Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Auto poleerimine Tartus (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 9362)
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C5 4,2 Quattro 2000.a

postitati 29.05.14 19:54 Tsiteeri
Auto poleerimine Tartus

Tere

Kas keegi oskab soovitada Tartus kohta, kus poleeritakse autot võimalikult soodsa hinnaga?

Ette tänades
Mell

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Typhome
huviline

Registreerunud 12.12.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant quattro 2.0TDI 125kW '10

postitati 29.05.14 20:32 Tsiteeri

Olen leidnud ainult ühe koha, kus poleerimisteenus suhteliselt odav (al 65€ terve auto), kuid see asub Viljandimaal.

http://www.softcar.ee/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.14 21:09 Tsiteeri

Ulmehinnad ikka, mida autopesulates küsitakse poleerimise eest. 140€:o

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 29.05.14 21:34 Tsiteeri

Ma olen kahest kohast küsinud ja mõlemal olid hinnad ca 30-40 eur vahel max. Pole ise veel jõudnud kasutada, seega kvaliteeti ei tea.
Ma ei mäleta kummagi ettevõtte nime aga üks asus vasara 50B ??? Autohospidali kõrval on pesula ja teine asub tehase tänaval, E-kaubamaja poolt tulles enne DIA diaknostikat keerata paremale hoovi. Küsi sealt pakkumist :)

NB! tegelt hakkasin mõtlema, et see polnud vist ikka poleerimise hind vaid vahatuse hind. Talvel uurisin neid hindu, seega täpselt ei mäletagi :D Aga võid sealt poleerimise kohta üle küsida.

Ostan Vene-Tsaari münte. Pakkuda võib nii pronks, hõbe kui ka kuldmünte. Ostmine toimub valikuliselt.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 30.05.14 09:16 Tsiteeri

https://et-ee.facebook.com/TartuAutospa

Mina jäin igatahes rahule. Hinnaga on asi ka suhteliselt ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aadumees
huviline

Registreerunud 23.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 08:41 Tsiteeri

Ei saa kahjuks Teist aru, otsite ulme odavalt sellist teenust? Küsimus, kas Te olete kunagi autosi poleerinud? Palun tehke seda. 50 eurot maksev poleermine pole mingi poleerimine, pigem on see läigestamine. Kui ikka auto on vana siis tõesti selle 200-300 euro välja käimine poleerimiseks on täiesti õigustatud.
Kahjuks inimesed ei oska hinnata seda, mis vaeva selle auto kallal nähakse ja kui palju aega selleks kulub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Kiired jalad

postitati 31.05.14 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4

Hinna ja kvaliteedi suhe on väga paigas. Nähakse vaeva ja tulemus saab ka hea.
Leidsin isegi ühe enda liikuri tehtud tööde hulgast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 11:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4

Käisin täna seal kohapeal hinda uurimas, 150€. Ei ütleks, et hinnaga oleks suhteliselt ok. Ok oleks siis, kui hind oleks max 100€. Parem ostan ise poleerimisvahendit ja poleerimismasina ja teen ise.

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 31.05.14 11:59 Tsiteeri

Eks kõik sõltub autost endast ja seepärast nad ütlevadki hinna alles peale auto nägemist. Mina sain keemilise sisepuhastuse + poleeri 130.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 12:07 Tsiteeri

Liida nüüd kogu üritus kokku, pastad, masin, kulutatud tunnid ja kui kogemust pole siis milline on tulemus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 31.05.14 12:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rantto
Liida nüüd kogu üritus kokku, pastad, masin, kulutatud tunnid ja kui kogemust pole siis milline on tulemus?

Mul sõber poleeris enda c6-te 12h. Seda aga keegi ei arvesta. Kõik arvavadki, et 50.- oleks normall.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 12:27 Tsiteeri

Masin ise maksab 30€. Sõber ostis ka poleermasina ja poleeris ise, 3 tundi läks ja tulemus oli super.

rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 14:16 Tsiteeri

Pigem käib jutt juba läigestamisest sest kolme tunniga ei poleeri tervet autot.
Kui lihtsalt terve masin üle tuisata siis võib saada "supper tulemuse" mis on kohati vaieldav aga harjutamine teeb meistriks. Seega anna minna ja jaga näpunäiteid ka teistele.

LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 14:20 Tsiteeri

Mis mul näpunäiteid jagada? Mul sõber tegeleb sellega, mitte mina!

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 31.05.14 14:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rantto
Pigem käib jutt juba läigestamisest sest kolme tunniga ei poleeri tervet autot.
Kui lihtsalt terve masin üle tuisata siis võib saada "supper tulemuse" mis on kohati vaieldav aga harjutamine teeb meistriks. Seega anna minna ja jaga näpunäiteid ka teistele.

