Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 Avant 2.5 TDI 85 kw - 1993 - Ardo100 (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 6482)
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 19:50 Tsiteeri
Audi 100 C4 Avant 2.5 TDI 85 kw - 1993 - Ardo100

Lugu siis selline, et soetasin lõpuks esimese auto. Autodega varemgi kogemus igasugune, aga oma autot pole veel olnud. Otsisin tegelikult omale mingit passatit, mis oleks manuaalkastiga ja kõige lihtsam diisel. Aga üks õhtu töökaasklane helistas mulle, et leidis mulle auto24-st auto. Nii kui vaatamas käisin ostsin selle auto ära. Arvestades seda, et tegu on 1993 aasta autoga, ei leia kere pealt ühtegi roostetäppi ega mõlki. Väga korralik sisu oli ka. Muidugi on aeg paljude asjadega oma töö teinud. Pagasiruumis oli vaid varuratas ja tungraud. Ei autoapteeke, rattavõtmeid ega midagi. Pluss oli see, et kaasa sai suht tutikad talverehvid plekkvelgedel ja katusereelingud sarvedele otsa panemiseks.

2 nädalat pärast ostu viisin auto Autosõbra poistele vaatamiseks, kuna pidurid olid kõvad ja selgus et vaakumpump on varsti küpse. Ostsin tutika B varuosa, mis koos paigaldusega läks 120 EUR. Aga muidu kõik toimib ilusti.

Mida tulevikus oleks vaja teha on pasuna vahetus. Üks päev sõitis mulle mingi segane ette ja avastasin, et auto pasun ei toimi. Ning autol on ka peal Webasto, mis ei toimi. Jumal teab mis sellel viga on. Eks ma siis alustan pasuna vahetusest ja peale seda leian ehk kasvõi siit kellegi, kes Webastodest saab aru.

Pildid autost tulevad siis kui auto ära pesen. Praegu on ta rohelise taimepasa kihi all. Mul maja ees suured puud mis teevad auto pesemise mõttetuks. Soovige mulle selle autoga edu. Kui mõni foorumlane ehk jagab nendest asjadest mis mul tegemist vajavad oleksin väga tänulik abi või näpunäite eest.

a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 31.05.14 20:16 Tsiteeri

Noh, edu! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
GWallace
huviline

Registreerunud 26.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 2.7 140kW Quattro

postitati 01.06.14 09:13 Tsiteeri

Äkki pasunal on selline asi nagu kaitse katki või välja võetud ja seepärast ei tööta? Selline hea lihtne asi järgi vaadata :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: GWallace
Äkki pasunal on selline asi nagu kaitse katki või välja võetud ja seepärast ei tööta? Selline hea lihtne asi järgi vaadata :)

Kuna mul esimene kokkupuude audiga ma siiamaani pole pasunat leidnud. Ma tean kuskohast otsida aga ei midagi. Eks pean kellegi targema juurde näitama minema. Vana autoga nalja saab. Täna sõitsin linnast riisiperesse, poolel teel ABS tuluke läks põlema. Õnneks asi lahenes: kui tagasi hakkasin tulema siis enam ei põlenud. Ja suvilast külateele keerates suutsin mootori põhjakaitse puruks sõita ühest nurgast. Nüüd pean seda põhjakaitset ka otsima hakkama. Ning täna avastasin veel et see mats, mis ma õismäe teel tegin, kus mingi Auris tagurdas mulle sisse jättis ikka jälje. Mingi pool kuud tagasi juhtus: Aurisel oli stange jumala sees, mul ainult numbrialus katki natuke. Nüüd avastasin, et esistangel see must osa kuhu numbrialus kinnitub, sellel on pisike korts sees. Jessss.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 17:13 Tsiteeri

Panen siis siia mõned pildid ka lõpuks. Auto salongi tegin puhtaks aga aeg surus peale ja auto jäi väljast pesemata. Sellele vaatamata klõpsisin paar pilti.

PILTE NÄEB SIIT

Vabandan mitte väga kvalitseetsete piltide pärast, aga eks millalgi aega saan siis panen siia korralikud pildid. Unustasin ennem auto kohta mainida, et sellele on pandud 5 käigulise kasti asemel A6 6 käiguline manuaalkast. Tänu sellele saab ökonoomselmalt sõita.Käisin täna riisiperes ära ja kütteseier millimeetrikese liikus. Aga linna vahel liigub märgatavalt.

a.
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 01.06.14 19:40 Tsiteeri

Originaalis asub pasun(ad) ees, nurgas, kõrvalistuja pool. Kui sul põhjakate all, siis sa seda ei näegi. Ja kütuseseieriga ka see lugu, et ega see ühtlaselt ei lange, mini aeg langebki kiiremini.
Mis auk see tulederegulli nupu kõrval on? Ja autol madaldus all või?

