Lehekülgi: 1 2 |
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C5 4,2 Quattro 2000.a
|
postitati 29.05.14 19:54
|
|
|
Auto poleerimine Tartus
Tere
Kas keegi oskab soovitada Tartus kohta, kus poleeritakse autot võimalikult soodsa hinnaga?
Ette tänades
Mell
|
|
|
Typhome
|
postitati 29.05.14 20:32
|
|
|
Olen leidnud ainult ühe koha, kus poleerimisteenus suhteliselt odav (al 65€ terve auto), kuid see asub Viljandimaal.
http://www.softcar.ee/
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.14 21:09
|
|
|
Ulmehinnad ikka, mida autopesulates küsitakse poleerimise eest. 140€
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
aadumees
huviline
Registreerunud 23.08.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 08:41
|
|
|
Ei saa kahjuks Teist aru, otsite ulme odavalt sellist teenust? Küsimus, kas Te olete kunagi autosi poleerinud? Palun tehke seda. 50 eurot maksev
poleermine pole mingi poleerimine, pigem on see läigestamine. Kui ikka auto on vana siis tõesti selle 200-300 euro välja käimine poleerimiseks on
täiesti õigustatud.
Kahjuks inimesed ei oska hinnata seda, mis vaeva selle auto kallal nähakse ja kui palju aega selleks kulub.
|
|
|
|
rantto
huviline
Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Kiired jalad
|
postitati 31.05.14 09:19
|
|
|
Hinna ja kvaliteedi suhe on väga paigas. Nähakse vaeva ja tulemus saab ka hea.
Leidsin isegi ühe enda liikuri tehtud tööde hulgast.
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 11:30
|
|
|
Käisin täna seal kohapeal hinda uurimas, 150€. Ei ütleks, et hinnaga oleks suhteliselt ok. Ok oleks siis, kui hind oleks max 100€. Parem ostan ise
poleerimisvahendit ja poleerimismasina ja teen ise.
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 31.05.14 11:59
|
|
|
Eks kõik sõltub autost endast ja seepärast nad ütlevadki hinna alles peale auto nägemist. Mina sain keemilise sisepuhastuse + poleeri 130.-
|
|
|
rantto
huviline
Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 12:07
|
|
|
Liida nüüd kogu üritus kokku, pastad, masin, kulutatud tunnid ja kui kogemust pole siis milline on tulemus?
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 31.05.14 12:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rantto
Liida nüüd kogu üritus kokku, pastad, masin, kulutatud tunnid ja kui kogemust pole siis milline on tulemus? |
Mul sõber poleeris enda c6-te 12h. Seda aga keegi ei arvesta. Kõik arvavadki, et 50.- oleks normall.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 12:27
|
|
|
Masin ise maksab 30€. Sõber ostis ka poleermasina ja poleeris ise, 3 tundi läks ja tulemus oli super.
|
|
|
rantto
huviline
Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 14:16
|
|
|
Pigem käib jutt juba läigestamisest sest kolme tunniga ei poleeri tervet autot.
Kui lihtsalt terve masin üle tuisata siis võib saada "supper tulemuse" mis on kohati vaieldav aga harjutamine teeb meistriks. Seega anna minna ja
jaga näpunäiteid ka teistele.
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 14:20
|
|
|
Mis mul näpunäiteid jagada? Mul sõber tegeleb sellega, mitte mina!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 31.05.14 14:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rantto
Pigem käib jutt juba läigestamisest sest kolme tunniga ei poleeri tervet autot.
Kui lihtsalt terve masin üle tuisata siis võib saada "supper tulemuse" mis on kohati vaieldav aga harjutamine teeb meistriks. Seega anna minna ja
jaga näpunäiteid ka teistele. |
Täiesti õige jutt, inimestel on poleerimisest mingid väärarusaamad, kogu protsess on ikka väga mitme etapiline ja korraliku tulemuse saamiseks olen ka
ikka 6-9h pidanud tegema kõike kokku alustades auto pesust ja lõpetades vahatamisjärgse pesu ja kuivatamisega.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 14:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LilMell27
Mis mul näpunäiteid jagada? Mul sõber tegeleb sellega, mitte mina! |
Mis mõttega teema tegid, kui sõber tegeleb sellega. Teeb veel 3h-ga ära ka.
Life is tough.
