andres91
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
|
postitati 29.10.13 16:23
|
|
|
80'el tagumised elektriaknad ei tööta
Tere!
Sooviks teada, kuidas audi 80'el juhi käetoe küljest see lülitiplokk ära tuleb, kas peab selleks uksepolstri enne maha võtma või on see teatud
nõksuga seal kinni? Peaaegu selline näeb välja, mul on see blokeerimise lüliti seal all ka veel.

Mure siis mul selline, et tagumised elektriaknad ei tööta. Kaitse/relee peaks vist korras olema, kuna esimesed ju toimivad. Hakkasin mõtlema, et kuna
mul see blokeerimise nupp, mis ei lase teistel akent oma kohalt avada, ei tööta, siis äkki see põhjustab seda jama. Juhtmeid pole ma tagaukse juures
uurinud eriti, selleks peab nagunii polstrit hakkama maha võtma.
Andres.
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
|
postitati 29.10.13 16:29
|
|
|
Polstrit ennast ei pea maha võta selle jaoks. Minu 80-nel käib kruvidega. Polstri käetoe all on kaks kruvi, need lahti siis alumine osa tuleb lahti.
Võtad selle osa ära ja ülemine peaks nii sama ära tulema, plastik nagad hoiavad seda kinni mõlemast otsast.
Ma nüüd ei tea kui loogiline mu jutt tundub 
Edit : Kaks pilti sellest
Pilt 1
Pilt 2
|
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
|
postitati 29.10.13 16:37
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis ei saa ka juhi käetoe sees olevatest nuppudest tagumisi aknaid liigutada? Uuema tüübi käepidemetel peab korraliku käehaardega
esiteks selle külje peal oleva plastikkatte ära tirima, alustades siis eespoolt. Edasi ilmuvad sealt alt välja kruvid, millega saad sanga lahti lasta
ning siis pääsed juba lülititele ligi. Kuna olen seda lugematu arv kordi teinud, siis võin öelda, et kui päris karu jõudu ei kasuta, siis seda plastik
katet katki ei anna tõmmata. Samas kui sõrmedega ei saa, siis võid ka lapiku kruvikaga proovida alumisest servast ning samuti alusta eestpoolt.
|
|
|
|
andres91
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.10.13 16:53
|
|
|
Weiks, tagumised aknad ei tööta ühestki lülitist.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
|
postitati 29.10.13 16:58
|
|
|
Juhiukse lülititest toimivad tagumised muidu ka siis kui need on blokeeritud tagumiste reisijate jaoks. Seega võib hoopis ukse ja kere vahelise
kummiluti sees olla mõni juhe katki. Need kipuvad seal lagunema, seega tasub üle vaadata. Muidugi kui juhiukse küljest lülitite paneeli eemaldad siis
võid ka mõõta, kas lülititele tuleb vool peale.
Muidugi ei saa välistada ka varianti, et kogu krempel ise peale pandud ning tagumistele polegi juhtmeid veetud.
|
|
|
|
andres91
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.10.13 18:56
|
|
|
juhtmed täitsa olemas, polstri ma võtsin tagant korra maha. Valgustus vist ka ühel pool põles. no kui muud ei saa, siis silmailu jaoks saan uued
pirnid lülitisse panna. On seal ikka pirnid? Või on mingi spets värk, mida tanklapoest ei leia?
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.10.13 19:23
|
|
|
Kui valgustus lülitis põles, siis vool peaks olemas olema. Täitsa huvitab, mis jama on.
Pirnid pole tavalised. Oomipoest saad kindlasti asenduse. Võta üks lahti ja siis näed, aga ole ettevaatlik, kuna seal sees on palju pisikesi osasid ja
kui üks konkreetne sealt ära kaob, siis pole lülitiga enam midagi teha.
|
|
|
|
andres91
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.10.13 19:40
|
|
|
Oh kurja, aitäh hoiatamast. Siis on ikka hea, et ma tulin siit eelinfot küsima. Kui ma olen nendega tegelema hakanud, hoian siinset publikumi ka
kursis. Aga millal see toimub, seda ma ei tea - ei salli seda elektrivärki kohe üldse 
Ja valgustuse kohapealt ajasin siiski jama - taga ei põle mul midagi. Oli vähe valesti meeles.
|
|
|
|
moora772
klubiliige
Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90Q 2.3 100kw 1990
|
|
postitati 01.11.13 13:34
|
|
|
Omast kogemusest elasin läbi sama asja sõbranna Audi 90-ga, millel samuti tagumised elektriaknad ei toiminud enam. Tollel autol lahenes see asi nii,
et sai tagumised lahti võetud ning selgus, et mootorid roostes. Mootorid puhastatud ning kokku tagasi laotud ning hakkasid uuesti tööle. Juhtmestik ja
lülitid olid korras.
|
|
|
|
|
|