Tere kaasklubilised.
Mure siis selline. Nimelt on kütuse seier kogu aeg nullis ning kütuse tuli põleb koguaeg.Vahet pole kas tangin paagi täis või mitte.Kütuse seier ei
vaevu end liigutama ei kuhugi poole.
Ehk teadjamad mehed oskavad nõu anda kust vigu otsida või,siis miks põhiliselt sellised vead antid Audidel on.
Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
andres91
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: b4
postitati 05.11.13 16:47
küll ei anna pead, kas b4'l ja c5'l on see tasemeanduri süsteem sama aga minul oli viga just paagis olevas anduris. Seal oli üks juhe katki
murdunud. Uus juhe ja kõik töötab nagu kulda.
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
postitati 05.11.13 18:12
Võid ka paagianduri reostaadi üle vaadata, et ikka liiguks või mingit soga vahel poleks. Quattrol vist oli lausa 3 andurit seal paagis.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
postitati 05.11.13 20:27
Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
Võid ka paagianduri reostaadi üle vaadata, et ikka liiguks või mingit soga vahel poleks. Quattrol vist oli lausa 3 andurit seal paagis.
Ei ole päris sama. B4 jal on 40-270 oomi takistus. St et 40 on tühi ja 270 on täis. C5 el on see asi täpselt vastu pidi. C5 quattrol on jah 3 andurit
paagis, esiveolisel on 1 andur.
Haterider
huviline
Registreerunud 21.05.13
Kasutaja on eemal
Okei. Kuidas ma neile anduritele ligi saan? Ning mismoodi ma andurit kontrollida saan kas toimetab või mitte?Küsin seetõttu kuna pole varem Audi hinge
eluga kokku puutunud ning Audi suhteliselt võõras aparaat.
Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
postitati 17.11.13 12:44
Tsitaat:
Algselt postitas: Haterider
Okei. Kuidas ma neile anduritele ligi saan? Ning mismoodi ma andurit kontrollida saan kas toimetab või mitte?Küsin seetõttu kuna pole varem Audi hinge
eluga kokku puutunud ning Audi suhteliselt võõras aparaat.
Pead ei anna. C6 on istme all luugid ja seal paak all kohe. Kui luugi lahti keerad peaks kohe taseme andurit näha olema... Andur peab oma "siinides"
ilusti ülesse alla liikuma. Kui lahti võtad, siis näeb täpsemalt. Ise konkreetselt c5 pole lahti võtnud, aga edu.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 8.9% - SQL: 91.1%]