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 15:31
|
|
|
Teema tegin selleks, et leida kohta, kus Tartus mõistliku hinnaga autot poleeritakse. Sõber elab maakohas, see kaugel. Ma ei hakka sellepärast maale
sõitma. Üldiselt enamus siin foorumis tunduvad suht vaenulikud. Mitte ainult siin teemas vaid ka mujal teemades. Saab ka ilusti viisakalt vastata, ei
ole vaja nähvata ja näidata, et "oi, ma olen nii tark ja sõnaosav" nagu teised ei teakski mitte midagi.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 15:33
|
|
|
Teema tegin selleks, et leida kohta, kus Tartus mõistliku hinnaga autot poleeritakse. Sõber elab maakohas, see kaugel. Ma ei hakka sellepärast maale
sõitma. Üldiselt enamus siin foorumis tunduvad suht vaenulikud. Mitte ainult siin teemas vaid ka mujal teemades. Saab ka ilusti viisakalt vastata, ei
ole vaja nähvata ja näidata, et "oi, ma olen nii tark ja sõnaosav" nagu teised ei teakski mitte midagi. |
Paraku on paljude töödega nii, et odavam varjant võib tähendada seda, et pärast tuleb ikka minna kalimasse kohta ja üle teha. Iga asja pealt ei tasu
kokku hoida. Loomulikult ise ka 200-300 € välja käia ei tahaks. Sama asi on auto värvimisega, odavat kohta väga raske leida ja kui hästi seal tehakse,
seda ei tea.
Life is tough.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 16:20
|
|
|
ole vaja nähvata ja näidata, et "oi, ma olen nii tark ja sõnaosav" nagu teised ei teakski mitte midagi. |
Ise ütled teiste soovituste peale nii: "Käisin täna seal kohapeal hinda uurimas, 150€. Ei ütleks, et hinnaga oleks suhteliselt ok. Ok oleks siis, kui
hind oleks max 100€. Parem ostan ise poleerimisvahendit ja poleerimismasina ja teen ise." Jne on sinu vastused, vaata ikka enne enda suhtumine üle,
eks!
Soovisid soodsat hinda, öelnud siis kohe, et odavat ehk lihtsalt mida väiksem summa seda parem, soodne seda ei tähenda!
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 16:24
|
|
|
Ma küll ei leia, et oleksin kuidagi üleoleva suhtumisega vastanud. Vastasin nii ja andsin teistele ka teada, et seal ei ole just eriti soodne hind
võrreldes teiste kohtadega.
Soodne ongi minu mõistes odav!
Vaenulikkuse all mõtlesin rohkem sellist vastust oma teemas:
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiA4Avant
Ükspäev panin sellised vidinad uste külge
|
Oh õudust, mina kahjuks ei mõista inimesi kes topivad sellist sit*a enda auto külge. Mis järgmiseks, led ventiilikorgid? |
No tõesti, kui ei meeldi, jäta enda teada...
|
|
|
rantto
huviline
Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 16:51
|
|
|
Minu soovitus oli kvaliteedi põhine ja hinna osas saab alati kääkida. Usun, et kui neile helistad ja soovid läigestamist siis saad oluliselt parema
hinna.
Kui kogu teema läbi lugeda siis pole sul isegi seda 30eurist masinat vaja kuna sõbral on see juba olemas.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 31.05.14 20:13
|
|
|
Mida kuradit tehakse, kui 12h poleeritakse üht autot? Öine unepaus
pannakse ka hinna sisse?
Hiljuti lasime just ühe eelmise põlve CR-V poleerida, oli teine üsna kriimuline, vaja saada müügieelne seisnud normaalseks. Jõhvis üks ettevõte võttis
auto hommikul kell 10, tagasi toodi kell 15 ja auto oli nagu uus. Okei, kivitäkked oli näha kapotil kohati, aga mujal kerel olid kriimud kadunud ja
auto säras kui prillikivi. Kogu töö läks maksma 70€+km (84€). Eks kindlasti piirkonniti hinnad erinevad, kuid ma lihtsalt imestan, et kui tuksis see
auto värvikiht peab olema, et 12h sellele kulub...
Suhtumine siin foorumis...noh, eks ta ole igal pool nii, et niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka suhtumisi/arvamusi. James Blunt ütles TopGearis
kunagi hästi arvamuste kohta: "Opinions are like assholes- everybody has one!" Niiet ei tasu hinge võtta neid asju (suunatud siis LilMell27-le).
