dUBZ
huviline
Registreerunud 27.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: D2 4.2Q, C4 2.8Q, B6 4Motion, B5.5 TDI
|
|
postitati 09.04.14 17:15
|
|
|
Gabariidid kadunud koos kellaploki valgustusega
Mure siis järgnev, et hommikul linna minnes gabariidid ja kellaploki valgus jne töötas. Päeval sõites ei pööranud tähelepanu sellele, kas valgustus
põleb ja ega päise päeval ajal vanema tüübi Audidel seda kellaploki valgust väga ei näe ka Aga igatahes nüüd pimedamaks minnes hakkasin vaatama, et valgus on kadunud kellaplokist. Koju jõudes panin pargid
peale ja tegin autole tiiru peale, absoluutselt kõik gabariidid on kadunud, töötavad ainult lähikad ja täikad ning piduri ja tagurdustuled, ülejäänud
värk on null. Kaitsmed kontrollisin kohe esimese hooga üle, kõik olid terved. Natuke uurisin foorumis ka ja enamustel põhjustab probleemi siis see
tulede lüliti, aga mul on see 2 aastat tagasi vahetatud tutika vastu,kui lähituled järsku sõidu pealt ära kadusid. Või võib siis tõesti kang jälle
läbi olla? Ei oska nagu rohkem praegu midagi kontrollida ka, mis seda viga põhjustada võiks. Autoks siis 100 C4.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 09.04.14 18:23
|
|
|
Kindalaegas, numbrituled ja kõik nupud keskkonsoolis ka pimedad? Kui nii, siis ainus asi mis neil kõigil ühist on, on minu arust just nimelt see sama
tulede kang.
|
|
|
|
|
|
dUBZ
huviline
Registreerunud 27.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: D2 4.2Q, C4 2.8Q, B6 4Motion, B5.5 TDI
|
|
postitati 09.04.14 19:41
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Kindalaegas, numbrituled ja kõik nupud keskkonsoolis ka pimedad? Kui nii, siis ainus asi mis neil kõigil ühist on, on minu arust just nimelt see sama
tulede kang. |
Tegin nüüd ühe põhjalikuma uuringu ka ja samuti ei tööta kindalaekavalgustus, numbrituled, udutuled, samuti on konsoolis vastavaid nuppe alla
vajutades pimedus.(Need kolmnurgad, mis peaksid süttima ei sütti. Töötavad tagaklaasisoojendus ja ohutuled, tulede regulli ei testinud, aga need pole
ka tuledega seotud) Õnneks on teine kang varnast võtta ja saab kohe homme ära proovida asja. Aga arvan, et see ongi just see põhisüüdlane siin hetkel,
sest ükski teine asi ei saaks lambist sellist asja põhjustada.
|
|
|
|
janar1989
huviline
Registreerunud 24.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5tdi
|
|
postitati 09.04.14 20:38
|
|
|
pakun välja et kaitse, kuna endal oli sama lugu paar päeva tagasi. mul asus see kaitse keskmises reas kõige alumine.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
postitati 09.04.14 20:54
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: janar1989
pakun välja et kaitse, kuna endal oli sama lugu paar päeva tagasi. mul asus see kaitse keskmises reas kõige alumine. |
Palun pööra ka õigekirjale tähelepanu, suured algustähed lause alguses ja kirjavahe märgid.
Aitähh.
|
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
|
dUBZ
huviline
Registreerunud 27.11.10
Kasutaja on eemal