Jannar
huviline
Registreerunud 24.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 128 kw Quattro
|
|
postitati 22.01.14 13:53
|
|
|
elektriprobleemid
Tere lugejad!
Olen mures oma A6 c4 1995 aasta 2.8l 128 KW quattroga.
Külmalt sain ta raskelt tööle, kuna starter jamas külmkäivitusel sellega, et poos kinni, siis andsin ainult korraks starterit ja teisel korral alles
hakkasin käivitama. Üleeile selliselt käivitades käisin ära pika sõidu, aga miskipärast ei näidanud mulle armatuur enam kompuutri andmeid, küusekulu
sõiduaeg jne. see selleks, ei häiri, kui pole, samas kustusid ära ka arvatuuri infotabloo osas, milles näitab jahutsvedeliku taseme puudumisel
märgutuld ja pidurite probleemidel jne.
Täna proovisin autot siis taas käivitada ja halb üllatus, ei võta enam starterit üldse taha, ainuke, mida teeb täislaetud akuga on see, et tahhomeeter
näitab pöördeid, kuigi mootor ei käi isegi ringi.
Eeldan, et starter on õhtal, aga see ei tohiks ju mõjutada kompuutri andmeid. Kõigele lisaks vilgub mul armaturis 1n.2, mida audi esindus maha võtta
ei suuda.
Kas keegi oskab anda nõu, mida teha, homme võtan starteri maha ja uurin selle seisukorda.
|
|
|
|
Jannar
huviline
Registreerunud 24.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 128 kw Quattro
|
|
postitati 23.01.14 17:01
|
|
|
Ise küsin, ise vastan!
Võtsin sarteri maha, väljas mõnusalt külm ilm täna selle töö jaoks. Vahetasin ära harjad, külgetagasi ja kõik anomaaliad armatuurist kadund. Ainuke,
mis veel jääb, ei tea kui kauaks on IN2, mida maha ei saa kuidagi.

|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 23.01.14 17:28
|
|
|
in2 käib maha kaabli abil ja tähendab see suurema hoolduse vajadust auto arvates.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
|