Kuigi nõustun- siinne suhtumine on kõvasti muutunud aja jooksul, järjest rohkem läheb see ühe rullnokk-foorumis oleva suhtumise poole...
|
|
|
crazy
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi
|
postitati 31.05.14 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Mida kuradit tehakse, kui 12h poleeritakse üht autot? Öine unepaus
pannakse ka hinna sisse?
Hiljuti lasime just ühe eelmise põlve CR-V poleerida, oli teine üsna kriimuline, vaja saada müügieelne seisnud normaalseks. Jõhvis üks ettevõte võttis
auto hommikul kell 10, tagasi toodi kell 15 ja auto oli nagu uus. Okei, kivitäkked oli näha kapotil kohati, aga mujal kerel olid kriimud kadunud ja
auto säras kui prillikivi. Kogu töö läks maksma 70€+km (84€). Eks kindlasti piirkonniti hinnad erinevad, kuid ma lihtsalt imestan, et kui tuksis see
auto värvikiht peab olema, et 12h sellele kulub...
Suhtumine siin foorumis...noh, eks ta ole igal pool nii, et niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka suhtumisi/arvamusi. James Blunt ütles TopGearis
kunagi hästi arvamuste kohta: "Opinions are like assholes- everybody has one!" Niiet ei tasu hinge võtta neid asju (suunatud siis LilMell27-le).
Kuigi nõustun- siinne suhtumine on kõvasti muutunud aja jooksul, järjest rohkem läheb see ühe rullnokk-foorumis oleva suhtumise poole... |
Küsiks selle peale et kas autod mattistati liivapaberiga (vesilihv).Ise vastan ei.Olen sellega tegelenud nii Eestis kui ka pikkemad aega Inglismaal ja
ütlen et 150euri on üpriski norm.hind.
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 20:29
|
|
|
Ma mõistan, et hinnad piirkonniti erinevad, aga 84€ on ikka kordi mõistlikum hind kui 150€. Ma usun, et pole palju inimesi, kellel oleks selline raha
välja käia. Eks need hinnad ole nii suureks läinud tänu sellele, et firmad on tasapisi hindu kergitanud ja vaadanud, et kliendid on sellega kaasa
tulnud ja eriti kliente pole kaotanud hindu tõstes. Kui kliendid peaksid seda hinda liiga rasvaseks, siis konkurentsi tõttu hakkaksid võibolla hinnad
tasapisi jälle langema. Ma nagu mäletan kusagilt, et umbes aasta tagasi oli Jazz pesulas poleerimise hinnaks 70€, aga võin ka natukene eksida.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.14 20:39
|
|
|
Ma mõistan, et hinnad piirkonniti erinevad, aga 84€ on ikka kordi mõistlikum hind kui 150€. Ma usun, et pole palju inimesi, kellel oleks selline raha
välja käia. Eks need hinnad ole nii suureks läinud tänu sellele, et firmad on tasapisi hindu kergitanud ja vaadanud, et kliendid on sellega kaasa
tulnud ja eriti kliente pole kaotanud hindu tõstes. Kui kliendid peaksid seda hinda liiga rasvaseks, siis konkurentsi tõttu hakkaksid võibolla hinnad
tasapisi jälle langema. Ma nagu mäletan kusagilt, et umbes aasta tagasi oli Jazz pesulas poleerimise hinnaks 70€, aga võin ka natukene eksida.
|
Saad sa aru, et poleerimisel ja poleerimisel on ka vahe, kõik ei otsi odavaimat lahendust ja tahavad asja väga korralikult tehtud saada, ära anna oma
hinnanguid, mis ei ole tegelikult eriti väärt ning samuti ära hakka majandusanalüütikuks, kui sa seda ei ole ja mis see 150eur näiteks aastas siis ka
väga ära ei ole, kui näiteks korralikule 17"+ rehvijooksule kulub paari aasta tagant 1000+eur, kuus kütusele 300+ eur jne jne, auto pidamine ongi
kallis.
Kui korralikule poleerimisele kulub mingi 5-6 tundi ja selle eest küsida 50-60eur, siis see ei ole ju normaalne, see teeb 10eur tunni hinnaks, pool
maksudeks, materjalikulu (vesi, elekter, vaha, poleerpasta, kuivatusvahendid, silikooni eemaldi, šampoon, teip...), seadmete amortisatsioon,
ruumirent...., kätte jääks tegijale mingi paar eur tunnis Kuskilt peavad
need odava otsa tegijad pigistama.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |