Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 Pioneer tööle ka ilma süüteta (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1857)
Citizen3942
huviline

Registreerunud 10.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.14 10:26 Tsiteeri
Audi 80 B4 Pioneer tööle ka ilma süüteta

Panin autosse originaalmaki asemel ühe Pioneeri isendi ja sellega seoses tekkis üks probleem. Nimelt Pioneeri kirjade järgi on nii, et kui ühendada ISO pistikus juhtmed punane-kollane ja kollane-punane, siis peaks olema makk juhitav ACC signaaliga. Nii see ka oli aga asja juures ei meeldinud mulle see, et kui mul süüde sees ei olnud ei saanud ma makki sisse lülitada. Seega loo moraal on selles, et ma soovin makki sisse lülitada ilma võtmeta ning et see makk lülituks automaatselt sisse ka ACC signaalil.
Kas selle jaoks on olemas mõnda head releeskeemi vms et see makk minu eelistustele vastavalt ka töötaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 14.05.14 14:41 Tsiteeri

Siis pead arvestama ka sellega, et mõni hommik leiad oma auto tühja akuga.
Ja võti peab olema ACC jaoks ainult süütelukus, mitte süüteasendis. Kui juba nigunii auto juures toimetad ja tahad muusikat kuulata siis minuarust ongi ainuõige koht selle võtme jaoks süütelukus, mitte hiljem koogutamise või roomamise tulemusena kuskil kanalipõhjas või sitasel garaazipõrandal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.05.14 15:08 Tsiteeri

80 puhul peab võti siiski veel ka ACC asendis olema.

Pioneer üldiselt punast ja kollast kokku pannes akut tühjaks ei ime. Becker näiteks kippus küll seda trikki tegema. Becker'il ja Blaupunktil ongi nii, et saab sisse lülitada ACC juhtme kaudu ja ka ilma selleta lihtsalt nupust, Pioneer paraku ilma ühendatud ACC-ta sisse ei lülitu. Pane keskele lülitite jorusse maki jaoks eraldi lüliti punasele juhtmele voolu peale andma - kui see on sees, saad ilma võtmeta ka kuulata, kui väljas, lülitab võtmega. Olenevalt sellest, mis seal süüteluku ACC klemmi taga veel on, on võibolla vaja selle vahele diood panna, et koos maki sundlülitusega ka muud lisaseadmed voolu peale ei saaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
etsihel
huviline

Registreerunud 26.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.14 12:31 Tsiteeri

2x 2010+ aasta pioneeri makki olnud ja pole kumbki akut tühjaks imenud siiani. Punane ja kollane kokku ühendatud. Lülitad nupust välja nagu teleka..standby reziimis siis ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Citizen3942
huviline

Registreerunud 10.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.14 16:35 Tsiteeri

OK. Mkas selle lisalüliti ja dioodi asemel saaks panna ahelasse mingi releelülitusskeemi? Samas peaks jääma alles see et, kui mootor seisma jäetakse siis lülitab raadio automaatselt välja, ja kui süüdet/võtit sees pole siis saab raadiot käsitsi sisse lülitada.

Edit:
Tundub et see releelülituse teema on veidi ambitsioonikas idee. Lahendan asja mõne lisajuhtme ja ON-ON lülitiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]