Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Katalüsaatorite kokkuost (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 26323)
MirkoM
huviline

Registreerunud 25.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.0 66kw

postitati 23.02.14 20:44 Tsiteeri
Katalüsaatorite kokkuost

Tervist tekkis sihuke küsimus,et mis kohta soovitate viia oma vana katalüsaatori nimelt seisab mul üks 80 ja üks vw vento katalüsaator garaazis ja järgmine nädal on plaanis minna nii Tallinnasse kui ka Tartusse siis millised kohti nendes linnades soovitate ja millised mitte ja kus saaks kõige parema hinna ?
Tallinnas olevas Basemetal kokkuostu kohta olen kuulnud nii palju,et sinna ei soovitata viia,et saksa keraamika eest pidavat seal maksma 20-65 euri kg kohta ainult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 23.02.14 21:09 Tsiteeri

Tartus on samamoodi see Basemetal olemas. Ise viisin kunagi ühe Audi katalüsaatori sinna, sain täiesti hea hinna. Lisaks tegeleti kiiresti ja sõbralikult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urki
huviline

Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q

postitati 24.02.14 02:12 Tsiteeri

Huvitab ka kokkuostja Pärnus,seisab 2 tükki kuuris(hind pidi olema 35-45 raha kati eest ).

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 24.02.14 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urki
Huvitab ka kokkuostja Pärnus,seisab 2 tükki kuuris(hind pidi olema 35-45 raha kati eest ).

Sõltub väga paljudest asjadest see hind, et kas keraamika või metall ja mis tootja (automark) jne või kuidas sa nende hinda juba tead?

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 24.02.14 09:53 Tsiteeri

Mul on Basemetal OÜ-ga head kogemused. Paar aastat tagasi müüsin neile 2x 2.3 Audi 100 katalüsaatorit. Mõlemale tehti analüüs, mille järgselt öeldi hinnaks ühele üle 70 ja teisele üle 80 €. Kokku maksti panagaülekandega 156 €. Teenus oli väga korralik.

Ligikaudsed hinnad on ka kokkuostjate kodulehtedel üleval. Lisaks audi_a4_v6 väljatoodule sõltub hind ka katalüsaatorites peituvate metallide maailmaturust ja seega on eri aegadel erinevad hinnad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audimees001
huviline

Registreerunud 10.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.14 10:33 Tsiteeri

Basemetall maksab hetkel 20-65 eurot kg kohta. Varem sai seal 55-100 euri kg kohta. Hetkel ei soovita Basemetalli mitte midagi viia kuna seal selgelt petetakse. Sellest räägitakse ka mujal foorumites. Sai ka varasemalt käidud vaid basemetallis. Kui, aga käisin 2 kuud tagasi 1.700g kaaluva katalüsaatoriga, siis tehti analüüs ja öeldi, et maksame 31 eurot kg eest.
Katalüsaator ise tuli täiesti korraliku auto alt ja läbis enne seda puhtalt ülevaatusegi. Basemetall ütles, et ise otsustage, kas jätate siia või ei, aga teadmiseks, et kui viite teise kokkuostu, siis seda enam seal vastu ei võeta kuna me oleme selle läbi puurinud! Kui Basemetall teie katalüsaatori läbi puurib ja te hinnaga nõus ei ole polegi teil selle katalüsaatoriga reaalselt midagi teha. Sai ka meelega käidud kuu aega hiljem basemetallis ja ütlesime, et me pole nõus sellega, et katalüsaatori läbi puurite, et kui ei sobi hind, siis on see mujal ju kasutu. Siis, aga öeldi okei me võime tuua laost samasuguse katalüsaatori ja teeme selle järgi analüüsi ja maksame selle alusel teile. Mis mõttes nagu teevad teise katalüsaatori alusel mulle hinna? Soovitan müüa katalüsaatorid www.KATELEKTRONIK.EE
Seal ei tehta katalüsaatorile mingit analüüsi ja ei lõhuta ega puurita seda. Olen 3 kuud sinna viinud ja pole mingeid probleeme. Võetakse kataloogi järgi välja kg hind ja makstakse kohe soovikorral sulas raha peo peale. Asub see firma Tallinnas kadaka teel. Saab ka viia väljas pool töö aega ette helistades!
Alla 50euro kg kohta ei saa seal ühegi keraamika eest!

