Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 80 B4 jätab vahele? 85 kw (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1671)
greenroom
huviline

Registreerunud 04.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.13 03:52 Tsiteeri
audi 80 B4 jätab vahele? 85 kw

keegi saab aidata äkki, audi B4 80 93a. ja jätab vahele, vahest sõidab terve päeva ilusti siis on hea päev, kunagi ei tea kuna hakkab nikutamine, seda on nüüd kestnud u. aastake või veidi peale, kirjeldan sümptomeid ja kapriise ja mida olen vahetanud TULEMUSETA ... ! Seega siis asja juurde, jätab vahele mingi hetk, selline tunne nagu üks püts kaob tagant ära, lased gaasi maha tuleb tagasi, sõidad pöördes töötab, sõidad vabakäiguga, ennem kiirendanud hoo ülesse-sõidab, muidugi pöörded kõiguvad, vpeal tahab mootori isegi välja suretada, täiesti võimatu olukord :S

Vahetatud ja tehtud on: bensu hulka keemia, õhufilter, jagaja kaan-, rootor, piibu-juhtmed, küünlad, vaakumvoolikud, siis andureid juba kolm või neli üks ja sama sinine ( õhulugejasse, annavad vist ajule käsklusi, sinist värvi, kohe selle anduri kõrval, mis näitab ka tempi salongis) veakood on eemaldatud, andur on vahetatud isegi süütevõti väljas, kui mootor käib teinekord ebaühtlaselt ja nikutab, olen võtnud juhtmeotsa maha siis rahuneb, sõiduga see väga ei parane, töötab vastumeelselt ikkagi, bensufiltrit pole vahetanud .....VEEL, eemaldasime immo !
Mõnikord tuleb kasuks, süüde välja keerata hoopealt u 3t/pöörde juures vms, nii umbes 70-80 km /H, ja sedasi siis mitukorda järjest, tundub nagu oleks tulemus olemas hetkeks, samas jätad tankalsse seisma ja parakates istud rooli ja lööd risti ette, et täna on see päev kus enma ei me ei nikuta eksole, midagi.... sama jama jätkub, kui keegi oskab-suudab aidata ja tulemus on hea, ....kas on kuskil kes viilib mootoreid ja teab milles asi on??? Ma olen igasuguse lootuse kaotanud ...soovitati speedsterisse minna !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
greenroom
huviline

Registreerunud 04.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.13 21:28 Tsiteeri

polegi vaja vastuseid enam, on olemas üks tark onu ja tema kellad ja viled, audi astub nagu tehasest tulnud nüüdsest, onu nimi on Hannes ja ta asub arki taga, mustakal, ma vist olekski investeerima jäänud ja juppe vahetama, tema kogemused, tema peas ja elatud tunnid garaasis muutsid asja lihtsaks, hea mees on !

greenroom

Yrask
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 12.08.13 16:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: greenroom
polegi vaja vastuseid enam, on olemas üks tark onu ja tema kellad ja viled, audi astub nagu tehasest tulnud nüüdsest, onu nimi on Hannes ja ta asub arki taga, mustakal, ma vist olekski investeerima jäänud ja juppe vahetama, tema kogemused, tema peas ja elatud tunnid garaasis muutsid asja lihtsaks, hea mees on !

greenroom

Jõudu! Valgusta natuke rahvast, mis siis viga oIl? Mul ka vahest sarnaseid sümptomeid, eriti vihmaste ilmadega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
greenroom
huviline

Registreerunud 04.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.08.13 17:14 Tsiteeri

asi üsna lihtne, armatuuri alla vaata, seal on releed, ma küll ei vaadanud et milline, aga selline väiksemat sorti ja jubib ajule voolu (kord annab ja siis jälle ei, no nagu ikka elektriga), kaan maha ja jooda üle mikrsoskeem ja jalad, sinna tekivad külmade-kuumadega ja ilmastikuga külmjooted, tee see ära ja tee proovisõit, kohe peaks olema aru saada, kas tõnkutab või ei ja pöörded ilusasti praegu alla 1000 nats,kuulsin et inimesed on isegi mootori kapi teinud selle vea tõttu ja ikka ei midagi :D muidugi tee need ülejäänud asjad ka ära milled ma ära märkisin algses postituses, edu ! ootan sisi tagasisidet ka

greenroom

Yrask
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.13 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: greenroom
asi üsna lihtne, armatuuri alla vaata, seal on releed, ma küll ei vaadanud et milline, aga selline väiksemat sorti ja jubib ajule voolu (kord annab ja siis jälle ei, no nagu ikka elektriga), kaan maha ja jooda üle mikrsoskeem ja jalad, sinna tekivad külmade-kuumadega ja ilmastikuga külmjooted, tee see ära ja tee proovisõit, kohe peaks olema aru saada, kas tõnkutab või ei ja pöörded ilusasti praegu alla 1000 nats,kuulsin et inimesed on isegi mootori kapi teinud selle vea tõttu ja ikka ei midagi :D muidugi tee need ülejäänud asjad ka ära milled ma ära märkisin algses postituses, edu ! ootan sisi tagasisidet ka

greenroom

Tänud nõu eest. Relee sai üle joodetud, ei olnud abiks. Sai proovitud teisi piibujuhtmeid ja teist jagajakaant ei miskit. tundub, et niiskus läheb kuhug pistikusse. pole praegu aega olnud rohkem putitada. Aga see niiskuse värk tundub sellepärast, et sai vähe vett sinna kapoti alla lastud ja siis hakkas puterdama nagu ikka vihmase ilmaga. Eks tuleb kõik pistikud seal kandis kuhu vett sai piserdatud üle käija siis näha mis saab. Aga hetkel pole väga aega tegeleda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 29.09.13 17:29 Tsiteeri

Kodanik greenroom, palun enne järgmist postitust sisestades vaadata üle öigekiri, vastasel juhul tulevad kasutusse rangemad liigutused. Kehtib antud palve ka teistele.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]