Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2,6 coupe Q 95a.kiirendamisel kolks ja nahksisu (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2572)
Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

Auto: S6 c5

postitati 02.03.14 14:35 Tsiteeri
2,6 coupe Q 95a.kiirendamisel kolks ja nahksisu

Algselt postitas: audi_a4_v6
Oli tore, oli masinaehituse alal hariv, aga see aeg sai läbi, masin nüüd uue omaniku käes ja usun, et ta ei pea pettuma! Järgmine masin tuleb ka audi, ilmselt uuem, eks lähiajal selgub. Teema võib liigutada endiste sekka!

Tere kõigile.

Nüüd siis see coupe minu käes. ls 312tkm.
Mõni viga ikka juures;) ...
Pöörded peal(2-3000)nii tühikäigul kui ka sõites veab ise edasi. Käisin Pärnu Audis kontrollis...üeldi,et seguklapi asendi andur vigane(ei anna õiget signaali) ja uus Rootsi laos olemas...180euri. Tühja kahh,lasin ära tellida,eks näis.

Ja siis kergel kiirendamisel,järsemalt sidurit päästes käib(tundub,et kuskilt tagant)päris korralik kolks läbi ja käigukang liigub ka ette/taha. Oskab keegi üelda milles asi võib olla? Mida peaks kontrollima?

Mina Tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 14:39 Tsiteeri

Eelmine selle masinaga teema on siin.. http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=97203

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 02.03.14 14:43 Tsiteeri

Pealkiri tee korda muidu saad varsti riielda :D . Nägin seda mingipäe pärnu rakvere mnt peal vastu tulemas ennem tammistet. Korralik ja sile näeb välja küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 14:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Pealkiri tee korda muidu saad varsti riielda :D . Nägin seda mingipäe pärnu rakvere mnt peal vastu tulemas ennem tammistet. Korralik ja sile näeb välja küll.

On küll sile jahh:D
Aga mõni viga ikka küljes:(

Siis võiks veel nahksisu olla (vähemalt esi istmed).
Küsiks siin kohal kas peavad coupe istmed olema või sobivad kinnituste poolest mõne muu mudeli/kere istmed?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 02.03.14 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Volts123
Tsitaat:

Küsiks siin kohal kas peavad coupe istmed olema või sobivad kinnituste poolest mõne muu mudeli/kere istmed?

Hehee, edu uuele omanikule. Sobivad kinnitustelt ka b4-ja istmed 1:1, juhiiste peakski olema b4 oma täielikult, aga kõrvalistuja oma ja seetõttu ongi nii heas korras:P b4-ja istmetega muidugi ei ole siis seljatoe seda kangi asja, aga kõik on vast tehtav tahtmise korral. Tühikäigul sai see gaasiklapi asendiandur vahetatud teise (kasutatu) vastu, ei muutunud midagi, siis sai sealt seest mikrolüliti ära vahetatud, ikka päris korda ei saanud, asi toimib kenasti siis, kui tühikäigumootoril pistik tagant ära võtta, miskit on selle juhtimisega viga, tühiklapp ise poeuus, ära seda jumalaeest uut osta:cool: Kui kardaani otsi tahad millalgi vahetada, siis mul selle masina vana kardaan koos uute otstega olemas koos uue pukiga, mingi ilmaga võib ka kardaani vilin tagasi tulla paraku, see kes sulle müüs, ütles, et mingi külma ilmaga oli vilin sees algul, seega sellest veast paraku kardaani vahetusega ei pääsenud, eks aeg näitab. Kolksu asjus võiks sinna taha mingi jäigema padja vaadata diffrile või siis loksuvabam differ otsida, kui ka vilin tagasi tuleb, siis ilmselt asi miskitpidi tagadiffris ja kui ma viimati asja uurisin oli Viljandi roumlas sobilik asi olemas. Kui miskit infot detailsemalt üldse masina kohta vaja, siis võid julgelt küsida.
EDIT: Vedrustuse poolelt siis niipalju, et all on tehasemadaldus IMO, igalpool audi märgid.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Hehee, edu uuele omanikule. Sobivad kinnitustelt ka b4-ja istmed 1:1, juhiiste peakski olema b4 oma täielikult, aga kõrvalistuja oma ja seetõttu ongi nii heas korras:P b4-ja istmetega muidugi ei ole siis seljatoe seda kangi asja, aga kõik on vast tehtav tahtmise korral. Tühikäigul sai see gaasiklapi asendiandur vahetatud teise (kasutatu) vastu, ei muutunud midagi, siis sai sealt seest mikrolüliti ära vahetatud, ikka päris korda ei saanud, asi toimib kenasti siis, kui tühikäigumootoril pistik tagant ära võtta, miskit on selle juhtimisega viga, tühiklapp ise poeuus, ära seda jumalaeest uut osta:cool: Kui kardaani otsi tahad millalgi vahetada, siis mul selle masina vana kardaan koos uute otstega olemas koos uue pukiga, mingi ilmaga võib ka kardaani vilin tagasi tulla paraku, see kes sulle müüs, ütles, et mingi külma ilmaga oli vilin sees algul, seega sellest veast paraku kardaani vahetusega ei pääsenud, eks aeg näitab. Kolksu asjus võiks sinna taha mingi jäigema padja vaadata diffrile või siis loksuvabam differ otsida, kui ka vilin tagasi tuleb, siis ilmselt asi miskitpidi tagadiffris ja kui ma viimati asja uurisin oli Viljandi roumlas sobilik asi olemas. Kui miskit infot detailsemalt üldse masina kohta vaja, siis võid julgelt küsida.
EDIT: Vedrustuse poolelt siis niipalju, et all on tehasemadaldus IMO, igalpool audi märgid.