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 02.03.14 18:25 Tsiteeri

www.remetal.ee - väga head kogemused. Maksavad head hinda, Tartus tulevad ise kohale - väga meeldiv koostöö korduvalt sinna viinud. Asi ametlik ja aus.

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.03.14 08:56 Tsiteeri

Minul ka Basemetal'iga negatiivsed kogemused, tundub, et seal teadlikult ja sihipäraselt petetakse.
Mul juhtus nii, et leppisin konkreetse hinna kokku, toppisin auto kraami täis ja kui kohale jõudsin siis pakuti hoopis teistsugust hinda, kes see ikka sodi tagasi vedama hakkab:-).

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 10.09.14 17:42 Tsiteeri

Mul vastupidine probleem, tahaks just osta oma autole originaal katalüsaatoreid. Nimelt on keegi eelmistest omanikest katalüsaatorid toruga asendanud, aga vaja oleks ÜV ära teha. Tean kaua need universaalid kestavad, seetõttu tahaks panna kasutatud originaale. Ei taha ise petta saada ja sooviks teada, et palju need kokkuostus maksta võiks hetkel, eriti rohkem ei tahaks ise ka maksta nende eest. Äkki keegi on hiljuti viinud samasuguseid ja oskab öelda.
Auto on V6 30V 142 Kw mootoriga aastast 1998, kaks katalüsaatorit.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 10.09.14 18:09 Tsiteeri

Arvad, et 200-250 000km kasutatud originaalkatid on paremad, kui tutikad universaalkatid? Julgeks kahelda selles natuke.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.14 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Arvad, et 200-250 000km kasutatud originaalkatid on paremad, kui tutikad universaalkatid? Julgeks kahelda selles natuke.

Täpselt! Ostad kasutatud katid mingi 150 eur eest (alla selle pole kaht orikat mõtet kellelgi sulle vast müüa) ning siis selgub, et ei toimigi enam. Mitteoriginaale on ka väga palju erinevaid väga erineva kvaliteediga, maksad mingi 150eur tükist ja on sul 300 euri eest asi aastaid muretu.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.14 19:07 Tsiteeri

Tegelen ka ise autoremondiga ja olen neid 50-60EUR maksnud universaalseid päris palju alla keevitanud erinevatele autodele. Mõned lähevad nendega ikka väga vaevaliselt ÜV-st läbi, kõvasti tuleb gaasi peal hoida ja korralikult kuumaks ajada. Olen võtnud need mida siin poodides pakutakse, pole uurinud kas on ka kallimaid ja paremaid. Mulle endale alati tundub, et need universaalsed hakkavad kuidagi plärisema ja kajama põhja all, vist on plekk õhem jne.
Originaal katalüsaator peaks tegelikult auto eluea vastu pidama. Rikki lähevad nad tavaliselt mootori pritsesüsteemi vigane pärast, kui bensiin pääseb summutisse põlema ja ajab temperatuuri liigselt üles. Kui need kasutatud originaalid pärinevad muidu korralikult autolt, siis 150EUR eest julgeks riskida küll:)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.14 19:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Tegelen ka ise autoremondiga ja olen neid 50-60EUR maksnud universaalseid päris palju alla keevitanud erinevatele autodele. Mõned lähevad nendega ikka väga vaevaliselt ÜV-st läbi, kõvasti tuleb gaasi peal hoida ja korralikult kuumaks ajada. Olen võtnud need mida siin poodides pakutakse, pole uurinud kas on ka kallimaid ja paremaid. Mulle endale alati tundub, et need universaalsed hakkavad kuidagi plärisema ja kajama põhja all, vist on plekk õhem jne.
Originaal katalüsaator peaks tegelikult auto eluea vastu pidama. Rikki lähevad nad tavaliselt mootori pritsesüsteemi vigane pärast, kui bensiin pääseb summutisse põlema ja ajab temperatuuri liigselt üles. Kui need kasutatud originaalid pärinevad muidu korralikult autolt, siis 150EUR eest julgeks riskida küll:)

No ära osta siis kõige odavamaid universaale ja siis kujunda nende järgi arvamust kõikide universaalsete kohta. Vaata näiteks siit Audi v6-le sobilikke http://www.fenno.ee/hinnakirjad.html

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 10.09.14 21:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi

