Audi A6 2006.a Kliima nupud ei püsi sünkroosis.
Tervist.
Sai muretsetud endale lõpuks korralik audi mida terve elu olen tahtnud teha ja nüüd oleks ka veits teadjamate käest infi vaja. Nimelt ei püsi siis kliima sünkroosis. See tähendab siis seda, et kui keeran temp.
madalamaks/kõrgemaks juhipoolsest nupust siis kõrvalistuja oma jääb ikka samaks ja ei muutu. Olen setupist juba pannud asja synci ja toimib nii kaua
kuni auto seisma jätan. Iga kord, kui auto uuesti käivitan on asi taas paigast ära! Miks? Mismoodi see asi siis püsivaks teha?
2 küsimust oleks veel, mis ei puuduta esimest teemat, aga lihtsam oleks seda siin teemas küsida, kui uus teha.
Et telefoniga bluetooth ühendab ära ja kõik nagu toimib, aga millegi pärast ei ava phonebooke, ei saa telefonist numbreid kätte. Phonebook siis
ekraanil hallilt, et sinna klikkides miskit lahti ei tule.
Ja oskab keegi öelda, et miks roolil häälkäskluse nupp ei toimi or kuidas seda toimima saaks? Vajutades sellele ilmub ekraanile vaid tekst, et nupp
ple kasutuses.
Hetkel vist kõik 
NB: ma üritasin otsida neile küsimustele vastuseid vanadest teemadest, aga kahjuks olen vilets otsija or selliseid tõesti ple, et ple vaja vastata, et
otsi
|