martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8
|
postitati 01.09.13 08:20
|
|
|
Audi C4 ära vajunud laepolster
Tere!
Probleem on siis selles, et juhi pea kohal on see polstririie ära vajunud. Küsimus oleks selles kuidas seda viga kõige lihtsamalt
saaks ära parandada. Ajutiselt aitab ka käega ära silumine, kuid mingi aja pärast vajub tagasi.
Paar pilti ka olukorrast:
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 01.09.13 08:38
|
|
|
Ilmselt on keegi keemilist teinud, ning selle tagajärjel riie lahti tulnud. Mul sama lugu, kuid oluliselt väiksemal määral. Ootan ka huviga kuidas
seda korda teha.
Üks idee oleks liimi süstlaga lae alla lasta, kuid kuidas seda nii ühtlaselt saada sinna, seda ma küll ei tea.
Defu - Matu
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 01.09.13 09:03
|
|
|
Ise olen näinud, et kui kuskilt vajuma hakkab, siis võetakse juba tervenisti maha. Igasugune sodi vahelt ära ja liimipritsiga uus liim peale. Siis
terves tükis tagasi. Muidu võib lokkima hakata ja kuna kasutusel erinevad liimid, siis käituvad ka temperatuuri muutudes erinevalt.
|
|
|
Darkdog
huviline
Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 01.09.13 09:57
|
|
|
Kunagi oli sama teema C4 S4 laega. Minu autol tegi keegi geenius kunagi lakke keemilise pesu.
Laepehmendus oli selline pudrune, sinna mingi liim ei hakanud.
Soetasin kellegilt korraliku uue laepolstri, tunnike niblimist ja nagu uus.
Enne kui hakkad liimi jms ostma, vaata äkki saad lammutusest korraliku polstri, vahetus on lihtne.
|
|
|
martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.13 10:41
|
|
|
Peab midagi välja jah mõtlema. Kuid ma ei tea, mis selle vajumise põhjustas, viimase kahe aasta jooksul pole mingit keemiapesu tehtud.
|
|
|
kalts123
huviline
Registreerunud 12.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c4>Mondeo 1.8>Audi 80 2.6Q
|
postitati 01.09.13 13:10
|
|
|
Ise olen selle etapi läbi teind ja avandi puhul on asi lihtne. Võtad lae ära( tuleb pagasist välja täpselt) puhastad ära ning uus riie peale. Ise
kasutasin tumedamat kõlarikasti materjali(noortehnik) ja liimi(sealtsamast) ning tulemus jäi väga ilus minumeelest.
|
|
|
martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.13 13:41
|
|
|
OK, õnneks tuli meelde, et laepolster ka kohe võtta, et sedaviisi siis olekski kõige õigem teha. Järgmine nädalavahetus peab asja kätte võrma.
|
|
|