Seda pikalt soojenemise juttu saan kinnitada. Tegu oli siis Bosali toodanguga mis sai mercedese alla pandud. Üv punktis tuuritati ikka päris mitu minutit enne kui näidud paika läksid.
Ning sinna kõrvale saan panna oma V8 katid millele on peale pressitud aastaarv 1994 ning siiamaani saan probleemivabalt ülevaatuselt läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 10.09.14 21:10 Tsiteeri

5 a tagasi 1350 eek maksnud universaalkatalüsaatoriga olen 5 x ülevaatuselt läbi saanud ja oleks arvatavasti 6. korra ka saanud, kuid nüüd on vaja vahetada, sest oma süü tõttu sisu lahti sees. Muidu tundub, et oli piisavalt hea asi. Huvitav palju sarnane katalüsaator praegu maksab? Ühest kohast küsisin millist nad selle asemel pakuks, pakuti 77 eur maksvat, aga see võibolla veidi kehvem, vähemalt hind on odavam kui sel 5 a. tagasi ostetul.

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Seda pikalt soojenemise juttu saan kinnitada. Tegu oli siis Bosali toodanguga mis sai mercedese alla pandud. Üv punktis tuuritati ikka päris mitu minutit enne kui näidud paika läksid.
Ning sinna kõrvale saan panna oma V8 katid millele on peale pressitud aastaarv 1994 ning siiamaani saan probleemivabalt ülevaatuselt läbi.

Seda olen ise ka täheldanud oma universaalkatalüsaatoriga, aga kui mitu minutit ülevaatusel katalüsaatrit kuumaks köetakse ja siis korralikud näidud kätte saadakse, on ka ju kokkuvõttes probleemivaba ülevaatuselt läbi saamine. :)

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.14 04:25 Tsiteeri

Äkki keegi oskab soovitada neid natuke paremaid ja kallimaid universaale, tootja firma ja kust osta?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.14 07:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Äkki keegi oskab soovitada neid natuke paremaid ja kallimaid universaale, tootja firma ja kust osta?

Vaata paar postitust tagasi, ma parandasin seal pooliku lause ära. Aga pane googlisse ka laki auto näiteks või bosal vms.
Minul pandi pea aasta tagasi ca 130 eruine 1,8T mootorile, metallsisuga ja TÜV-l olid näidud nagu uuel autol, ei mingit pikka tuuritamist ja nii ju peabki olema, loomulikult oli mootor enne töösoe.

halmara
huviline

Registreerunud 27.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.14 12:16 Tsiteeri

Pakub huvi, kuidas praegune seis on?

Basemetal on siis out seega, ADSV-sse ehk kellegi Rene juurde (pole tema õige nimigi) viisin kunagi, EI SOOVITA, vaadati peale ja pakuti 5 euri.

Tux
huviline

Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3 3,0TDi

postitati 12.10.14 14:42 Tsiteeri

Mõned katalüsaatorid maksavadki ainult 5eur, isegi selline mersu katt on olemas mis maksab 0,64€ tk. Peale vaadates täiesti normaalne diisli katt. Ei oskaks arvatagi, et mitte midagi ei maksa.

Remetal OÜ maksab analüüsi järgi, kui on lõigatud lahti või kataloogi järgi, kui on kestas.

Soovitan julgelt! Üle 7 aasta olen koostööd teinud.

Base
huviline

Registreerunud 20.01.15
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.15 13:52 Tsiteeri

Tere kõigile!
Alates 2008. aastast toimub maailma rahandusturul palavikuline liikumine. Metallide hinnad kasvavad ja langevad erakordse kiirusega. Keegi ei imesta, kui langeb vase või musta metalli hind, kuid on isikuid, kes ei taha kuidagi uskuda, et ka autokatalüsaatorid võivad sama moodi odavamaks muutuda... Nad mäletavad kolme aasta taguseid hindu ja nõuavad väsimatult neid ka praegu.
Foorumis eespool mainitud vahendajad-ettevõtted (Adsv, Katelektroonik, Remetal) ostavad umbes 0,2 – 1,0 tonni katalüsaatoreid aastas. Legaalselt vormistatakse nendes ettevõtetes vaid umbes 100 katalüsaatorite ostu arvet, kõik ülejäänu ostetakse aga ilma igasuguse arveta, sularaha eest. Sellistel ettevõtetel pole vahet, kas müüte oma kaupa või see on kusagilt varastatud.
BASE Metal on ettevõte, kes tegeleb katalüsaatorite ümbertöötlusega alates 2005.aastast. Keskmiselt teenindame aastas ligikaudu 6000 klienti, mis teeb 25-35 tonni katalüsaatoreid. Sellise klientide hulga juures pole midagi imelikku, et mõned üksikud neist pole meie teenustega rahul.
Katalüsaatorite kokkuost on palju keerulisem protsess, kui metallide kokkuost. Selles äris on väga palju erinevaid hindu mõjutavaid faktoreid. Huvilistel palun lugeda meie kodulehel artiklit ”Palju maksab teie katalüsaator?” http://basemetal.ee/palju-maksab-teie-katalusaator
Ootame nii uusi kui ka vanu kliente!
Kamran Gasanbekov
Peadirektor
www.basemetal.ee

