Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C6 signa. (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2887)
RichardA
huviline

Registreerunud 12.04.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 27.08.13 13:42 Tsiteeri
Audi A6 C6 signa.

Tere
Olen soetanud endale just A6 C6 3,2l Quattro 2005 a. ja sedan..
Tekkis küsimus kas sellel autol on originaalis nn '' karjuv'' sigan või mitte? Kuna olen näinud ainuld suunatulede vilkumist ja mitte ainuld enda olendil.. Ja auto raamatus pole sellest juttugi..
Kui oskab keegi täpsemat infot jagada olen väga tänulik.

Ette tänades Richard.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 27.08.13 14:01 Tsiteeri

Kui juhipoolses uksepolstri välimises nurgas (kui teed ust lahti) on olemas kaks nuppu siis on paigaldatud originaal signa mis karjub. Kui seda ei ole siis on ainult kesklukk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RichardA
huviline

Registreerunud 12.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.13 14:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: igozavr
Kui juhipoolses uksepolstri välimises nurgas (kui teed ust lahti) on olemas kaks nuppu siis on paigaldatud originaal signa mis karjub. Kui seda ei ole siis on ainult kesklukk.

Yep. Need on olemas kuid siiski ei karju.. Tean et mõnel teistel mudelitel on kuskile peidetud nn lukk et saab keerata kas on vaikne või häälega.

igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 27.08.13 14:54 Tsiteeri

Kui nuppude olemas on kaks varianti, kas kodeering on vale või on midagi katki.

RichardA
huviline

Registreerunud 12.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.13 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: igozavr
Kui nuppude olemas on kaks varianti, kas kodeering on vale või on midagi katki.

Okei. SE on küll natule paha varjant aga kuna asi nn. töötab pole kõige hullem. Kuid kui kellegil on veel samasugune probleem siis lahendus on teretulnud !

Tänades Richard.

siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 27.08.13 15:34 Tsiteeri

Ei saa päris aru milles probleem? Et ei häälitse kui puldist lukku panna/lahti teha? Istu sisse, pane lukku ning kui lõugama ei hakka mõne aja pärast, siis alles hakkaks muretsema :) Kui lõugab, siis lukustamisel häälitsemise ehk saab kodeerimisega peale panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
RichardA
huviline

Registreerunud 12.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.13 15:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: siLc
Ei saa päris aru milles probleem? Et ei häälitse kui puldist lukku panna/lahti teha? Istu sisse, pane lukku ning kui lõugama ei hakka mõne aja pärast, siis alles hakkaks muretsema :) Kui lõugab, siis lukustamisel häälitsemise ehk saab kodeerimisega peale panna.

Ei suurt probleemi niikui polegi.. Kõik toimib nii kui peab pult toimib ilusti.. ise ole küll signa tööle saanud (pole väga proovinud ka) aga praami peale saaremaalt tulles märkasin et tuled vilguvad, tegin puldist lahti uksed ja kadunud.. Ehk siis vaikne signa. Lihtsalt pakkus huvi kuidas saaks sellele vaiksele ka hääle juurde

Platea
huviline

Registreerunud 16.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.0 100kw C6

postitati 27.08.13 16:46 Tsiteeri

Tere, mul kah samaprobleem, aga pole veel jöudnud uurimas käia. Et auto läheb häiresse küll, aga häält ei ole. Mötlesin, et on kah maha keeratud, aga samas pole seda kohta veel leidnud. Autol on paigaldatud 2007 a. Gemini auto alarm, mötlesin, et käiks Tartu esinduses uurimas kas on töökorras alles, aga pole veel niikaugele jöudnud.

RichardA
huviline

Registreerunud 12.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.13 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Platea
Tere, mul kah samaprobleem, aga pole veel jöudnud uurimas käia. Et auto läheb häiresse küll, aga häält ei ole. Mötlesin, et on kah maha keeratud, aga samas pole seda kohta veel leidnud. Autol on paigaldatud 2007 a. Gemini auto alarm, mötlesin, et käiks Tartu esinduses uurimas kas on töökorras alles, aga pole veel niikaugele jöudnud.

Ise enesest mina käisin enne ostmist audi esinduses kontrollis. Ma küll ei oska õelda kui palju ja mida seal kontrollitakse aga arvuti ega midagi pole selle kohta midagi õelda olnud ainuke viga mis õeldi oli numbrimärgi tulepirn on läbi :)
Ma hakkan aina rohkem ja rohkem uskuma et asi on kodeeringus on viga.

audi_quattro
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 (C6), 3.0TDI, 165kw Q

postitati 31.01.14 20:06 Tsiteeri

Kas oled oma signa karjuma saanud? :)

Endal tekkis ka küsimus, et kas signa ikka toimib? Ukse peal nupud olemas, kust peaks saama ka mahu- ja kaldeandurit sisse/välja lülitada, aga mina oma autot pole karjuma saanud. Võib-olla olen midagi valesti teinud? :)

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 31.01.14 20:12 Tsiteeri

Mingit häält peab tegema siis kui ühe ukse lahti jätad ja tahad valvesse panna. Mul ka kumbki ei häälitse puldist lukustades või avades. Aga istu sisse pane lukku ja oota kuni signatuli ei põle enam vaid vilgub ja liiguta ennast, siis peab küll karjuma. See kehtib muidugi järelpaigaldatud signa kohta.