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Originaalis asub pasun(ad) ees, nurgas, kõrvalistuja pool. Kui sul põhjakate all, siis sa seda ei näegi. Ja kütuseseieriga ka see lugu, et ega see ühtlaselt ei lange, mini aeg langebki kiiremini.
Mis auk see tulederegulli nupu kõrval on? Ja autol madaldus all või?

Tulederegullinupu kõrval immo ja madalduse kohta ei oska kaasa rääkida. Kuigi arvan ise, et äkki tundub lihtsalt selline. Ma arvan et originaal. Aga samas ma olen ikka suht võhik selle mudeli alal.

a.
Kmerevits
huviline

Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 01.06.14 20:12 Tsiteeri

uus põhjakate maksab ca 20 eur :D Vaata kas alvadi.ee-st või siis allcar.ee-st. Ise tellisin allcarist. Kohale tuli paari päevaga ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kmerevits
uus põhjakate maksab ca 20 eur :D Vaata kas alvadi.ee-st või siis allcar.ee-st. Ise tellisin allcarist. Kohale tuli paari päevaga ;)

23.30 oleks allcar-ist. Selle vahetamiseks on vaja vist tõstukit. Ise ei mahu sinna alla ronima.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 20:31 Tsiteeri

Huvitav kas minu mudelile on võimalik paigaldada püsikiirusehoidjat. Olen lammaris 25 euriga näinud suunatulekangi, kus on püsikiirusehoidja nupud ka peal. Aga sellest kangist on vist vähe tolku :D

a.
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 02.06.14 10:40 Tsiteeri

No minu C4 veidi madalam, ajasin nina ülespoole mäe peal nii, et üks külg oli kõrgemal ja ronisin alla, sai ilusti vahetatud. Muidugi ma ei tea, kui suur sa oled. :D
Püsika jaoks kasuta otsingut, sellest leiab palju juttu, kuid vist AAT-le ei saanud jh nii kerge vaevaga seda paigaldada.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 02.06.14 11:40 Tsiteeri

AAT-le peaks minu teada just lihtsam olema, kui C4 bensukatele. DIY alamrubriigis on ka teema olemas.

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.14 15:59 Tsiteeri

Keegi äkki oskab soovitada kedagi, kelle juures Tallinnas oma audit remontimas käia adekvaatse hinna eest. Kasvõi keegi ise kellel on garaazis tõstuk olemas ja lihtsalt hobi mõttes audidega on tegelenud? Täna hakkasin vaatama spetsiaalselt et auto õõtsub kui aukudest läbi sõita liiga palju. Küllap on amordid ka küpsed. Kasutatud auto ostmise rõõmud. Aga eks tuleb vaikselt iga kuu natuke midagi tegema hakata. Aasta lõpuks on mul ehk midagi juba ette näidata. :) Täna käis üks sõber läpakaga ja tahtis mu autole diagnostikat teha, aga see hakkas poole diagnostika pealt veateadet ette peksma ja jäi tegemata selle pärast. Sõber läks koju ja tema sai oma audi 80 täisdiagnostika kätte. Küllap on mul mingi kala sees.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.14 18:10 Tsiteeri

Selle autoga on mul iga päev mingid seiklused. Täna läksin Laagrisse objektile. Autost välja tulin vaatasin parempoolses esimeses rehvis vaatas vastu klamber. Selline millega pabereid omavahel klammerdatakse. Mõtlesin et mis see ikka teeb. Tõmbasin välja ja läksin tööle. Õhtu poole oli vaja õismäele minna, seal parkisin auto esiotsaga porilompi. Porilomp mõnusalt mullitas. Jessss. Läksin Järveotsa teel sinna kummitöökotta kus garaazide juures siuke muhedam vanem vene meesterahvas noorte ässadega koos toimetas. Tema paikas augu viieka eest ära, ning imestas kuidas ma selliste rehvidega sõita saan. Tema jutu järgi on need rehvid tehases treitud liiga sügava mustriga, nii et suve need ei pidavat üle elama. Eks saab nüüd uusi või kasutatud suverehve otsima hakata.

a.
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 03.06.14 18:23 Tsiteeri

Esimest korda kuulen, et rehvid on treitud liiga sügava mustriga ja seda otse tehases. :D Selline tüüpiline garaa˛i-Vova targutamine tundub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.14 18:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Esimest korda kuulen, et rehvid on treitud liiga sügava mustriga ja seda otse tehases. :D Selline tüüpiline garaa˛i-Vova targutamine tundub.

