RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.9TDi 66kw
|
|
postitati 05.05.14 04:00
|
|
|
Audi A4 96.a. Elektroonika tuksis?
Viga: ABS tuli ja Hüdraulikasüsteemi rikke tuluke vilgub. v-checker abs'iga ühendust ei saa, ütleb communication error.. Üldscänniga veakoode ei
leidnud.
Seni vaadatud: ABS plokk korras, ABS ajust leidsin läbi põlenud klemmi (mis nüüdseks parandatud) Releed ja kaitsmed mis seni avastanud olen on korras
olnud, kui klaasipuhastajate oma välja arvata.
Tekke põhjus: Aku laadis ennast tagurpidi ja keeras süsteemis asjad untsu..
Küsimus: Mis edasi teha?
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 05.05.14 05:50
|
|
|
Kui ABS-i ajuga ühendust ei saa ja sellised tuled armatuuris põlevad, siis ma kahtlustaks küll ainult ABS-i aju, kuna B5 kerel pidavat need päris
õrnakesed olema. Ja samuti on need ajud päris mitmel siin foorumis täiesti suvalisel hetkel lõpetanud toimimise.
|
|
|
|
|
|
RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.05.14 06:21
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Kui ABS-i ajuga ühendust ei saa ja sellised tuled armatuuris põlevad, siis ma kahtlustaks küll ainult ABS-i aju, kuna B5 kerel pidavat need päris
õrnakesed olema. Ja samuti on need ajud päris mitmel siin foorumis täiesti suvalisel hetkel lõpetanud toimimise. |
On seda võimalik kuskil eraldi testida, ilma et peaks autoküljes olema?
EDIT: Ehk keegi oskab ära seletada kus kaudu jõuab üldse signaal ABS ajusse, et nagu mis järjekorras ja millest ta läbi läheb, ehk on lihtsalt mõni
juhe ära põlenud mida seni märganud pole.
|
|
|
|
RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.05.14 03:19
|
|
|
Märkasin ka seda, et peale raadio sissepanekut, käitub jalgade valgustus imelikult.(Paigaldasin 2x30cm led ribad et põleksid kui tuled põlevad
autol)
Alguses toimis kõik nii nagu peab, tuled panin põlema, läksid ka led'id põlema.
Nüüd peale raadio ühendamist, paneb ledid õrnalt põlema ja kui tuled peale lükata siis hakkavad normaalselt põlema.. Kaitsmeplokk on läbi käidud,
ühtegi vigast kaitset ei leidnud..
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 08.05.14 05:09
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: RaigooV
Märkasin ka seda, et peale raadio sissepanekut, käitub jalgade valgustus imelikult.(Paigaldasin 2x30cm led ribad et põleksid kui tuled põlevad
autol)
Nüüd peale raadio ühendamist, paneb ledid õrnalt põlema ja kui tuled peale lükata siis hakkavad normaalselt põlema.. Kaitsmeplokk on läbi käidud,
ühtegi vigast kaitset ei leidnud.. |
No nende LED ribadega on see teema, et kuhu ja kuidas sa need ühendasid, kõik sõltub sellest ju. Kuid ma ei usu, et nendel mingi seos su ABSi
probleemidega.
EDIT: Kuidas sa üldse autoga pimedas sõita saad, kui need 2x 30cm LED ribad täis võimsusel põlevad? Mul endal on paigaldatud samamoodi, aga kummalegi
poole vaid üks 5cm pikk moodul, mis koosneb 3 LEDist. Pinge on viidud alla, et saada need ainult õrnalt kumama, kuid kui need täisvõimsusel põlevad,
siis on sisuliselt terve salong valge ja arvatavasti ei oleks pimedas kõige mugavam sõita, kui kõik klaaside pealt vastu peegeldab...
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 08.05.14 05:53
|
|
|
õrnakesed olema. Ja samuti on need ajud päris mitmel siin foorumis täiesti suvalisel hetkel lõpetanud toimimise. |
EDIT: Ehk keegi oskab ära seletada kus kaudu jõuab üldse signaal ABS ajusse, et nagu mis järjekorras ja millest ta läbi läheb, ehk on lihtsalt mõni
juhe ära põlenud mida seni märganud pole. |
Aju läheb katki vibratsiooni tagajärjel ehk siis mehhaaniliselt ning seda saab edukalt remontida. Kui ajul on toited olemas ja arvutiga ühendust ei
võta, siis väga suure tõenäosusega on ikka see kurikuulus tüüpviga.
Kui ise hakkama ei saa, siis võid julgelt mulle helistada.
|
|
|
|
|
|
RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.05.14 06:34
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: samru
juhe ära põlenud mida seni märganud pole. |
Aju läheb katki vibratsiooni tagajärjel ehk siis mehhaaniliselt ning seda saab edukalt remontida. Kui ajul on toited olemas ja arvutiga ühendust ei
võta, siis väga suure tõenäosusega on ikka see kurikuulus tüüpviga.
Kui ise hakkama ei saa, siis võid julgelt mulle helistada. |
Mehaaniliselt põles üks klemm läbi aju sees?
|
|
|
|
RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.05.14 05:44
|
|
|
autol)
ühtegi vigast kaitset ei leidnud.. |
No nende LED ribadega on see teema, et kuhu ja kuidas sa need ühendasid, kõik sõltub sellest ju. Kuid ma ei usu, et nendel mingi seos su ABSi
probleemidega.
EDIT: Kuidas sa üldse autoga pimedas sõita saad, kui need 2x 30cm LED ribad täis võimsusel põlevad? Mul endal on paigaldatud samamoodi, aga kummalegi
poole vaid üks 5cm pikk moodul, mis koosneb 3 LEDist. Pinge on viidud alla, et saada need ainult õrnalt kumama, kuid kui need täisvõimsusel põlevad,
siis on sisuliselt terve salong valge ja arvatavasti ei oleks pimedas kõige mugavam sõita, kui kõik klaaside pealt vastu peegeldab...
|
Nad on suhteliselt alla suunatud ja ei peegelda tumedalt pinnalt klaasile, sõitmist ei sega. 
Kui aku külge ühendan siis nüüd paneb kohe automaatselt raadio käima, ehk keegi oskab sellele seletust anda?
|
|
|
|
RaigooV
huviline
Registreerunud 16.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.05.14 13:16
|
|
|
Tõstaks teemat..
Kui ühendan aku külge siis automaatselt paneb raadio tööle ja sisevalgustuse õrnalt põlema. Kus kohast alustada vea otsinguga? Kuna vana raadioga
sellist nalja ei teinud..
Edit: Kaabliga tuli ka selline veakood: 00526 - Brake Light Switch (F)
Kuna sain ainult sellise pisikese aparaadiga ligi, siis edasi sealt ei näe mis täpsemalt viga..
|
|
|
|
|