Täiesti õige jutt, inimestel on poleerimisest mingid väärarusaamad, kogu protsess on ikka väga mitme etapiline ja korraliku tulemuse saamiseks olen ka ikka 6-9h pidanud tegema kõike kokku alustades auto pesust ja lõpetades vahatamisjärgse pesu ja kuivatamisega.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 14:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: LilMell27
Mis mul näpunäiteid jagada? Mul sõber tegeleb sellega, mitte mina!

Mis mõttega teema tegid, kui sõber tegeleb sellega. Teeb veel 3h-ga ära ka. :o

Life is tough.
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 15:31 Tsiteeri

Teema tegin selleks, et leida kohta, kus Tartus mõistliku hinnaga autot poleeritakse. Sõber elab maakohas, see kaugel. Ma ei hakka sellepärast maale sõitma. Üldiselt enamus siin foorumis tunduvad suht vaenulikud. Mitte ainult siin teemas vaid ka mujal teemades. Saab ka ilusti viisakalt vastata, ei ole vaja nähvata ja näidata, et "oi, ma olen nii tark ja sõnaosav" nagu teised ei teakski mitte midagi.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 15:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Teema tegin selleks, et leida kohta, kus Tartus mõistliku hinnaga autot poleeritakse. Sõber elab maakohas, see kaugel. Ma ei hakka sellepärast maale sõitma. Üldiselt enamus siin foorumis tunduvad suht vaenulikud. Mitte ainult siin teemas vaid ka mujal teemades. Saab ka ilusti viisakalt vastata, ei ole vaja nähvata ja näidata, et "oi, ma olen nii tark ja sõnaosav" nagu teised ei teakski mitte midagi.

Paraku on paljude töödega nii, et odavam varjant võib tähendada seda, et pärast tuleb ikka minna kalimasse kohta ja üle teha. Iga asja pealt ei tasu kokku hoida. Loomulikult ise ka 200-300 € välja käia ei tahaks. Sama asi on auto värvimisega, odavat kohta väga raske leida ja kui hästi seal tehakse, seda ei tea.

Life is tough.
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 16:20 Tsiteeri

Tsitaat:

Ise ütled teiste soovituste peale nii: "Käisin täna seal kohapeal hinda uurimas, 150€. Ei ütleks, et hinnaga oleks suhteliselt ok. Ok oleks siis, kui hind oleks max 100€. Parem ostan ise poleerimisvahendit ja poleerimismasina ja teen ise." Jne on sinu vastused, vaata ikka enne enda suhtumine üle, eks!
Soovisid soodsat hinda, öelnud siis kohe, et odavat ehk lihtsalt mida väiksem summa seda parem, soodne seda ei tähenda!

LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 16:24 Tsiteeri

Ma küll ei leia, et oleksin kuidagi üleoleva suhtumisega vastanud. Vastasin nii ja andsin teistele ka teada, et seal ei ole just eriti soodne hind võrreldes teiste kohtadega.

Soodne ongi minu mõistes odav!

Vaenulikkuse all mõtlesin rohkem sellist vastust oma teemas:

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiA4Avant
Tsitaat:
Ükspäev panin sellised vidinad uste külge

http://www.upload.ee/thumb/4079621/52761279.jpg

Oh õudust, mina kahjuks ei mõista inimesi kes topivad sellist sit*a enda auto külge. Mis järgmiseks, led ventiilikorgid?

No tõesti, kui ei meeldi, jäta enda teada...

rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 16:51 Tsiteeri

Minu soovitus oli kvaliteedi põhine ja hinna osas saab alati kääkida. Usun, et kui neile helistad ja soovid läigestamist siis saad oluliselt parema hinna.
Kui kogu teema läbi lugeda siis pole sul isegi seda 30eurist masinat vaja kuna sõbral on see juba olemas.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 31.05.14 20:13 Tsiteeri

