Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 2.0E jagaja paigaldus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2266)
Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Ford :(

postitati 07.02.05 17:30 Tsiteeri
B4 2.0E jagaja paigaldus

Sai siis hallandur ära vahetatud ja jagaja tagasi peale pandud, seejuures jagaja panin peale suht samamoodi nagu olin ta ära võtt aga nüüd see jagaja nurk liikus kõvasti vastupäeva. Auto sõitis aga pold päris see ja bensiini kulus. Kuna diagnostkuste juurde timmima veel aega ja sõita vaja, siis otsustasin üritada veel veidi ise paika timmida nagu eelnevalt vana anduriga mässates mitu korda edukalt tegin.
Nüüd aga ei õnnestu enam kuidagi autot käima saada. Keerates jagaja võimalikult vastupäeva siis mingil määral jääb popsuma aga sureb paari sekundiga välja.
Siit küsimus, kas olen miskit valesti teinud või kuidas üldse käib see jagaja tagasipanek, et saaks vähemalt remontigi sõita.

http://www.hot.ee/spacefly/audi/jagaja2.jpg

Juhtmeid ma jagaja kaanelt maha kiskunud pole ja need kindlalt õieti, samuti on säde olemas küünaldes. Antud skeemi järgi saan ma õieti aru, et peaks panema jagaja rootori kohakuti 1. silindri juhtmega? Samas mul nüüd jääb see rootor alati erinevas asendis seisma, varem oli nagu alati üks kindel peatumispunkt. Korra jäi ka jagajat keerates süüde sisse, siis kostus teatud kohtade peal kuskilt mootorist prõks ja susin (ei olnud säde, ka maas kaabliga kostus sama) ega see misdagi tuksi keeranud? Kas on võimalus, et jagaja kuidagi lootusetult paigast ära läks?
Seal jagaja allotsas hammasratas ja lapik ristipulk vms, et siis on võimalik jagajat üldse kahes asendis sisse panna. Ise olen vägagi kindel, et panin just nii nagu ta enne oli.

Pikk jutt, palju küsimusi aga abi vaja, kasvõi hädaabi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 07.02.05 17:48 Tsiteeri

Hooratta pealt 1. silindri märk paika (või nukkvõlli rihmaratta peal OT) ja siis peab olema rootor 1. silindri peal :) ... ja see kuda seisma jääb on küll täiesti suvaline ...

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.05 18:09 Tsiteeri

tuleb veel veidi ebakompetentsust üles näidata ja nõuda puust ja punaseks, milline on hooratas ja peab seal mingi selge märk peal olema vastav?
Sama küsimus ka nukkvõlli rihmaratta kohta?
kumma järgi lihtsam/mugavam on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 07.02.05 18:19 Tsiteeri

Rihmaratta järgi ehk lihtsam .. võta hammasrihma kate maha ja keera OT märgid kokku:
http://www.hot.ee/alabama77/ot.JPG

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.05 09:39 Tsiteeri

nii, pakasega võideldes käisin korra asja aretamas. Aga kas see rihmaratas peaks käega keerates liikuma?

praegu igatahes starteriga jonksutasin ta enamvähem kohakuti ja oligi ikka suht valesti see juhtmete asukoht nihkunud, enivei tõstsin edasi, süüde ja käis, timmisin veel kõrva järgi paika, detonatsiooni ei tekkinud kiirendades, samas vedu oli korras, seega võisin rahule jääda, kõik kokku tagasi ja enam mina seda ise ei torgi :) esimesel võimalusel spetsidele asi timmimiseks.
Igatahes tnx äss juhiste eest ja suvel kui vanematekoju satun sinna sinukanti (Türi), siis võid tulla õllet välja nõudma ;)

aga ikkagi krdi hea tunne on töötavat mootorit kuulda, kui oled juba teist päeva ja tund aega -6 käes külma mootorit näppinud ja aku hakkab ka juba vaikselt otsi andma

Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: B8 facelift

postitati 19.08.05 07:42 Tsiteeri

ei hakka uut teemat tegema, aga mis arvate:
Sooja mootoriga lööb järsult gaasi vajutades klapi plõgina sisse? Külma mootoriga on jumala vait? ja minek on võrreldes külmaga hulga tuimem. Viga ilmselt süütes. Kas peaks varasemaks või hilisemaks keerama? Sest bensukulu on väga hea 66kw ABT-l 6-6,5L/100. Mõni inimene teab kus tartus seda sättida lasta saab anda, või piisab ka kui ise kõrva järgi + märkide järgi asi paika panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Firehead
huviline

Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: S2 coupe

postitati 19.08.05 14:09 Tsiteeri

Teada hea koht on peale Võru-Aardla risti, Siriuse putka taga. Mul reguleeriti seal süüdet ja küttesegu. Ei tundnud oma autot pärast äragi, niipalju paremini liikus :D

Dreams first, needs later
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.2% - SQL: 76.8%]