Pealkiri: 2.5 tdiq 103kw vaja abi veakoodi tuvastamisel
(Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1269)
KKaupoKK
huviline
Registreerunud 12.01.14
Kasutaja on eemal
postitati 12.01.14 17:49
2.5 tdiq 103kw vaja abi veakoodi tuvastamisel
Tervist
Sirvin foorumit, leidsin mõne sarnase kuid mitte identse veakoodi. Sai tuttava arvuti järgi pandud autole, lolli peaga unustasin koodi üles kirjutada
aga see kirjutas igatahes et injection regulation opening valve, regulation difference, permanent. autol mõnikord minekuga probleeme ja viga peitub
ilmselt selles. Turbo lõtkudeta. Kuna diisli omanikuna olen alles üsna roheline siis ei tea kus see nn klapp täpselt asub või milline ta on. Oletan et
see kõrgsurvepumbas kuskil? oskab ehk keegi mind nimetatud klapi osas valgustada?
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
postitati 12.01.14 18:04
Pritsehetk vale äkki?
KKaupoKK
huviline
Registreerunud 12.01.14
Kasutaja on eemal
postitati 13.01.14 09:09
Süüde on mul varajane küll. Ise siin loodan küll et süüte paika panek lahendab probleemi. Küsin kuna arvuti näitab sellist viga. Järgmine nädal panen
paika..aga kui probleem ei lahene siis huvitaks ikka kus see klapp ja millega täpsemalt tegu. Pumbakaas?
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
postitati 13.01.14 10:54
See klapp on tavaliselt pumba alumises osas ikka, jupp juhet taga. Muidu on vist olnud ka selliseid juhuseid, et see kolb seal ei liigu vabalt ja
selle tulemusena ei suuda aju pritsehetke reguleerida. Juhul kui viga pole liiga varajases süütes, siis oskaja vend saaks ka arvutiga seda klappi
kontrollida, aktiveerida jne.
See kõik muidugi eeldusel, et veakood ikka oli pritsehetke reguleerimise klapi kohta nagu mulle tundub
KKaupoKK
huviline
Registreerunud 12.01.14
Kasutaja on eemal
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]