Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kellaaja kõrvale tekkis masti märk (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2559)
madisson
huviline

Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1.8T 2002

postitati 10.04.14 05:20 Tsiteeri
Kellaaja kõrvale tekkis masti märk

Ühel hetkel oli tekkinud kellaaja kõrvale miskine raadiomasti märk, kell ise tund aega varasem ja kuu ning kuupäev nullis. Aasta on õige. Seadistada laseb ainult tunde, kuupäeva muuta ei lase. Saksakeelsest manuaalist ei saa midagi aru, google translatoriga sain aru, et see on raadio-kella sümbol? Mida see endast kujutab ja kuidas ma vanasse reziimi tagasi saaksin, ise eelnevalt midagi näppinud ei olnud.
http://www.upload.ee/thumb/3994265/IMG_20140410_073537.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattrodiisel
huviline

Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B7 TDI Quattro

postitati 10.04.14 05:53 Tsiteeri

See märk näitab, et navil on levi ning muudab ise kuupäevad ja kellajad paika.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madisson
huviline

Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 06:03 Tsiteeri

Kummaline, auto on olnud minu käes 2 kuud, see märk ilmus üleöö. Navi nagu pole minu teada...Saan tavareziimi kuidagi tagasi minna? 0.00 kuupäev ei ole just suurem asi kuupäev :)

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 10.04.14 06:30 Tsiteeri

Seda ka siin teemas rohkem lahatud: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=134521

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
madisson
huviline

Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 06:38 Tsiteeri

Selge pilt, kasutasin otsingus vale sõna ja õigetesse teemadesse ei sattunud. Tänud!

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 10.04.14 11:33 Tsiteeri

Oma S8-l ka sama jama, kontrollisin kaitsmeid ja peale seda kell nullis, panin kella õigeks ja hommikul oli kell muidugi tund aega taga ja see kuradi masti märk ka seal. Kuidas ma uuesti kella õigeks saan ja selle masti sealt minema?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urki
huviline

Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q

postitati 10.04.14 11:39 Tsiteeri

Võta akul juhe maha ja pärast pane kell õigeks.Tegin endal samamoodi ja märk oli kadunud.

madisson
huviline

Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.14 09:17 Tsiteeri

Ei aidanud mulgi muu, kui aku juhe korra maha ja asi klaar. Kuigi oli peale kahte päeva 0.00 kuupäeva suutnud ennast 1.00 kuupäevaks korrigeerida.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.14 07:13 Tsiteeri

Sõltuvalt autost saab funkuhr/maanuaalne kell valikut teha kas spidoplokist, või VCDS-ga. Reeglina on nii, kui levi leitakse, siis läheb kell funki. Keerake ajavöönd/tund õigeks ja asi hakkab toimima. Juhul kui aku käib maha, siis auto unustab selle õige tunni ära. Minuarust päris mugav, ei pea kevadel ja sügisel aega tunni võrra nihutama, auto teeb seda ise. Mul igatahes toimib.

Naviga pole sellel tornikesel midagi pistmist. Kuigi jah, sealt saaks täpse kella/kuupäeva ja levi on sisuliselt igal pool.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
quattrodiisel
huviline

Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B7 TDI Quattro

postitati 12.04.14 22:12 Tsiteeri

Aga kas kuidagi selle märgi ise ka ette saab, et ta kella ning kuupäeva paika paneks?

tanelp
huviline

Registreerunud 16.10.14
Kasutaja on eemal

Auto: A6 (C7) Avant

postitati 27.11.14 07:39 Tsiteeri

Hetkel olen sama probleemi juures. Autoks on A6 C5 1999 aasta. Kuna peal oli veel originaalaku, mis andis üleeile saba, siis panin peale uue aku kuid kell ja kuupäev ei ole siiamaani õigeks läinud veel ja manuaalselt seda kuidagi muuta ei saa. Kui kellabloki juures vasakpoolset nuppu keerata, siis sõidu ajal paneb ainult kiirusepiirangu jaoks häältooni peale ja muud ei midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.11.14 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanelp
Hetkel olen sama probleemi juures. Autoks on A6 C5 1999 aasta. Kuna peal oli veel originaalaku, mis andis üleeile saba, siis panin peale uue aku kuid kell ja kuupäev ei ole siiamaani õigeks läinud veel ja manuaalselt seda kuidagi muuta ei saa. Kui kellabloki juures vasakpoolset nuppu keerata, siis sõidu ajal paneb ainult kiirusepiirangu jaoks häältooni peale ja muud ei midagi.

No peaks ikka saama kella ka manuaalselt muuta:) Proovi erinevaid nuppe all hoida, vajutada, keerata, ma ei usu, et ma nüüd nii eriliselt andekas olen ja olen saanud igal selleaegsel masinal paari minutiga asja selgeks, kuidas reguleerida.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
ziimukaz
huviline

Registreerunud 07.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0 Q

postitati 27.11.14 07:57 Tsiteeri

Tsitaat:

Sõidu ajal paneb kiiruse hoiatuse peale, kuid seisu ajal peaks ju sama nupp kella juhtima.

Sten_K
huviline

Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: C7 BiT

postitati 27.11.14 10:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ziimukaz
Tsitaat:

Sõidu ajal paneb kiiruse hoiatuse peale, kuid seisu ajal peaks ju sama nupp kella juhtima.

Analoog või digitaalne kell?
Nupp tiri enda poole ja keera, vb hakkab ilma keeramisetagi liikuma, digitaalse puhul siis vilkuma.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.11.14 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stenkaju
Tsitaat:
Tsitaat:

Nupp tiri enda poole ja keera, vb hakkab ilma keeramisetagi liikuma, digitaalse puhul siis vilkuma.

Kuupäev? Analoog?:D

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
tanelp
huviline

Registreerunud 16.10.14
Kasutaja on eemal

Auto: A6 (C7) Avant

postitati 27.11.14 11:56 Tsiteeri

Asi lahendatud. Saab ka manuaalselt seda muuta, ise oleks ootama jäänud, kuni kella kõrvale tekib masti märk, et ta saaks signaali kellaaja ja kuupäeva kohta automaatselt. Nuppu pidi tõesti tõmbama enda poole ja siis sai järjest muuta nii tunde, minuteid kui ka kuupäevi.

Sten_K
huviline

Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: C7 BiT

postitati 27.11.14 13:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: stenkaju
Tsitaat:
Tsitaat:

Kuupäev? Analoog?:D

My bad:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]