Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B3 kellad vs Audi 80 B4 kellad (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1254)
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.14 06:27 Tsiteeri
Audi 80 B3 kellad vs Audi 80 B4 kellad

Tere

Kas kellelgi on kogemusi B4 kellade paigaldamisega B3 peale? Nimelt naiivselt lootsin, et see istub sina 1:1 kenasti, sest auk ja pistikud on ju samad. Peale paigaldamist aga selgus, et kütusenäidik ei liiguta ennast grammigi. Nüüd ongi keeruline tuvastada, kas kütusenäidik ei tõsta end seetõttu, et B3 ja B4 kellad on seest piisavalt erinevad (pistikus mingid otsad teistmoodi) või sattusid kätte lihtsalt veaga B4 kellad. Kui B3 kellad tagasi külge panna, siis kütusenäidik kenasti reageerib. Variant oleks kellegi B4 peale kellasid proovida külge kellasid, mis 100% töötavad.

Vahetamise põhjus tulenes sellest, et originaal kelladel oli odomeeter kinni kiilunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
pionerfreak
huviline

Registreerunud 17.10.13
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8TQ

postitati 20.02.14 07:19 Tsiteeri

Võimalik et sul on siis kellaplokk vigane, sest ise vahetasin enda b3-el kellaploki coupe (b4) kellaploki vastu ja kõik peale minichecki töötab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 20.02.14 09:51 Tsiteeri

Sobivad üks ühele, kui õige silindri arv jne. Ma aravn, et see bensiini näidik sul vigane. Selle töötava võiks saada isegi ümber tõsta. Midagi seal võis olla teistmoodi, aga ei mäleta enam, olen neid lappinud omajagau kinni lahku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 20.02.14 10:25 Tsiteeri

Näidikuid on võimalik üks haaval välja vahetada. Olen ise neid vahetanud ja edukalt.;)

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 20.02.14 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nico
Näidikuid on võimalik üks haaval välja vahetada. Olen ise neid vahetanud ja edukalt.;)

Näidikuplokkide tootjaid on B3-l ja B4-l vähemalt kaks ning nende sisud on veidi erinevad. Ja ka sama tootja piires on osadel natuke matim ning mõnedel läikivam must taust jne. Olen ka korduvalt mitmest ühte kokku pidanud ehitama ning vahest on doonori leidmine paras peavalu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 20.02.14 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur4
Tsitaat:
Algselt postitas: Nico

Näidikuplokkide tootjaid on B3-l ja B4-l vähemalt kaks ning nende sisud on veidi erinevad. Ja ka sama tootja piires on osadel natuke matim ning mõnedel läikivam must taust jne. Olen ka korduvalt mitmest ühte kokku pidanud ehitama ning vahest on doonori leidmine paras peavalu.

Minul sattus omal ajal doonoriks värvilt üks ühele. ja lahti nokkimine oli esmakortselt keeruline aga sai hakkama ja toimetab siiamaani.
Tootjat ei mäleta aga originaal vist oli vdo oma.

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]