Tere,tere vana omanik:D
Sellest Viljandi diffrist oleks küll huvitatub. Äkki saad kontakti jagada või kokku viia kuidagi.
Vedrustuse koha pealt nii palju,et mul plaanis masinat hoopis tõsta natukene...milles see tehase madaldus seisneb üldse(ma vähe võhik selle koha pealt). On seal siis lihtsalt madalamad vedrud või?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:10 Tsiteeri

Nii palju kui mina olen aru saanud, siis amordid, vedrud ja vist kogu püstak on teine, pead ei anna, aga siis kui amorte otsisin taha, siis selline mulje jäi, lõpuks kui ei tahtnud mingi 160 eur/tk eest maksta amordil, siis lasin ühed peaaegu sobilikud treialil ka otsa poolest sobilikeks teha. Diffriga seotud kirjavahetust ei leia ma enam üles, ega seal palju romulaid pole, helista läbi.

Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii palju kui mina olen aru saanud, siis amordid, vedrud ja vist kogu püstak on teine, pead ei anna, aga siis kui amorte otsisin taha, siis selline mulje jäi, lõpuks kui ei tahtnud mingi 160 eur/tk eest maksta amordil, siis lasin ühed peaaegu sobilikud treialil ka otsa poolest sobilikeks teha. Diffriga seotud kirjavahetust ei leia ma enam üles, ega seal palju romulaid pole, helista läbi.

Aga kui differ väsinud...kas keegi neid remondib kaa?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Aga kui differ väsinud...kas keegi neid remondib kaa?

Remonditakse vist ikka, aga odav see üldse pole, mõned laagrid ja asjad olid vist päris kallid, hammakate hinnad ka ülemõistuse.

Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:27 Tsiteeri

Kuhu kanti kasutatud diffri hind jäeb siis?
Kui on sobilik küsida:D:D;)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:

No oligi odav, mingi 50eur vist, tasub proovimist, sest diffri taastamine on kümme(-neid) kordi kallim. Aga sellest taastamisest mõnel teisel mudelil teab mõni klubiline täpsemalt rääkida, võid ka ise hinnad üle uurida.

Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

No oligi odav, mingi 50eur vist, tasub proovimist, sest diffri taastamine on kümme(-neid) kordi kallim. Aga sellest taastamisest mõnel teisel mudelil teab mõni klubiline täpsemalt rääkida, võid ka ise hinnad üle uurida.

Olise äkki see lammar...OÜ Melmar autolammutus Viljandimaa, Viiratsi

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 20:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Olise äkki see lammar...OÜ Melmar autolammutus Viljandimaa, Viiratsi

Kõlab tuttavalt jah. Aga tead mis, tee auto teema, seal neid asju palju lihtsam arutada, muidu, paned pilte, näen ka kuidas uus toonklaas on jms;)

Volts123
huviline

Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.14 21:06 Tsiteeri

OK...teen ära mingi päev

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.1% - SQL: 67.9%]