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
raiks86
huviline

Registreerunud 23.01.15
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.15 12:19 Tsiteeri

Mis te lollitate siin rahvast! Remetall ainult mingi 4 aastat vana firma, mis 7 aastast te jahute. Ise viin basemetalli küll peamiselt akusid, vahel mõni üksik katt ka, kuid midagi paha ei saa nende kohta küll ütelda. Tundub, et siin käib kõva remetalli enese reklaam.

audimees001
huviline

Registreerunud 10.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.15 16:01 Tsiteeri

Ulme jutt sellel Base Metalli vanal. Viisin ka kunagi neile, aga kui lõpuks audi katalüsaatori kg eest hakati 30eur kg maksma, siis lõpetasin selle viimise ära. Nüüdseks olen viinud ainult katelektroonikusse ja ei ole kordagi alla 60eur kg saanud ja koguaeg on vormistatud vastuvõtu akt jne. Mul tekib palju katalüsaatoreid kuid basemetalli ei vii ühtki. Puurivad analüüsiks kati läbi ja kui hind ei sobi naeravad näkku, et see nüüdseks kasutus kõlbmatu ja teised kokkuostud seda teilt ei osta. Selline kogemus oli minul viimati seal. Viimast katti sinna ei jätnud ja sõitsin katelektroonikusse kus sain 48 eur rohkem basemetalli pakutust.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 23.01.15 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raiks86
Mis te lollitate siin rahvast! Remetall ainult mingi 4 aastat vana firma, mis 7 aastast te jahute. Ise viin basemetalli küll peamiselt akusid, vahel mõni üksik katt ka, kuid midagi paha ei saa nende kohta küll ütelda. Tundub, et siin käib kõva remetalli enese reklaam.

Ja mis "erakonnast" ise, et just täna reganuna sellel teemal oma esimese postituse tegid?

Ja Krediidiinfo andmetel on firmal vanust 9 aastat ja kuus kuud.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Tux
huviline

Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3 3,0TDi

postitati 23.01.15 17:01 Tsiteeri

Mina ei ütle midagi, kes on parim ja kes mitte. Parim koostöö sujub lihtsalt minu eelpool postituses mainitud ettevõttega.

Kindlasti sõltub hind konkreetsest katalüsaatorist mida pakutakse ja seda on lihtrahvale, kes kattide hingeelust kõike ei tea väga raske selgeks teha. Korra müüb ühe audi kati, saab 60€, siis teinekord müüb teise kati, siis pakutakse ainult 45€
Ma võin oma kogemustest öelda, et 1 ja sama katt välimuselt võib olla 10-15 erinevat varianti. Hinnaga 5€-150€
Üks number kati peal olevas koodis ja teine ja hinnavahe võib olla väga suur. Kõik sõltub ka alati hetke maailmaturu seisust. viimase poole aasta jooksul on katis sisalduvate väärismetallide hinnad nt Pt kenasti kukkunud.

Eks kõik teevad koostööd selle ettevõttega, kellega kõige paremini sujub, nii hinna, kui kõige suhtes.

Edu!

raiks86
huviline

Registreerunud 23.01.15
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.15 20:52 Tsiteeri
vastusss

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:
Algselt postitas: raiks86

Ja mis "erakonnast" ise, et just täna reganuna sellel teemal oma esimese postituse tegid?

Ja Krediidiinfo andmetel on firmal vanust 9 aastat ja kuus kuud.

Olen "Aus inimeste erakonnast" ... kreediinfot? ... 4 aastat ja 9 kuud. Kui valetad, siis valeta korrektselt!
Nüüd olen kindel, et kõik see on remetali reklaami kampaania... keegil on majanduskriis

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]