Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 keskluku vaakumpump naljatab (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1828)
roltskar
huviline

Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 3.0tdi Q

postitati 29.05.14 21:11 Tsiteeri
A4 B5 keskluku vaakumpump naljatab

Äkki keegi oskab aidata, nimelt on mu autost paras naljahammas saanud ja see on üsnagi tüütuks muutunud.
Sai siin üks vahe esimestel ustel polster maha võetud ja tagasi pandud, peale seda olid keskluku nupud kahtlaselt väljas,ega läinud lõpuni sisse. Mitme polstri eemaldamisega,sai asjad enam-vähem jonksu uuesti, aga vahest tekib ikkagi probleem,milleni nüüd jõuan.

Probleem seisneb selles, et kui ma keeran võtmest uksed lukku, tõmbab pump ilusti nupud sisse,aga eelpool mainitud nupud hakkavad tasakesi uuesti üles kerkima,kuni jõuavad piisavalt üles ja avavad automaatselt kõik uksed.
Kõrvalistuja oma sain korda, kuna teistel põhjustel oli vaja korduvalt ust lahti võtta, aga juhipoolne on endiselt igavene tüütus.

Lisainfoks,et kui ma kaitsme välja tõmban kesklukul,siis ei kerki nupp üles ja uksed jäävad kinni.
Ja siin suurte kuumadega hiljuti polnud probleeme, nüüd jahedaga tuli probleem tagasi

Ei oska arvata,kas viga vaakumpumbas või uksemehanismis, sest kui juhiust lahti tegin,pidin kokku pannes seal logistades leidma "kuldse kesktee"
*Variant üks oli,et ma ei saanud ust seest lingist avada,aga see-eest läks nupp ime kergelt alla.
*variant kaks oli,et link toimis laitmatult,aga nupp keeldus alla minemast.
Ei jäksa lõputult kah neid uksi laiali kiskuda...

Nüüd loodan Foorumi tarkusele,kes loodetavasti mind hädast välja aitavad :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 30.05.14 05:03 Tsiteeri

Ilmselgelt midagi seal valesti kokku pannud. Kas lingi tagant võtsid trossi lahti? Kui palju sa seal üldse laiali lammutanud oled? Kas äkki midagi kuhugi vahele ei ole jäänud? See mehanism iseenesest on kõik nii peidus, et uksepolstri eemaldamine ei tohiks seda kuidagi mõjutada. Ainuke asi, mis uksepolstri külge läheb, ongi see ukse avamise lingi tross.

EDIT: Ei teeks paha, kui mainiksid, mis aasta autoga tegemist, sest aastate jooksul seal asjad natuke erinevad (eriti elektroonika osas just).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
roltskar
huviline

Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.14 05:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Ilmselgelt midagi seal valesti kokku pannud. Kas lingi tagant võtsid trossi lahti? Kui palju sa seal üldse laiali lammutanud oled? Kas äkki midagi kuhugi vahele ei ole jäänud? See mehanism iseenesest on kõik nii peidus, et uksepolstri eemaldamine ei tohiks seda kuidagi mõjutada. Ainuke asi, mis uksepolstri külge läheb, ongi see ukse avamise lingi tross.

EDIT: Ei teeks paha, kui mainiksid, mis aasta autoga tegemist, sest aastate jooksul seal asjad natuke erinevad (eriti elektroonika osas just).

Oi, see ununes, jah. Masin on aastast 1996.

Aga lahti sai võetud tõesti ainult polster. Tõstsin maha ja panin tagasi. Lingi ühendasin ikka ilusti tagasi. Siin kohal võib ära mainida,et selle "kuldse kesktee" leidmine käis nii,et kas liigutasin selle nupu mehhanismi üles alla, aga suurimat mõju andis see,kui ukselingi trossi sisse lükata.

Sellegi poolest,vahest toimib ilusti ja vahest jamab. Ja kui kaitse välja tõmmata,siis ei ole üldse probleemi.

SanderSinkevicius
huviline

Registreerunud 30.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.14 23:51 Tsiteeri

Tere,

olen oma auto keskluku mehanismiga jamanud päris tükk aega. Nimelt ei töödanud mul nüüd juba teada põhjusel üldse kesklukk. Viga oli muidugi täis utoopia. Käisid ka kõiksugu targutajad rääkimas igasugu asju mu juhtmestikust, kaitsmest ja pumbast endast mis pagassis on.

Ei tea nüüd kas on abi sellest või mitte, aga lugesin, et lingi trossi liigutades on kõige suurem mõju. Ühesõnaga see tross mängis vähemalt minu autol väga suurt rolli. Kui sa trossi paned lingi aasta taha, siis seal peaks olema ka selline metall krae kust edasi hakkab jooksma trossi kate. Kui on nii, siis see krae päeb olema väga kindlas ja väga täpses kohas. Seda on nüüd raske seletada, aga põhimõttelisel peaks olema lingi aasa taga trossi kinnitusklamber (plastik jublakas). Krae tuleb suruda sinna peene vahe vahele ja peale kraed algav tross siis koos klambriga sinna järgi. See fikseerib täpselt trossi pinge. Kui mul oli see valesti pandud, siis ust võtmest avades käis lukust plõks läbi. Eelmine omanik oli tõmmanud krae lihtsalt klambri taha. Kui panin õigesti, siis plõksu ei olnud. Kesklukk hakkas ka koheselt tööle. Tundub, et see tross mõjutab kuidagi impulssi mis lukust edasi antakse. See oli vähemalt minu auto viga. Ise lolli peaga võtsin lahti, ja ei vaadanud kuidas oli pandud.

Ma loodan, et ma väga segaselt ei kirjutanud. Aga vajadusel võin mingi pildi teha sulle:)

Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
roltskar
huviline

Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.14 08:16 Tsiteeri

Eks ma siis logista siis veel seda trossi ja neid eebleid.
Ehk ongi lahendus probleemile nõnda lihtne....

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]