

Kusjuures veider on see, et kuigi salongivent ei tööta, tuleb selle pistikusse 12 v peale multimeetriga mõõtes...

Niisiis, pakkuge välja igasugu ideid, kuna ise ei oska enam midagi peale hakata :).
Tänud ette kõigile, kes kaasa viitsivad mõelda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
henrij
huviline

Registreerunud 04.06.14
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.14 10:33 Tsiteeri

Mure lahendatud. Viga peitus kaitsmeplokis, kaitse nr 5 taga. Kliimaplokk toimib, el. peeglid ja sigaretisüütaja samuti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]