Kurat teab. Aga seda ma tean, et kui mingi faking klammerdaja klamber mu rehvile ühte kohta 2 auku teeb, mõlema klambri otsaga siis on küll rehv õhukesevõitu.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.14 04:04 Tsiteeri

Kellegil ühte 15 tollist originaal valuvelge nagu mul all on ei vedele kuskil? Ühe kohviku juures oli mingi kõnniteekivi vales kohas ja kooris natukene velje äärt minema. Nüüd pean uue valuvelje kuskilt leidma. Või siis ostma järgmiseks suveks uued valuveljed alla, aga see originaal näeb täitsa ok välja ja tuleb odavam ma usun.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.14 18:27 Tsiteeri

Täna oli siis pesupäev.

PILDID ON SIIN

See velg mille ära koorisin ei tundu puhtana isegi nii nutune. Avastasin pesu käigus, et mul alumised küljed on kivikaitsega üle tõmmatud, iga kord avastan midagi uut. Selle kuuga püüan auto sõidukorda lõplikult saada (ees midagi koliseb ja taga sööb ühte rehvi väljaspoolt) , peale seda läheb nahkistmete otsimiseks.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 17:11 Tsiteeri

Jälle selguvad autol probleemid. Suur mure: puudub konditsioneer. Praeguse ilmaga oli mul sõit linnas, nagu istuks ahjus. Meeletu palavus.

a.
GWallace
huviline

Registreerunud 26.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 17:18 Tsiteeri

Mis seal ikka hullu :D Ülevalt luuk lahti ja aken alla lasta ja saab edukalt hakkama. Hea, et sul veel tavaline sisu on. Usun, et paljud nahksisudega autode omanikud kiruvad suvel nahka ette ja taha...

Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 17:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis seal ikka hullu :D Ülevalt luuk lahti ja aken alla lasta ja saab edukalt hakkama. Hea, et sul veel tavaline sisu on. Usun, et paljud nahksisudega autode omanikud kiruvad suvel nahka ette ja taha...

Oleneb. Linnas sõitsingi nii. Katuseluuk pärani ja juhiaken lahti. Vahet pole. Meeletult palav ikka. Sõidan praegu naise peugeot 207-ga ringi. Sellel on konditsioneer sees. Oma auto jäi maja ette, sest ma ei taha 5 korda päevas t-särki vahetada.

a.
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.07.14 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo100
Tsitaat:

Oleneb. Linnas sõitsingi nii. Katuseluuk pärani ja juhiaken lahti. Vahet pole. Meeletult palav ikka. Sõidan praegu naise peugeot 207-ga ringi. Sellel on konditsioneer sees. Oma auto jäi maja ette, sest ma ei taha 5 korda päevas t-särki vahetada.

Täpselt, täpselt, kui ei oleks paremat proovinud, siis nagu oleks vast ok, aga kui juba kondiga proovinud, siis seda sooja niisket õhku enam ei taha ka jahedama ilmaga mitte:) Kusjuures koduga sama lugu, kui oled juba kord konditsioneeritud õhuga ära harjunud praeguste ilmadega, siis enam ilma kondita ei taha kuidagi!

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo100
Tsitaat:

Täpselt, täpselt, kui ei oleks paremat proovinud, siis nagu oleks vast ok, aga kui juba kondiga proovinud, siis seda sooja niisket õhku enam ei taha ka jahedama ilmaga mitte:) Kusjuures koduga sama lugu, kui oled juba kord konditsioneeritud õhuga ära harjunud praeguste ilmadega, siis enam ilma kondita ei taha kuidagi!

Kusjuures oleneb kodust. Mul mustamäe korteris on mõnus jahe praegu ka. Konditsioneer annab muidugi juurde, aga isegi ei tunne puudust. Praegu olen pelgulinna haiglas, siin on siuke saun päeval, et ilma konditsioneerita ei kannata elada.

a.
GWallace
huviline

Registreerunud 26.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 19:37 Tsiteeri

Nali naljaks, eks ta ikka ole kondi/kliimaga parem, aga saab ka ilma selleta elatud. :)

Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.14 17:12 Tsiteeri

Kas keegi teab, kui palju peaks selle auto mootori temperatuur olema? Täna pool päeva kärutasin ringi linna vahel ja huvi pärast vaatasin, koguaeg seisis 98 kraadi peal.

a.
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.7% - SQL: 59.3%]