Kui on vajadus, leia lahendus!
audi_quattro
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.14 20:25 Tsiteeri

Olen proovinud seda varianti, et istun autosse ja signa peale, aga tuli jääb vilkuma. Kas peaks põlema jääma? Hüppasin autos igatepidi, aga ei mingit häält.

Samuti ei saa ma nendest nuppudest seal ukse peal aru, sest kui neid vajutada, siis lähevad nuppude peal tulukesed põlema, aga kui uksed lukku panna ja uuesti avada, siis need jälle kustunud.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 31.01.14 21:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_quattro
Olen proovinud seda varianti, et istun autosse ja signa peale, aga tuli jääb vilkuma. Kas peaks põlema jääma? Hüppasin autos igatepidi, aga ei mingit häält.

Samuti ei saa ma nendest nuppudest seal ukse peal aru, sest kui neid vajutada, siis lähevad nuppude peal tulukesed põlema, aga kui uksed lukku panna ja uuesti avada, siis need jälle kustunud.

Sul vist polegi signat kui vilkuma jääb see mis uksepolstri sees. Siis peaks ainult immo olema kui ma nüüd ei eksi. Peab naise masina peal proovima, sest tal ka ainult tuluke juhipoolse uksepolstri sees.

maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 02.02.14 16:58 Tsiteeri

Minul ka auto mingit häält ei tee. Ukse peal on need nuppud olemas ja töötavad. Istusin sisse ja veidi ajapärast liigutasin end. Auto hakkas vilkuma ja sees hakkas ainult mingi asi piiksuma. Kuidas saaks nii, et väljast ka karjuma hakkaks?

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 02.02.14 18:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maikl369
Minul ka auto mingit häält ei tee. Ukse peal on need nuppud olemas ja töötavad. Istusin sisse ja veidi ajapärast liigutasin end. Auto hakkas vilkuma ja sees hakkas ainult mingi asi piiksuma. Kuidas saaks nii, et väljast ka karjuma hakkaks?

Tüüpviga neil, et signa lihtsalt ussitab läbi. Asub ta plastiku all, tulemüüri kõrval, täpselt kõrvalistuja kojamehe all.Ebayst uus asi 30.- euroga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.14 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Sai siis katsetatud. Ise sees uksed lukku ja ootasin mingi 10sek. Tuli vilgub kusjuures täpselt ühtemoodi. Käega vehkides ei toimunud midagi. Kargasin korra tugevamalt istmel üles alla ja hakkas kisama päris kõvasti ja tulesid vilgutama. Need ukse sees olevad tulukesed olid testi ajal pimedad. Järeldan, et kuigi mahuandureid masinal ei ole, aga tehase signa on küll põrutuse vastu olemas või klaasi purustamise vastu jne.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 02.02.14 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Sai siis katsetatud. Ise sees uksed lukku ja ootasin mingi 10sek. Tuli vilgub kusjuures täpselt ühtemoodi. Käega vehkides ei toimunud midagi. Kargasin korra tugevamalt istmel üles alla ja hakkas kisama päris kõvasti ja tulesid vilgutama. Need ukse sees olevad tulukesed olid testi ajal pimedad. Järeldan, et kuigi mahuandureid masinal ei ole, aga tehase signa on küll põrutuse vastu olemas või klaasi purustamise vastu jne.

Kui soovite mahuandurit testida, siis istuge autos liikumatult vähemalt 1 minut peale valvesse panekut ja siis alles hakake vehkima. Põrutusandureid originaalsignal ei kasutata, sest need on EU-s keelatud seoses valehäiretega.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_quattro
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.14 17:16 Tsiteeri

Sain oma signa karjuma.
Proovisin netist leitud varianti ja see oli järgmine:

1) Puldist uksed lukku.
2) Oodata ca 1 min.
3) Uks võtmega lahti keerata.
4) Kui 15. sekundi jooksul autot käima ei pane ja signa olemas, siis hakkab karjuma.

Ehk siis signa ikkagi olemas ja toimib. :)

Ukse peal olevad nupud peaksid olema mahu- ja kaldeanduri ühekordseks väljalülitamiseks ehk kui sa neid vajutad, siis lülituvad andurid välja selleks korraks. Järgmine kord uksi avades lülituvad need jälle automaatselt sisse.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]