Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Millist marki suverehve osta? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1617)
romka
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 08.02.05 19:12 Tsiteeri
Millist marki suverehve osta?

Mida soovitate oma kogemuste põhjal.? Kindlasti on kallim kvaliteetsem, aga enim huvituks sellistest mille hind jääks siiski alla 1 kilo/tk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 08.02.05 19:22 Tsiteeri

küsi vähe täpsemalt, et mis mõõtu rehvi soovitusi ja pakkumisi Sa näha tahaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
romka
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.05 19:28 Tsiteeri

Kui täpne olla, siis 195/65 R15 ,alla 1kilo/tk on pakutud Fulda, Aurora, Matador, Yokohama,Daytona, Kumho rehve...kallemaid siia nimekirja ei lisanud. Kõik kommentaarid on oodatud

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 08.02.05 19:48 Tsiteeri

Michelin:) mingeid pärsi sport kumme pole mõtet vast vaadata sest need kuluvad ikka sigakähku alla ära :D
aga ise pooldan Michelini nii suvel kui talvel :)
mitte et ma neid kogu aeg ostaks aga need mis on sattunud mulle need on head olnud :) nii pidamine kulumine kui ka müra :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 08.02.05 19:50 Tsiteeri

ise olen saanud suureks Barumi pooldajaks ja soovitajaks - ei kulu kiiresti, pidamine hea, hind ka väga ok. mudel mida kasutanud olen on Barum Bravura. Ostnud olen neid vist 3 jooksu.

www.auto24ring.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 08.02.05 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: romka
Kui täpne olla, siis 195/65 R15 ,alla 1kilo/tk on pakutud Fulda, Aurora, Matador, Yokohama,Daytona, Kumho rehve...kallemaid siia nimekirja ei lisanud. Kõik kommentaarid on oodatud

kunagi oli yhel uuel škodal Matadori kummid all ja need kulusid paari kuuga. kuigi roolis ei olnud just kõige noorem mees.
pidamise suhtes ei oska öelda.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 08.02.05 20:08 Tsiteeri

Siit nimekirjast Fulda,Yokohama.

Ülejäänud jäta sinna,kus nad on.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
romka
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

biggrin.gif postitati 08.02.05 20:11 Tsiteeri

Aurora kõlabki veits kahtlaselt :D Müügis oleva A6-lgi all saksa Fulda rehvid. Falken ütleb kellelegi midagi?

Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 08.02.05 20:42 Tsiteeri

Kunagi oli tutikas "falken" all, põhimõtteliselt kestsid 1 suve, umbes 30t km siis. Ja 4veolise auto all olid. Ei oska ei kiita ega laita.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 08.02.05 21:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mike
ise olen saanud suureks Barumi pooldajaks ja soovitajaks - ei kulu kiiresti, pidamine hea, hind ka väga ok. mudel mida kasutanud olen on Barum Bravura. Ostnud olen neid vist 3 jooksu.

Tõstan samuti käe Barumi poolt. Sõitsin ühe hooaja ja olen väga rahul. Pidamine on hea ning samuti ei teki probleeme vihmasel teel sõites. Kuid mul olid all peaaegu uued rehvid, mida 1000.- krooniga sa vaevalt saad.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.05 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kopamees
Tsitaat:

Tõstan samuti käe Barumi poolt. Sõitsin ühe hooaja ja olen väga rahul. Pidamine on hea ning samuti ei teki probleeme vihmasel teel sõites. Kuid mul olid all peaaegu uued rehvid, mida 1000.- krooniga sa vaevalt saad.

Barum paseerub Continentali tehnoloogial ja ongi suht hea rehv, sest Continental on väga hea rehv. Olen Contit kasutanud nüüd nii suvel kui talvel ja ainult head sõnad selle kohta. Muidugi hind jääb ikka kõrgemale veidi, aga olenevalt mõõdust saaks ehk isegi veidi "timmida" hinda :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
romka
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.05 15:57 Tsiteeri

andke aga tulla!

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 09.02.05 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Mis siin kummist rääkida kui audi vedrustus selline ei loom ega kala on.
S-idel küll teisest mastist, kuid miks tavalisel C4jl see pehme kuid samas nii jäik on, et kõik augud ja teeluugid teravalt sisse tunda on. (BMW-l seda viga ei olnud).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 09.02.05 16:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
Tsitaat:

Mis siin kummist rääkida kui audi vedrustus selline ei loom ega kala on.
S-idel küll teisest mastist, kuid miks tavalisel C4jl see pehme kuid samas nii jäik on, et kõik augud ja teeluugid teravalt sisse tunda on. (BMW-l seda viga ei olnud).

mis see vedrustus praegu siia puutub? rehvi läheb ju ikka vaja olenemata sellest, milline see vedrustus just parasjagu on...

www.auto24ring.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.8% - SQL: 65.2%]