Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B8 Püsikas (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 986)
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 06.04.14 14:04 Tsiteeri
A4 B8 Püsikas

Kui ma ostaksin sellise süsteemi omale http://www.ebay.com/itm/Audi-Facelift-A4-8K-B8-A5-8T-Coupe-Tempomat-ACC-Lenkstockschalter-4G8953502AH-/291112699505?pt=DE_Autoteile& amp;hash=item43c7ab4671
Siis mul oleks ta vaja ainult peale panna ja arvutiga ära aktiveerida või on mingeid muid puudusi veel? Sellel kangil on ka see olemas et distantsi saaks jälgida kuid selleks on ka radarit vaja mille muretseks samuti kunaig hiljem kui vaba raha rohkem. Ehk keegi targem räägiks sellest vähe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 06.04.14 14:25 Tsiteeri

Ma eeldan, et asi käib samamoodi nagu VW peal, uurid välja kas rooliaju on vastav, et kangid toimima hakkaksid. Kui kõik kokku sobib, siis külge ja arvutiga aktiivseks. CC peal vähemalt käis mul asi nii, üks juhe oli ka vaja ajusse teatud PIN-i alla viia, muud ei miskit. Ja niipalju kui mina tean, siis distantsi hoidva püsikiiruse paigaldamiseks ei piisa pelgalt kangidest ja radarist, tuleb ABS-i süsteem ka uuendada?!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 06.04.14 14:48 Tsiteeri

Soovitan uurida, kas on ka b8 kerega see püsikiirushoidja kang võimalik juurde lisada olemasolevatele suuna ja kojameeste kangile. B7 kerega mudelil ostsin Epartsist umbes 20 euro eest kangi, panin selle külge ja piisas ainult arvutiga aktiiveerimisest. Juhtmeid ega midagi lisama ei pidanud. Isegi roolialusel plastikul oli sissepoole ära märgitud kangi jaoks lõigatava ava kuju. Pildi pealt tundub see kang samasuguse kinnitusega olevat, nagu minul. Oluline hinnavahe tuleks.
Eelduseks on muidugi see ka, et rooli aju oleks õige koodiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 06.04.14 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaiks
Soovitan uurida, kas on ka b8 kerega see püsikiirushoidja kang võimalik juurde lisada olemasolevatele suuna ja kojameeste kangile. B7 kerega mudelil ostsin Epartsist umbes 20 euro eest kangi, panin selle külge ja piisas ainult arvutiga aktiiveerimisest. Juhtmeid ega midagi lisama ei pidanud. Isegi roolialusel plastikul oli sissepoole ära märgitud kangi jaoks lõigatava ava kuju. Pildi pealt tundub see kang samasuguse kinnitusega olevat, nagu minul. Oluline hinnavahe tuleks.
Eelduseks on muidugi see ka, et rooli aju oleks õige koodiga.

Kahtlustan, et peab kogu süsteemi uue ostma, kunagi käisin kusagil, et saada seda kangi ss alguses õeldi üks hind mingi ala 300euri vist oli ja ss vaatas korra autot veel ja nägi, et mul see lane assist süsteem peal ja ss läks hind veel mingi 20euri jagu kallimaks, sellest järeldan et peab kogu süsteemi ostma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 06.04.14 15:20 Tsiteeri

Võta ühendust kasutajaga rocket, tema oskab täpselt õelda ja vajadusel ka jupid/paigalduse saad sealtpoolt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 8.5% - SQL: 91.5%]