Mida kuradit tehakse, kui 12h poleeritakse üht autot? :o Öine unepaus pannakse ka hinna sisse?
Hiljuti lasime just ühe eelmise põlve CR-V poleerida, oli teine üsna kriimuline, vaja saada müügieelne seisnud normaalseks. Jõhvis üks ettevõte võttis auto hommikul kell 10, tagasi toodi kell 15 ja auto oli nagu uus. Okei, kivitäkked oli näha kapotil kohati, aga mujal kerel olid kriimud kadunud ja auto säras kui prillikivi. Kogu töö läks maksma 70€+km (84€). Eks kindlasti piirkonniti hinnad erinevad, kuid ma lihtsalt imestan, et kui tuksis see auto värvikiht peab olema, et 12h sellele kulub...
Suhtumine siin foorumis...noh, eks ta ole igal pool nii, et niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka suhtumisi/arvamusi. James Blunt ütles TopGearis kunagi hästi arvamuste kohta: "Opinions are like assholes- everybody has one!" Niiet ei tasu hinge võtta neid asju (suunatud siis LilMell27-le). Kuigi nõustun- siinne suhtumine on kõvasti muutunud aja jooksul, järjest rohkem läheb see ühe rullnokk-foorumis oleva suhtumise poole... :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 31.05.14 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Mida kuradit tehakse, kui 12h poleeritakse üht autot? :o Öine unepaus pannakse ka hinna sisse?
Hiljuti lasime just ühe eelmise põlve CR-V poleerida, oli teine üsna kriimuline, vaja saada müügieelne seisnud normaalseks. Jõhvis üks ettevõte võttis auto hommikul kell 10, tagasi toodi kell 15 ja auto oli nagu uus. Okei, kivitäkked oli näha kapotil kohati, aga mujal kerel olid kriimud kadunud ja auto säras kui prillikivi. Kogu töö läks maksma 70€+km (84€). Eks kindlasti piirkonniti hinnad erinevad, kuid ma lihtsalt imestan, et kui tuksis see auto värvikiht peab olema, et 12h sellele kulub...
Suhtumine siin foorumis...noh, eks ta ole igal pool nii, et niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka suhtumisi/arvamusi. James Blunt ütles TopGearis kunagi hästi arvamuste kohta: "Opinions are like assholes- everybody has one!" Niiet ei tasu hinge võtta neid asju (suunatud siis LilMell27-le). Kuigi nõustun- siinne suhtumine on kõvasti muutunud aja jooksul, järjest rohkem läheb see ühe rullnokk-foorumis oleva suhtumise poole... :(

Küsiks selle peale et kas autod mattistati liivapaberiga (vesilihv).Ise vastan ei.Olen sellega tegelenud nii Eestis kui ka pikkemad aega Inglismaal ja ütlen et 150euri on üpriski norm.hind.

LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 20:29 Tsiteeri

Ma mõistan, et hinnad piirkonniti erinevad, aga 84€ on ikka kordi mõistlikum hind kui 150€. Ma usun, et pole palju inimesi, kellel oleks selline raha välja käia. Eks need hinnad ole nii suureks läinud tänu sellele, et firmad on tasapisi hindu kergitanud ja vaadanud, et kliendid on sellega kaasa tulnud ja eriti kliente pole kaotanud hindu tõstes. Kui kliendid peaksid seda hinda liiga rasvaseks, siis konkurentsi tõttu hakkaksid võibolla hinnad tasapisi jälle langema. Ma nagu mäletan kusagilt, et umbes aasta tagasi oli Jazz pesulas poleerimise hinnaks 70€, aga võin ka natukene eksida.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma mõistan, et hinnad piirkonniti erinevad, aga 84€ on ikka kordi mõistlikum hind kui 150€. Ma usun, et pole palju inimesi, kellel oleks selline raha välja käia. Eks need hinnad ole nii suureks läinud tänu sellele, et firmad on tasapisi hindu kergitanud ja vaadanud, et kliendid on sellega kaasa tulnud ja eriti kliente pole kaotanud hindu tõstes. Kui kliendid peaksid seda hinda liiga rasvaseks, siis konkurentsi tõttu hakkaksid võibolla hinnad tasapisi jälle langema. Ma nagu mäletan kusagilt, et umbes aasta tagasi oli Jazz pesulas poleerimise hinnaks 70€, aga võin ka natukene eksida.

Saad sa aru, et poleerimisel ja poleerimisel on ka vahe, kõik ei otsi odavaimat lahendust ja tahavad asja väga korralikult tehtud saada, ära anna oma hinnanguid, mis ei ole tegelikult eriti väärt ning samuti ära hakka majandusanalüütikuks, kui sa seda ei ole ja mis see 150eur näiteks aastas siis ka väga ära ei ole, kui näiteks korralikule 17"+ rehvijooksule kulub paari aasta tagant 1000+eur, kuus kütusele 300+ eur jne jne, auto pidamine ongi kallis.
Kui korralikule poleerimisele kulub mingi 5-6 tundi ja selle eest küsida 50-60eur, siis see ei ole ju normaalne, see teeb 10eur tunni hinnaks, pool maksudeks, materjalikulu (vesi, elekter, vaha, poleerpasta, kuivatusvahendid, silikooni eemaldi, šampoon, teip...), seadmete amortisatsioon, ruumirent...., kätte jääks tegijale mingi paar eur tunnis:P Kuskilt peavad need odava otsa tegijad pigistama.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]